Annika Virtanen

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
TURKU
050 540 4524 | annika@bo.fiAnnikalle onnistunut asuntokauppa ja tyytyväinen asiakas ovat ehdottomasti sydämen asia. Hänen saamansa asiakaspalaute on kerta toisensa jälkeen kiitettävää, ja asiakkaat suosittelevatkin häntä mielellään. Annikalle onkin helppo uskoa yksi elämän suurimmista päätöksistä, sillä hänen monipuolinen ammattitaitonsa ja kymmenen vuoden kokemus laillistettuna kiinteistönvälittäjänä ovat alan huippuluokkaa. Annikalla on taito kuunnella asiakasta. Nopeasti huomaakin, miten vaivatonta yhteistyö hänen kanssaan on, ja miten tehokkaasti asiat etenevät kaupoille saakka. Annika nauttii työstään ja sitoutuu vahvasti siihen, mitä on tekemässä. Työssään Annika on ahkera, laadusta tinkimätön ja hänellä on jatkuva halu kehittyä paremmaksi. Tämän vuoksi monet asiakkaat palaavat Annikan luokse yhä uudestaan.

”Koko prosessi sujui todella hyvin; Annika oli koko myynnin ajan tosi aktiivinen sekä meidän suuntaan että potentiaalisten ostajien suuntaan. Saatiin aina ajantasaiset tiedot näytön jälkeen ja väliaikatietoja missä mennään. Koko ajan oli sellainen olo, että homma on hanskassa ja asiakas tekemisen keskiössä. Mielettömät kiitokset Annikalle upeasta työstä ja kotimme myymisestä! Kiitokset myös upeasta työstä stailaajalle ja valokuvaajalle, joka sai kuvauspäivänä paistaneen auringon leikittelemään kuvissa aivan mielettömän upeasti!”

”Palvelu oli asiakaslähtöistä ja laadukasta. Kaikessa näkyi osaaminen ja asiantuntemus. Yhteistyö Annikan kanssa oli luontevaa ja pidin hänen tavastaan hoitaa asiat. Olin hyvin tyytyväinen asunnon myyntiin sekä prosessina että lopputuloksen kannalta.”

– Anne Sten, myyjä

”Annika pitää tosi hyvin infottuna! Kaikki kommunikaatio pelasi erinomaisesti. Minuun oltiin heti yhteydessä vaikka oli sunnuntai-ilta. Mielestäni asunnon välittäjä on onnistunut työssään erityisen hyvin silloin kun itse miettii jo asuntoa ostaessaan, että joskus sitten kun tämän asunnon myyn niin käytän samaa välittäjää. Nyt näin kävi. Asuntomme myytiin nopeasti jo ennen ensinäyttöä. Olimme erittäin tyytyväisiä Annikan työhön ja aktiivisuuteen kaikissa myynnin vaiheissa.”

”Näyttö onnistui yleisen näytön ulkopuolelle vaivattomasti. Välittäjä pysyi sovitussa aikataulussa. Osasi esitellä asunnon ja lisätilat positiivisessa hengessä ja perusteellisesti. Hän oli myös aktiivinen kaupanteon päätöksen jälkeenkin!”

”Bo:n koko konsepti on ihastuttava, en olisi esteetikkona antanut kenenkään toisen myydä. Bo oli ainoa vaihtoehto itselleni. Kiinteistövälittäjän, Annika Virtasen ammattitaito, tarkasti laaditut esitteet ja kauppakirjat olivat minulle tärkeitä asioita erikoisen yhtiöjärjestyksen omaavan puutalo-osakkeen myynnissä. Kiitos myös kuvaajalle ja stailistille – niin kaunista työnjälkeä! Annika myi asuntoni ensiesittelystä täyteen hintaan, ja hänelle kuuluu tästä suurenmoiset aplodit <3!"

”
Asuntokaupat menivät erittäin sujuvasti, välittäjä oli ammattitaitoinen, piti aktiivisesti yhteyttä, neuvoi ja opasti. Suunnittelen käyttäväni Bo:n palveluja asuntokaupoissani jatkossakin.”

”We had the best experience, Annika was very helpful and not only guided us through the proses but also helped us with many things as this is our first property buy in Finland and our Finnish is still a work in progress. She was great!”

– Chrisna Ravyse, buyer

”Annika Virtanen on todella positiivinen ja luonteva työssään. Yhteydenpito oli asiallista ja ystävällistä alusta loppuun.”

”Kaikki sujui hyvin. Annika oli aktiivinen, hyvin tarkka ja perusteellinen. Hän luovi aidosti erityyppisten ostajakandien välillä ja esitti erilaisia ratkaisuja heille. Annika kuuntelee ja havannoi. Annikan toimintaan kuuluu asiakkaan ja välittäjän välillä erittäin tiivis ja yksityiskohtainen asioiden kulun tarkastelu. Olemme tyytyväisiä hänen toimintaansa ja kiitämme hyvästä yhteistyöstä.”

– myyjä, Turku

”Asunnon myyntiprosessi oli meille myyjille erittäin helppo ja vaivaton kokemus, kiitos ammattitaitoisen ja aikaansaavan välittäjän! Ensinäytöstä saatiin asunto myytyä ja pyyntihintaan, olimme tästä todella onnellisia.”

– Keisi Majanen, myyjä

”Annikan kanssa työskentely sujui vaivattomasti ja ammattitaitoisesti. Annika tekee työtään paneutuen asioihin ja suurella intohimolla. Annika piti asiakkaan hienosti ajan tasalla tilanteesta.”

– myyjä, Kaarina

”Annika hoiti työnsä erittäin ammattitaitoisesti. Kommunikointi meidän myyjien ja vastaavasti ostajien kanssa sujui mutkattomasti sekä asiallisesti. Annikan toiminnasta huomasi että hän hoitaa sitä suurella sydämellä ja on aidosti innostunut työstään. Annikan perustama Whatsapp-ryhmä oli erittäin helppo ja käytännöllinen viestintäkanava. Kaupantekotilaisuus jäi meille mieleen miellyttävänä ja pieni muistaminen välittäjältä oli mukava yllätys.”

– myyjä, Turku

”Kaupat sujuivat todella helposti ja nopeasti. Välittäjä oli yhteydessä heti kun jotain tapahtui, ja tarvittavat dokumentit ja vastaukset kysymyksiin toimitettiin ilman viiveitä.”

– ostaja, Turku

”Kaikki sujui todella nopeasti ja vaivattomasti. Välittäjällä oli oikeasti intressit hoitaa asuntokauppa ja tehdä kaikesta helppoa meille.”

-ostaja, Turku

”Asiallisuus, rauhallisuus, tieto sekä taito, asioiden selvitys ja informaatio loistoluokkaa. Annika osaa hommansa, ei ole liian päällekäyvä, vaan asiallinen sekä valoisa, huomioiva ja ammattinsa hallitseva!”

– Sinikka Vesa

Myytäviä kohteita

Serkunkuja 3

Hirvensalo, Turku omakotitalotontti

78 000 €

Jäkälätie 9

Kirismäki, Kaarina omakotitalo 1976
104 m2 198 000 € 4h, k, kph/s, wc, at, var
Esittely 24.10.2021 klo 14.30-15.00

Bilmarkinkatu 1

Pohjola, Turku puutalo-osake 1988
117,5 m2 298 000 € 3-4h, k, khh, 2wc, kph, s, var, ak
Esittely 24.10.2021 klo 13.00-13.30

Humalistonkatu 2

Keskusta, Turku kerrostalo 1961
84 m2 315 000 € 4h, k, kph/wc, vh, las.parv


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Pohjola, Turku

kerrostalo 37 m2
MYYTY

Paltta, Turku

kerrostalo 61,5 m2
MYYTY

Littoinen, Lieto

kerrostalo 85 m2
MYYTY

Keskusta, Turku

kerrostalo 43 m2
MYYTY

Halinen, Turku

kerrostalo 53 m2
MYYTY

Hadvala, Kaarina

rivitalo 61,5 m2
MYYTY

HIrvensalo/Papinsaari, Turku

rivitalo 130,5 m2
MYYTY

Keskusta, Turku

kerrostalo 59 m2
MYYTY

Itäinen keskusta, Turku

kerrostalo 54 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.