Annina Sutka

kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, partner
JYVäSKYLä
050 341 1138 | annina.sutka@bo.fiAnninalla on monipuolinen kokemus finanssialalta sekä pankin että kiinteistönvälityksen puolelta. Asuntojen, uudiskohteiden sekä asumisoikeus- ja vuokra-asuntojen välitys on kumuloitunut kattavaksi osaamiseksi. Oman ammattitaidon jatkuva kehittäminen on Anninalle luontaista. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri ja opettaja; bisnesälyä ja ihmisläheisyyttä samassa paketissa. Joukkueurheilutausta on hionut Anninasta loistavan tiimipelaajan – tehokkaan ja tavoitteellisen. Tämä on siivittänyt hänet menestyksekkääseen myyntiuraan ja koviin tuloksiin. Annina on ennen kaikkea asiakkaan asialla; auttamassa ja kumppanina asuntoasioissa. Eräs tyytyväinen asiakas onkin kerran sanonut, että Annina säilyttää ammattitaitonsa empatian, huumorin ja ystävällisyyden kyllästämänä.

Vapaa-ajallaan Annina urheilee monipuolisesti ja harjoittelee ahkerasti pianonsoittoa.

”Heti alkumetreiltä Anninasta sai todella kivan ja miellyttävän kuvan ihmisenä. Häneltä löytyy ammattitaitoa empatian, huumorin ja ystävällisyyden kyllästämänä; siihen ei moni pysty. Vaikka Anninalla on myyjänä varmasti kaupan clousaus takaraivossa, niin hän ei anna sen näkyä tai haitata otettaan ja loistavaa asennettaan – se jos mikä on ammattitaitoa. Kauppa saatiin nopeasti ja vaivattomasti aikaiseksi. Helppous, vaivattomuus, yhteistyö, ihmisläheisyys, huumori, iloisuus ja positiivisuus kuvaavat varmasti hyvin niitä tunteita mitä minulle Anninasta välittäjänä jäi, ja varmasti ostajallekin.”

”Kaikki sujui sovitusti ja nopealla aikataululla.”

”Ystävällinen, asioista selvää ottava, helposti lähestyttävä mutta kuitenkin ammattitaitoinen välittäjä. Sai ostajan osuuden tehtyä niin helpoksi kuin mahdollista. Tuli olo että asiakkaita arvostetaan.”

”Annina opasti minua ensiasunnonostajana ymmärtäen hyvin ymmärtämättömyyteni! Erittäin maanläheistä ja ystävällistä palvelua!”

”Kaikki sujui alusta loppuun asti erittäin sujuvasti. Annina oli aktiivinen, helposti lähestyttävä ja hän selvitti vastaukset kaikkiin meidän kysymyksiin viipymättä. Kokonaisuudessaan prosessista jäi luottavainen ja tyytyväinen olo. Annina on ammattitaitoinen ja osaa työnsä.”

– Jussi Uusimäki

”Erinomainen suoritus!”

– Veli-Pekka Virtanen

”Nopeat kaupat, ja arvostan suuresti välittäjän aktiivisuutta! Kaikki meni äärimmäisen hienosti. Koska välimatkaa oli, toimimme koko ajan etänä/sähköisesti/puhelimitse, ja välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla kaupanteon eri vaiheista.”

”Kaikki sujui miellyttävästi ja ammattitaitoisesti. Tulen jatkossakin käyttämään kyseistä välittäjää.”

”Annina Sutka on välittäjänä paras mahdollinen, ja hänen ansiostaan tämä asuntokauppa myös toteutui. Hän on asiantunteva, joustava ja todella mukava. Hänen kanssaan on hyvin helppoa ja miellyttävää tehdä asuntokauppaa ja keskustella muistakin asioista. Hän osaa myös lukea ja ymmärtää asiakasta, eikä kiirehtinyt tai painostanut liikaa silloin kun tarvitsin miettimisaikaa. Tämän ansiosta kauppa myös toteutui. Jos minua olisi hoputettu liikaa tai olisin kokenut painostusta kaupantekoon, niin olisin ehkä lopettanut sen siihen. Anninalle 10+++”

”Saimme välittäjästä heti ensimetreillä mieluisen vaikutelman. Tuntui heti että hänen kanssaan on helppo asioida. Yhteydenotot puolin toisin sujuivat luontevasti. Myyntiaika oli kuukauden, joka oli osakkaiden ja itsenikin kannalta hyvä asia. Myytävä kohde oli perikunnan omistama asunto, ja kaikki perikunnan osakkaat olivat todella tyytyväisiä myyntiesitteeseen, stailaukseen ja kuviin. Kiitokset Anninalle ja Bo:lle erinomaisesta yhteistyöstä –
jos myyntiaihetta tulee, olemme varmasti jatkossakin teihin yhteydessä.”

Myytäviä kohteita

Vuorenlahdentie 14

Vuorenlahti, Muurame rivitalo 2007
72,5 m2 169 000 € 3h,k,kph,s,khh,wc, autokatos

Tervalankatu 4

Keljo, Jyväskylä kerrostalo 1998
71 m2 143 000 € 4h,k,kph,s,khh,p

Valimontie 31

Keljonkangas, Jyväskylä rivitalo 2001
87 m2 179 000 € 3h,k,kph,s,khh

Puolukkakuja 6

Varikko, Jyväskylä rivitalo 2005
98 m2 192 000 € 4h,k,s

Tervarannantie 83

Vesanka, Jyväskylä mökki tai huvila
30 m2 89 000 € tupa, mh, parvi, sauna

Kekkolantie 25

Kekkola, Jyväskylä kerrostalo 1992
65 m2 95 000 € 3h,k,kph,s,p


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Mäki-Matti, Jyväskylä

kerrostalo 71 m2
MYYTY

Keskusta, Jyväskylä

kerrostalo 57 m2
MYYTY

Ylä-Myllyjärvi, Jyväskylä

omakotitalo 121,4 m2
MYYTY

Samulinniemi, Jyväskylä

kerrostalo 60 m2
MYYTY

Ristonmaa, Jyväskylä

kerrostalo 52 m2
MYYTY

Kangasvuori, Jyväskylä

paritalo 103,5 m2
MYYTY

Aittorinne, Jyväskylä

kerrostalo 25 m2
MYYTY

Nevala, Uurainen

omakotitalo 132 m2
MYYTY

Aholaita, Jyväskylä

kerrostalo 56,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.