Asta Lumento

asuntomyyjä, partner
TURKU
045 229 3492 | asta@bo.fiVaraa arviokäynti kalenteristani

Asta on asunnonvälityksen ammattilainen, joka suhtautuu intohimolla siihen mitä tekee. Hänet tunnetaan tehokkaasta ja tuloksellisesta otteestaan välittäjänä ja huippulaatuisesta asiakaspalvelustaan Turun seudulla. Asta on aiemmin luonut nimeään kantavan designbrändin, ja yrittäjän asenne sekä visuaalisuus ovat etu myös välittäjän työssä. Vahva myynnin osaaminen yhdistettynä lämpimään ihmisten kohtaamiseen tuo monet asiakkaat nykyään suositusten kautta. Tyytyväinen asiakas on Astan onnistumisen mittari.
Koti on Astalle se elämän tärkein paikka. Hän on suunnitellut ja rakennuttanut omakotitalon, saneerannut sata vuotta vanhan arvokiinteistön sekä toteuttanut monta asuntoremonttia vuosien varrella. Tätä kokemusta hän hyödyntääkin asiakkaidensa asuntounelmissa päivittäin. Sisustusta rakastavana ihmisenä Asta näkee jokaisen kodin mahdollisuuden ja tuo jokaisen kohteensa tyylikkäästi esiin myös somemarkkinoinnissa.

Vapaa-ajallaan naantalilaisen Astan tapaa usein lenkkipoluilla koiransa Chanelin kanssa.

”Kaikki asiat sujuivat erittäin ripeästi, ja tiesimme aina missä kohtaa mennään ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Asta ymmärtää, että kyseessä on sinun kotisi, ja kunnioittaa sitä. Astassa parasta on oikein hyvä asenne. Hän tekee töitä suurella sydämellä, on erittäin palveluhenkinen ja tavoitettavissa koko ajan. Ei se ole sattumaa, että Asta myy kohteita hyvällä vauhdilla.”

”Asioimme Astan kanssa, kun olimme ostamassa nykyistä asuntoamme. Asta edusti asunnon myyjää, mutta Astan sydämellinen ja erittäin asiakaslähtöinen toimintatapa sai tilanteen tuntumaan aidosti siltä, että hän oli meidän molempien osapuolten, myyjän ja ostajan, asialla. Astan äärimmäisen aktiivinen, asiantunteva, ratkaisukeskeinen ja lämmin työote herättää luottamusta, joka maailman tärkeintä paikkaa, kotia, ostaessa oli ainakin meille merkittävän tärkeä asia. Tulemme takuuvarmasti kääntymään Astan puoleen, kun asunnon myyminen tulee tulevaisuudessa ajankohtaiseksi.”

”Asiat sujui välittäjän ensitapaamisesta kaupantekoon asti mutkattomasti ja ammattitaitoisesti. Meille tuli tunne että nyt on omassa elämässä yksi murhe vähemmän – tuntui että ”välittäjä välittää”. Hänen kanssa oli helppo kommunikoida; se oli samanaikaisesti sekä aitoa että asiantuntevaa! Hän oli myös supertehokas, ja asunto myytiin alle kahdessa viikossa.”

– Piia Leinonen

”Astalla oli heti alusta alkaen erinomainen alueen tuntemus ja aito kiinnostus kotiamme kohtaan. Ammattimaista ja superaktiivista välitystyötä alusta loppuun – Kiitos Asta!”

”Kaikki sujui hyvin, ja välittäjämme Asta antoi heti itsestään ammattimaisen ja osaavan kuvan. Kaikki mitä sovittiin piti, ja meitä pidettiin jatkuvasti ajan tasalla missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi jne. – näin hyvää myyntityötä ja asioiden sujuvuutta harvoin kokee asunnon myymisen aikana.”

”Ihana ja ystävällinen Asta oli ammattilainen paikallaan. Myimme oman asuntomme ilman välittäjää, ja tämä ostokokemus oli kyllä helppo, kun oli asiantunteva välittäjä asian päällä; ei huolen häivää itsellä. Ja kaiken kruunasi vielä ystävällinen palvelu!”

– ostaja, Papinsaari, Turku

”Arvostan sitä, että välittäjä Asta Lumento käytti jo heti alussa paljon aikaa minun kotini myyntiin. Hän ei antanut katteettomia lupauksia – ei ylisanoja, muttei myöskään etsinyt puutteita painaakseen hintapyyntöä alas. Kaikki vaiheet ensineuvottelusta kaupan jälkeiseen puheluun sujuivat joustavasti, helposti ja rautaisella ammattitaidolla. Tunsin olevani Bo LKV:lle tärkeä asiakas.”Myytäviä kohteita

Aurakatu 22

Keskusta, Turku kerrostalo 1919
88 m2 378 000 € 3h+k+kph/wc+vh

Henrikinkatu 2

Keskusta, Naantali kerrostalo 1954
82,5 m2 218 500 € 3h+k+kph/wc+parveke

Itäinen Rantakatu 60a

V, Turku kerrostalo 2003
108 m2 589 000 € 2h+k+kph+s+wc+vh


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Tikanmaa, Raisio

rivitalo 77 m2
MYYTY

Keskusta, Turku

kerrostalo 57 m2
MYYTY

Haarla, Turku

rivitalo 81 m2
MYYTY

Papinsaari, Turku

rivitalo 99 m2
MYYTY

Keskusta, Naantali

kerrostalo 68 m2
MYYTY

Keskusta, Naantali

kerrostalo 63 m2
MYYTY

Keskusta, Turku

kerrostalo 73 m2
MYYTY

Papinsaari, Turku

rivitalo 92,5 m2
MYYTY

Kuloinen, Raisio

rivitalo 86 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.