Annika Virtanen

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
TURKU
050 540 4524 | annika@bo.fiAnnikalle onnistunut asuntokauppa ja tyytyväinen asiakas ovat ehdottomasti sydämen asia. Hänen saamansa asiakaspalaute on kerta toisensa jälkeen kiitettävää, ja asiakkaat suosittelevatkin häntä mielellään. Annikalle onkin helppo uskoa yksi elämän suurimmista päätöksistä, sillä hänen monipuolinen ammattitaitonsa ja kymmenen vuoden kokemus laillistettuna kiinteistönvälittäjänä ovat alan huippuluokkaa. Annikalla on taito kuunnella asiakasta. Nopeasti huomaakin, miten vaivatonta yhteistyö hänen kanssaan on, ja miten tehokkaasti asiat etenevät kaupoille saakka. Annika nauttii työstään ja sitoutuu vahvasti siihen, mitä on tekemässä. Työssään Annika on ahkera, laadusta tinkimätön ja hänellä on jatkuva halu kehittyä paremmaksi. Tämän vuoksi monet asiakkaat palaavat Annikan luokse yhä uudestaan.

”Koko prosessi sujui todella hyvin; Annika oli koko myynnin ajan tosi aktiivinen sekä meidän suuntaan että potentiaalisten ostajien suuntaan. Saatiin aina ajantasaiset tiedot näytön jälkeen ja väliaikatietoja missä mennään. Koko ajan oli sellainen olo, että homma on hanskassa ja asiakas tekemisen keskiössä. Mielettömät kiitokset Annikalle upeasta työstä ja kotimme myymisestä! Kiitokset myös upeasta työstä stailaajalle ja valokuvaajalle, joka sai kuvauspäivänä paistaneen auringon leikittelemään kuvissa aivan mielettömän upeasti!”

”Palvelu oli asiakaslähtöistä ja laadukasta. Kaikessa näkyi osaaminen ja asiantuntemus. Yhteistyö Annikan kanssa oli luontevaa ja pidin hänen tavastaan hoitaa asiat. Olin hyvin tyytyväinen asunnon myyntiin sekä prosessina että lopputuloksen kannalta.”

– Anne Sten, myyjä

”Annika pitää tosi hyvin infottuna! Kaikki kommunikaatio pelasi erinomaisesti. Minuun oltiin heti yhteydessä vaikka oli sunnuntai-ilta. Mielestäni asunnon välittäjä on onnistunut työssään erityisen hyvin silloin kun itse miettii jo asuntoa ostaessaan, että joskus sitten kun tämän asunnon myyn niin käytän samaa välittäjää. Nyt näin kävi. Asuntomme myytiin nopeasti jo ennen ensinäyttöä. Olimme erittäin tyytyväisiä Annikan työhön ja aktiivisuuteen kaikissa myynnin vaiheissa.”

”Näyttö onnistui yleisen näytön ulkopuolelle vaivattomasti. Välittäjä pysyi sovitussa aikataulussa. Osasi esitellä asunnon ja lisätilat positiivisessa hengessä ja perusteellisesti. Hän oli myös aktiivinen kaupanteon päätöksen jälkeenkin!”

”Bo:n koko konsepti on ihastuttava, en olisi esteetikkona antanut kenenkään toisen myydä. Bo oli ainoa vaihtoehto itselleni. Kiinteistövälittäjän, Annika Virtasen ammattitaito, tarkasti laaditut esitteet ja kauppakirjat olivat minulle tärkeitä asioita erikoisen yhtiöjärjestyksen omaavan puutalo-osakkeen myynnissä. Kiitos myös kuvaajalle ja stailistille – niin kaunista työnjälkeä! Annika myi asuntoni ensiesittelystä täyteen hintaan, ja hänelle kuuluu tästä suurenmoiset aplodit <3!"

”
Asuntokaupat menivät erittäin sujuvasti, välittäjä oli ammattitaitoinen, piti aktiivisesti yhteyttä, neuvoi ja opasti. Suunnittelen käyttäväni Bo:n palveluja asuntokaupoissani jatkossakin.”

”We had the best experience, Annika was very helpful and not only guided us through the proses but also helped us with many things as this is our first property buy in Finland and our Finnish is still a work in progress. She was great!”

– Chrisna Ravyse, buyer

”Annika Virtanen on todella positiivinen ja luonteva työssään. Yhteydenpito oli asiallista ja ystävällistä alusta loppuun.”

”Kaikki sujui hyvin. Annika oli aktiivinen, hyvin tarkka ja perusteellinen. Hän luovi aidosti erityyppisten ostajakandien välillä ja esitti erilaisia ratkaisuja heille. Annika kuuntelee ja havannoi. Annikan toimintaan kuuluu asiakkaan ja välittäjän välillä erittäin tiivis ja yksityiskohtainen asioiden kulun tarkastelu. Olemme tyytyväisiä hänen toimintaansa ja kiitämme hyvästä yhteistyöstä.”

– myyjä, Turku

”Asunnon myyntiprosessi oli meille myyjille erittäin helppo ja vaivaton kokemus, kiitos ammattitaitoisen ja aikaansaavan välittäjän! Ensinäytöstä saatiin asunto myytyä ja pyyntihintaan, olimme tästä todella onnellisia.”

– Keisi Majanen, myyjä

Myytäviä kohteita

Michailowinkatu 11

Kakola, Turku kerrostalo 2018
73,5 m2 329 000 € 3h, avok, erill wc, kph/s, vh