Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Annika Virtanen

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, PARTNER

050 540 4524 | annika@bo.fi

”PARASTA TYÖSSÄNI ON TYYTYVÄINEN ASIAKAS”

Annikalle onnistunut asuntokauppa ja tyytyväinen asiakas ovat ehdottomasti sydämen asia. Hänen saamansa asiakaspalaute on kerta toisensa jälkeen kiitettävää ja asiakkaat suosittelevatkin häntä mielellään.

Annikalle onkin helppo uskoa yksi elämäsi suurimmista päätöksistä, sillä Annikan monipuolinen ammattitaito ja 10 vuoden kokemus laillistettuna kiinteistönvälittäjänä ovat alan huippuluokkaa. Hän tietää miten asuntosi menee parhaiten kaupaksi, tuntee markkinat, oikean hintatason ja tekee taustatyön tarkasti.

Annikan taito kuunnella asiakasta on ainutlaatuista. Tulet huomaamaan miten vaivatonta yhteistyö hänen kanssaan on, ja miten tehokkaasti asiat etenevät kaupoille saakka. Tiedät, että hän huolehtii sinun kotisi myynnistä kuin omastaan ja Annika pitää sinut ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan.

Markkinoinnissa ja sosiaalisen median myyntikanavien osaajana Annika on välitysalan edelläkävijöitä. Sisustussuunnittelijana hänellä on kyky tuoda esiin asuntosi parhaat puolet ja visioida ostajalle kotisi monipuoliset mahdollisuudet.

On aina ilo seurata Annikaa: hän selvästi nauttii työstään ja sitoutuu vahvasti siihen, mitä on tekemässä. Työssään Annika on ahkera, laadusta tinkimätön ja hänellä on jatkuva halu kehittyä paremmaksi. Tämän vuoksi monet asiakkaat palaavat Annikan luokse yhä uudestaan.

Henkilöstä sanottua

”Annika Virtanen on todella positiivinen ja luonteva työssään. Yhteydenpito oli asiallista ja ystävällistä alusta loppuun.”

”Annika pitää tosi hyvin infottuna! Kaikki kommunikaatio pelasi erinomaisesti. Minuun oltiin heti yhteydessä vaikka oli sunnuntai-ilta. Mielestäni asunnon välittäjä on onnistunut työssään erityisen hyvin silloin kun itse miettii jo asuntoa ostaessaan, että joskus sitten kun tämän asunnon myyn niin käytän samaa välittäjää. Nyt näin kävi. Asuntomme myytiin nopeasti jo ennen ensinäyttöä. Olimme erittäin tyytyväisiä Annikan työhön ja aktiivisuuteen kaikissa myynnin vaiheissa.”

”Näyttö onnistui yleisen näytön ulkopuolelle vaivattomasti. Välittäjä pysyi sovitussa aikataulussa. Osasi esitellä asunnon ja lisätilat positiivisessa hengessä ja perusteellisesti. Hän oli myös aktiivinen kaupanteon päätöksen jälkeenkin!”

”Bo:n koko konsepti on ihastuttava, en olisi esteetikkona antanut kenenkään toisen myydä. Bo oli ainoa vaihtoehto itselleni. Kiinteistövälittäjän, Annika Virtasen ammattitaito, tarkasti laaditut esitteet ja kauppakirjat olivat minulle tärkeitä asioita erikoisen yhtiöjärjestyksen omaavan puutalo-osakkeen myynnissä. Kiitos myös kuvaajalle ja stailistille – niin kaunista työnjälkeä! Annika myi asuntoni ensiesittelystä täyteen hintaan, ja hänelle kuuluu tästä suurenmoiset aplodit <3!"

”
Asuntokaupat menivät erittäin sujuvasti, välittäjä oli ammattitaitoinen, piti aktiivisesti yhteyttä, neuvoi ja opasti. Suunnittelen käyttäväni Bo:n palveluja asuntokaupoissani jatkossakin.”

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Hämeenkatu 2 C , Turku

247 000 € kerrostalo | 2005
50,5 m2 | 2h, avok, kph, s, las. p

Tuulentie 23, Turku

198 000 € omakotitalo | 1973
99,5 m2 | 4h, avok, kph, at

Sommelontie 31 B , Turku

319 000 € rivitalo | 2013
103 m2 | 4h, avok, s, var, ak, ap

Voivalanranta 14, Kaarina

469 000 € omakotitalo | 2013
150 m2 | 5h,avok,kph/s,kph,ak,var

Silaksenkatu 10 A 1 , Kaarina

294 800 € paritalo | 2020
101 m2 | 3h+k+kph+sauna+erill wc+ulkovar+autokatos

Ravaksenkatu 44, Turku

358 000 € omakotitalo | 2014
148 m2 | oh, avokeittiö, 2 mh, työh, kph/wc, kht, erill wc, erill saunaos, at
Bo Match Sneak Peek