Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Porvoo

Annika Virtanen

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, PARTNER

050 540 4524 | annika@bo.fi

”PRICE IS WHAT YOU PAY. VALUE IS WHAT YOU GET.”

Annikalle onnistunut asuntokauppa ja tyytyväinen asiakas ovat ehdottomasti sydämen asia. Hänelle onkin helppo uskoa yksi elämäsi suurimmista päätöksistä, sillä Annikan vankka ammattitaito ja kokemus laillistettuna kiinteistönvälittäjänä ovat alan huippuluokkaa.

Annikan taito kuunnella asiakasta on ainutlaatuista. Tulet huomaamaan miten vaivatonta yhteistyö hänen kanssaan on, ja miten tehokkaasti asiat etenevät kaupoille saakka. Tiedät, että hän huolehtii sinun kotisi myynnistä kuin omastaan.

Kokenut kiinteistönvälittäjä tietää miten asuntosi menee parhaiten kaupaksi. Annika tuntee markkinat, oikean hintatason ja tekee taustatyön tarkasti. Sisustussuunnittelijana hänellä on antaa hyvää näkemystä siitä, miten korostaa asuntosi parhaita puolia.

Myös markkinoinnissa tulee esiin Annikan monipuolisuus. Asuntosi stailataan myyntiä varten ja kuvataan aina huippuluokan ammattivalokuvaajaa käyttäen. Myyntimateriaali ja markkinointitekstit ovat tarkkaan mietittyjä ja laadukkaita. Markkinointi tapahtuu alan parhaissa nettiportaaleissa. Sosiaalisen median markkinoinnissa Bo LKV on alansa edelläkävijä.

On ilo seurata Annikaa: hän selvästi nauttii työstään ja sitoutuu vahvasti siihen, mitä on tekemässä. Työssään Annika on ahkera, laadusta tinkimätön ja hänellä on jatkuva halu kehittyä paremmaksi, jotta voisi palvella sinua entistä paremmin.

Annikan asiakkaana saat hänen ja Bo LKV:n tiimin kokemuksen, tiedon ja taidon käyttöösi – ota rohkeasti yhteyttä!

Henkilöstä sanottua

”Annika Virtanen on todella positiivinen ja luonteva työssään. Yhteydenpito oli asiallista ja ystävällistä alusta loppuun.”

”Annika pitää tosi hyvin infottuna! Kaikki kommunikaatio pelasi erinomaisesti. Minuun oltiin heti yhteydessä vaikka oli sunnuntai-ilta. Mielestäni asunnon välittäjä on onnistunut työssään erityisen hyvin silloin kun itse miettii jo asuntoa ostaessaan, että joskus sitten kun tämän asunnon myyn niin käytän samaa välittäjää. Nyt näin kävi. Asuntomme myytiin nopeasti jo ennen ensinäyttöä. Olimme erittäin tyytyväisiä Annikan työhön ja aktiivisuuteen kaikissa myynnin vaiheissa.”

”Näyttö onnistui yleisen näytön ulkopuolelle vaivattomasti. Välittäjä pysyi sovitussa aikataulussa. Osasi esitellä asunnon ja lisätilat positiivisessa hengessä ja perusteellisesti. Hän oli myös aktiivinen kaupanteon päätöksen jälkeenkin!”

”Bo:n koko konsepti on ihastuttava, en olisi esteetikkona antanut kenenkään toisen myydä. Bo oli ainoa vaihtoehto itselleni. Kiinteistövälittäjän, Annika Virtasen ammattitaito, tarkasti laaditut esitteet ja kauppakirjat olivat minulle tärkeitä asioita erikoisen yhtiöjärjestyksen omaavan puutalo-osakkeen myynnissä. Kiitos myös kuvaajalle ja stailistille – niin kaunista työnjälkeä! Annika myi asuntoni ensiesittelystä täyteen hintaan, ja hänelle kuuluu tästä suurenmoiset aplodit <3!"

”
Asuntokaupat menivät erittäin sujuvasti, välittäjä oli ammattitaitoinen, piti aktiivisesti yhteyttä, neuvoi ja opasti. Suunnittelen käyttäväni Bo:n palveluja asuntokaupoissani jatkossakin.”

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Ravaksenkatu 44, Turku

358 000 € omakotitalo | 2014
148 m2 | oh, avokeittiö, 2 mh, työh, kph/wc, kht, erill wc, erill saunaos, at

Silaksenkatu 2 , Kaarina

294 800 € paritalo | 2019
101 m2 | 4h+k+kph+sauna+erill wc+ulkovar+autokatos

Silaksenkatu 2 B 4 , Kaarina

294 800 € paritalo | 2019
101 m2 | 4h+k+kph+sauna+erill wc+ulkovar+autokat

Silaksenkatu 2 A 1 , Kaarina

294 800 € paritalo | 2019
101 m2 | 3h+k+kph+sauna+erill wc+ulkovar+autokatos
Senak Peek