Asta Lumento

asuntomyyjä, partner
TURKU
045 229 3492 | asta@bo.fiAsta tunnetaan aktiivisuudestaan, luotettavuudestaan ja lämpimästä ihmisläheisyydestään. Astalla on halu tehdä asiat aina astetta paremmin, ja hän takaa laadukkaan, ammattitaitoisen ja asiakaslähtöisen palvelun niin kodin myyjille kuin ostajille. Asta on luonut nimeään kantavan designbrändin, ja yrittäjätausta näkyy tehokkaassa myyntiotteessa ja työtä pelkäämättömässä asenteessa. Kodit, rakentaminen, remontoiminen ja sisustaminen ovat Astan intohimo ja vahvuus. Hän on suunnitellut ja rakennuttanut perheelleen omakotitalon, saneerannut sata vuotta vanhan kiinteistön sekä remontoinut useita muita koteja vuosien varrella. Vahvasti visuaalisena ihmisenä Asta näkee jokaisen kodin mahdollisuuden.

Vapaa-aikaansa naantalilainen Asta viettää perheensä parissa, jonka uusin tulokas on Cavalier kingcharlesinspaniel. Asta on intohimoinen crossfit-harrastaja ja juoksija, johon törmää usein Naantalin lenkkipoluilla.

”Kaikki asiat sujuivat erittäin ripeästi, ja tiesimme aina missä kohtaa mennään ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Asta ymmärtää, että kyseessä on sinun kotisi, ja kunnioittaa sitä. Astassa parasta on oikein hyvä asenne. Hän tekee töitä suurella sydämellä, on erittäin palveluhenkinen ja tavoitettavissa koko ajan. Ei se ole sattumaa, että Asta myy kohteita hyvällä vauhdilla.”

”Asioimme Astan kanssa, kun olimme ostamassa nykyistä asuntoamme. Asta edusti asunnon myyjää, mutta Astan sydämellinen ja erittäin asiakaslähtöinen toimintatapa sai tilanteen tuntumaan aidosti siltä, että hän oli meidän molempien osapuolten, myyjän ja ostajan, asialla. Astan äärimmäisen aktiivinen, asiantunteva, ratkaisukeskeinen ja lämmin työote herättää luottamusta, joka maailman tärkeintä paikkaa, kotia, ostaessa oli ainakin meille merkittävän tärkeä asia. Tulemme takuuvarmasti kääntymään Astan puoleen, kun asunnon myyminen tulee tulevaisuudessa ajankohtaiseksi.”

Myytävät kohteet

Kaskenkatu 17

III-kaupunginosa, Turku kerrostalo 1960
70 m2 220 000 € 3h + k + kph/wc + parveke

Orvokkikatu 6

Taimo, Naantali paritalo 1992
156 m2 338 000 € 4h+ k + aula + 2 kph/wc + s + khh + vh +p + v + autokatos