Anne Saarikangas

asuntomyyjä, MBA, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
040 826 2138 | anne.saarikangas@bo.fiIloinen, positiivinen ja helposti lähestyttävä Anne on luotettava ja tunnollinen asuntomyyjä, joka tekee sen minkä lupaa korkealla työmoraalilla. Hänellä on kymmenien vuosien kokemus asuntojen myynnistä, ostosta, asuntokaupoista ja rahoituksesta. Annella on tarkka ja luotettava tapa työskennellä – asiakkaan toiveet ja tarpeet tulevat aina etusijalle. Välitystyön ohella Anne harrastaa asuntosijoittamista.

Anne on asunut vuosia Ullanlinnassa ja nykyisin Kaivopuistossa, ja saatat kohdata hänet usein näillä kulmilla. Hän on kolmannen polven helsinkiläinen, joka viettää vapaa-aikaansa myös Hangossa sekä Nuuksiossa.

”Minulla oli erittäin hyvä kokemus Bo:sta ensimmäisen asuntoni myymisessä. Välittäjänäni oli Anne; hän toimi hienosti saaden ostajan tarjoamaan pyyntihinnan, ja kaupat syntyivät jo ensimmäisessä yksityisnäytössä. Hän vastaili hyvin viesteihini, joten erinomaista asiakaspalvelua. Annen kumppanina toimi myös Pipsa, joka antoi myös iloisen pirtsakan ensivaikutelman. Olen todella iloinen ja kiitollinen heille. Kiitos myös asiakkaan muistamisesta herkullisilla jutuillaan!”

Myytäviä kohteita

Raaseporintie 4

Puotinharju, Helsinki rivitalo 1963
119 m2 315 000 € 5h,k,s


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Malminkartano, Helsinki

kerrostalo 63 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.