Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Anssi Kiviranta050 313 0611 | anssi@bo.fi

Anssi tunnetaan brändäyksen ja markkinoinnin ammattilaisena, innokkaana monialayrittäjänä sekä lapsirakkaana perheenisänä.

”YOUR FIRST INSTINCT IS USUALLY RIGHT”

Anssi on digitaalisten palveluiden pioneereja Suomessa. Hän on ollut perustamassa useita verkkopalveluita, joilla on satojatuhansia käyttäjiä. Näistä tunnetuin on Suomen suurin tv-opas, Telkku.com, jonka hän kasvatti keksimästään ideasta yli 700 000 viikottaisen käyttäjän verkkomediaksi ja jonka Alma Media Oyj osti vuonna 2008. Anssi vaikuttaa edelleen toisena merkittävänä osakkaana sekä hallituksen puheenjohtajana Klik Klik Oy:ssä, joka kaupallistaa ja kehittää uusia verkkopalveluita. Anssi on puolisonsa Sirenan kanssa myös uudenlaisen Drop-designaltaan brändäyksen takana. Onnistunut työ palkittiin Vuoden Designteko 2015 -palkinnolla Habitaressa.

Anssi on yksi Bo LKV:n perustajaosakkaista ja vastaa koko yrityksen markkinoinnista. Hän on myös vahvasti kehittämässä koko yrityksen toimintaa sekä visioimassa tulevaisuutta yhdessä muiden osakkaiden sekä huippuammattilaisista koostuvan tiimin kanssa.

Anssilla ja Sirenalla on 3 pientä lasta ja parasta vastapainoa paikoin raskaalle yrittäjänä toimimiselle onkin leikkiminen ja harrastaminen lasten kanssa. Myös matkustelu sekä monet eri pallopelit ovat Anssin sydäntä lähellä.

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Bo Match Sneak Peek