Anne Saarikangas

asuntomyyjä, MBA, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
040 826 2138 | anne.saarikangas@bo.fiIloinen, positiivinen ja helposti lähestyttävä Anne on luotettava ja tunnollinen asuntomyyjä, joka tekee sen minkä lupaa korkealla työmoraalilla. Hänellä on kymmenien vuosien kokemus asuntojen myynnistä, ostosta, asuntokaupoista ja rahoituksesta. Annella on tarkka ja luotettava tapa työskennellä – asiakkaan toiveet ja tarpeet tulevat aina etusijalle. Välitystyön ohella Anne harrastaa asuntosijoittamista.

Anne on asunut vuosia Ullanlinnassa ja nykyisin Kaivopuistossa, ja saatat kohdata hänet usein näillä kulmilla. Hän on kolmannen polven helsinkiläinen, joka viettää vapaa-aikaansa myös Hangossa sekä Nuuksiossa.
”Bo:n yrityskuva on miellyttävä ja huokuu laatua. Tämä näkyy koko prosessin ajan aina ensimmäisestä tapaamisesta lähtien siihen kun kaupat on lyöty lukkoon ja kaupan viimeinen steppi on suoritettu. Välittäjänä toiminut Anne on todella rautainen asiantuntija. Anne etsii aktiivisesti keinoja miten parhaiten markkinoida asuntoa, pitää proaktiivisesti yhteyttä asiakkaan kanssa ja pitää kiinni sovituista tehtävistä ja aikatauluista. Anne hakee aina parasta diiliä myyjän ja ostajan välillä ja kaikille osapuolille jää hyvä mieli kaupoista.”

”Erittäin sujuvasti. Pistimme toimistohaun päälle, kun olimme etsineet toimistoa jo jonkin aikaa. Meille esiteltiin juuri mitä olimme etsineet seuraavana päivänä – ja nyt olemme tyytyväisiä toimiston omistajia. Kunnossapito tarkastukset, muutto, kaikki tehtiin enemmän kuin sujuvasti. Pro-meininki, ehdottomasti luotetaan BO LKV:hen ja Anne Saarikangakseen myös tulevaisuudessa!”

-ostaja

”Välittäjä oli aktiivinen kommunikoinnissa ja antoi selkeitä ohjeita prosessin aikana”

-ostaja

”Loistava setti alusta loppuun, kaikki hoidettiin nopeasti ja pyydetysti. Hyvä ammattitaito.”

-ostaja

”Kaikki sujui aivan loistavasti! Anne piti huolen siitä, että minun ei tarvinnut stressata asioista. Näytöstä kaupoille meni nopeammin kuin olisin itse uskonut. Anne oli välittäjänä lämminhenkinen ja ystävällinen sekä ammattitaitoinen. Annea voin lämpimästi suositella!”

– myyjä, Monika

”Minulla oli erittäin hyvä kokemus Bo:sta ensimmäisen asuntoni myymisessä. Välittäjänäni oli Anne; hän toimi hienosti saaden ostajan tarjoamaan pyyntihinnan, ja kaupat syntyivät jo ensimmäisessä yksityisnäytössä. Hän vastaili hyvin viesteihini, joten erinomaista asiakaspalvelua. Annen kumppanina toimi myös Pipsa, joka antoi myös iloisen pirtsakan ensivaikutelman. Olen todella iloinen ja kiitollinen heille. Kiitos myös asiakkaan muistamisesta herkullisilla jutuillaan!”

Myytäviä kohteita

Raaseporintie 4

Puotinharju, Helsinki rivitalo 1963
119 m2 285 000 € 5h,k,s


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Lauttasaari, Helsinki

kerrostalo 45 m2
MYYTY

Herttoniemi, Helsinki

kerrostalo 71,5 m2
MYYTY

Taka-Töölö, Helsinki

kerrostalo 49 m2
MYYTY

Malminkartano, Helsinki

kerrostalo 63 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.