Annika Tanska

kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, partner
HELSINKI, KALLIO
050 344 9917 | annika.tanska@bo.fiAktiivinen ja ammattitaitoinen välittäjä, jonka kanssa on helppo asioida – näin asiakkaat luonnehtivat Annikaa. Asioiden ripeä hoitaminen, tavoitettavuus ja palvelun ystävällisyys ovat hyvän myyntituloksen lisäksi asioita, joista hän saa eniten kiitosta. Annikalle asiakkaiden tyytyväisyys on sydämen asia, joka näkyy hyvässä asiakaspalvelussa. Hän on helposti lähestyttävä ja rehellinen, jonka takia hän saa myös ostajien luottamuksen puolelleen. Sama määrätietoisuus ja ahkeruus, joka on nuoruuden urheilujen parissa johtanut SM-mitaleihin ja maajoukkueeseen, näkyy myös hänen nykyisessä työpanoksessaan.

Urheilu ja tavoitteellisuus on edelleen iso osa Annikan elämää, ja muuten hän mielellään viettää vapaa-aikaansa perheen kesken Vartiokylässä tai vaikkapa jalkapallokentän laidalla. Tammisaaresta kotoisin olevan Annikan kanssa asiointi sujuu hyvin sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

”Annikan kanssa asiointi oli erinomainen kokemus – kaikki sujui nopealla aikataululla ja Annikan toiminta oli nopeaa ja ammattitaitoista. Suosittelen; tiedän kyllä kenelle laitan asuntoni myyntiin, kun aika koittaa.”

”Teimme yhteistyötä kahden myyntikohteen osalta. Molemmissa korostui välittäjän hyvä markkinatuntemus. Välittäjä piti erittäin aktiivisesti yhteyttä, jolloin koko ajan tiesi mitä tapahtuu. Kaikki vaiheet vietiin läpi huolellisesti, ystävällisesti ja ammattitaitoisesti. Erityismaininnan ansaitsevat lisäksi asunnoista otetut hienot esittelykuvat.”

”Annika ylitti odotukset. Hinta asetettiin järkevälle tasolle ja kauppa hoidettiin tehokkaasti ja ammattitaidolla. Asunnon stailaus ja kuvat tekivät tehtävänsä, ja kiinnostus oli odotettua suurempaa. Kaikki osapuolet pidettiin jatkuvasti hyvin ajan tasalla tilanteesta, ja olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä.”

”Annika oli aktiivinen asuntomme myynnissä ja hänen kanssaan oli helppo asioida. Saimme asuntomme myytyä lyhyessä ajassa ja odotuksiamme parempaan hintaan.”

”Kiitos asioiden huolehtimisesta ja kertaamisesta. Hyvää palvelua!”

”Kaikki sujui oikein mainiosti. Yhteydenpito toimi erinomaisesti. Todella mukava välittäjä, jonka kanssa oli helppo asioida!”

”Erittäin mutkatonta yhteistyötä, kaupat sujuivat hyvin!”

Myytäviä kohteita

Adjutantinkatu 8

Mäkkylä, Espoo kerrostalo 2012
53,5 m2 302 000 € 2h+k+s+lasitettu parveke(Yj:n mukaan 2h+kk+s)

Venuksentie 6

Mikkola, Vantaa kerrostalo 1971
97 m2 185 000 € 4h+k+lasitettu parveke (yj:n mukaan 4h+k), 97m2

Tyynelänkuja 2

Malmi, Helsinki kerrostalo 1979
50,5 m2 152 000 € 2h+k+lasit.parveke, 50,5m2 (yj:.2h+k)

Lönnrotinkatu 45

Kamppi, Helsinki kerrostalo 1939
110 m2 775 000 € 3h+k+kph+WC+vaatehuone (yht.järj. 2h+k+palv.huone)


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Herttoniemi, Helsinki

kerrostalo 65 m2
MYYTY

Konala, Helsinki

kerrostalo 103 m2
MYYTY

Pajamäki, Helsinki

kerrostalo 47,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.