Asta Lumento

asuntomyyjä, partner
TURKU
045 229 3492 | asta@bo.fiAsta tunnetaan aktiivisuudestaan, luotettavuudestaan ja lämpimästä ihmisläheisyydestään. Astalla on halu tehdä asiat aina astetta paremmin, ja hän takaa laadukkaan, ammattitaitoisen ja asiakaslähtöisen palvelun niin kodin myyjille kuin ostajille. Asta on luonut nimeään kantavan designbrändin, ja yrittäjätausta näkyy tehokkaassa myyntiotteessa ja työtä pelkäämättömässä asenteessa. Kodit, rakentaminen, remontoiminen ja sisustaminen ovat Astan intohimo ja vahvuus. Hän on suunnitellut ja rakennuttanut perheelleen omakotitalon, saneerannut sata vuotta vanhan kiinteistön sekä remontoinut useita muita koteja vuosien varrella. Vahvasti visuaalisena ihmisenä Asta näkee jokaisen kodin mahdollisuuden.

Vapaa-aikaansa naantalilainen Asta viettää perheensä parissa, jonka uusin tulokas on Cavalier kingcharlesinspaniel. Asta on intohimoinen crossfit-harrastaja ja juoksija, johon törmää usein Naantalin lenkkipoluilla.

”Kaikki asiat sujuivat erittäin ripeästi, ja tiesimme aina missä kohtaa mennään ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Asta ymmärtää, että kyseessä on sinun kotisi, ja kunnioittaa sitä. Astassa parasta on oikein hyvä asenne. Hän tekee töitä suurella sydämellä, on erittäin palveluhenkinen ja tavoitettavissa koko ajan. Ei se ole sattumaa, että Asta myy kohteita hyvällä vauhdilla.”

”Asioimme Astan kanssa, kun olimme ostamassa nykyistä asuntoamme. Asta edusti asunnon myyjää, mutta Astan sydämellinen ja erittäin asiakaslähtöinen toimintatapa sai tilanteen tuntumaan aidosti siltä, että hän oli meidän molempien osapuolten, myyjän ja ostajan, asialla. Astan äärimmäisen aktiivinen, asiantunteva, ratkaisukeskeinen ja lämmin työote herättää luottamusta, joka maailman tärkeintä paikkaa, kotia, ostaessa oli ainakin meille merkittävän tärkeä asia. Tulemme takuuvarmasti kääntymään Astan puoleen, kun asunnon myyminen tulee tulevaisuudessa ajankohtaiseksi.”

”Asiat sujui välittäjän ensitapaamisesta kaupantekoon asti mutkattomasti ja ammattitaitoisesti. Meille tuli tunne että nyt on omassa elämässä yksi murhe vähemmän – tuntui että ”välittäjä välittää”. Hänen kanssa oli helppo kommunikoida; se oli samanaikaisesti sekä aitoa että asiantuntevaa! Hän oli myös supertehokas, ja asunto myytiin alle kahdessa viikossa.”

– Piia Leinonen

”Astalla oli heti alusta alkaen erinomainen alueen tuntemus ja aito kiinnostus kotiamme kohtaan. Ammattimaista ja superaktiivista välitystyötä alusta loppuun – Kiitos Asta!”

Myytäviä kohteita

Mannerheiminkatu 15

Vanhakaupunki, Naantali rivitalo 1986
73,5 m2 289 000 € 3h+k+rt+kph/wc+s

Asemiehentie 5

30, Naantali omakotitalo 2003
170 m2 469 000 € 5-6h+k+khh+sauna+2kph+wc+vh+tekn.tila+autotalli/katos+varasto

Rälssinkatu 8 as 6a

Hirvensalo Kaistarniemi, Turku omakotitalo 2007
196 m2 689 000 € 3mh+oh+rt+avok+2wc+kph+s+khh+vh

Kiekukuja 1

Soininen, Naantali omakotitalo 2002
149 m2 348 000 € 5h+k+kph+s+2wc+khh

Tuulensuunkatu 21

Keskusta, Naantali kerrostalo 1962
74 m2 154 000 € 3h+k+kph/wc+parveke

Latokartanonkatu 13 as 1

Iso-Heikkilä, Turku paritalo 1944
114 m2 268 000 € 3h+k+khh+wc+2kph+s