Daniele Rogazione

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
TAMPERE
0400 719 704 | daniele@bo.fiMitä myyminen on Danielelle? Se on sinusta ja sinun tarpeistasi välittämistä. Se on enemmän kuin pelkkää työtä; se on auttamista ja luottamuksen arvoista kumppanuutta, sekä kovaa ja ahkeraa tekemistä ratkaisujen löytämiseksi.

Lähes kymmenen vuoden kokemuksen tuoma tieto ja taito myynnistä ja markkinoinnista, sekä siihen yhdistettynä sosiaalinen, reipas, huumorintajuinen ja periksiantamaton luonne tekee Danielesta huippuvälittäjän.

Asuntoa myydessä on tärkeää osata markkinoida kutakin yksilöllistä asuntoa oikein – tulee osata käyttää ja hyödyntää kaikkia markkinointikanavia. Nykyaikaiset markkinointikanavat ovat Danielelle tuttuja, ja ovat olleet jo pitkään hänen tärkeimpiä työkalujaan.

Vapaa-aikana Daniele urheilee monipuolisesti; erityisesti golf, crossfit sekä laskettelu ovat hänelle tärkeitä lajeja. Myös ruuanlaitto on suurena intohimona.
”Daniele oli nopea vastaamaan asioihin, ja jos hänellä ei ollut vastausta, hän ripeästi asian selvitti. Välittäjä kanssa myös näytöt ja kaupat sujuivat mallikkaasti. Hänestä huokui välittämisen tunne ja hän antoi ymmärtää, että asiakkaan ehdoilla asia eteni. Mukavasti myös hoiti tarjousneuvottelut, kun tuli vastatarjousasetelma. Kerrassaan mahtavaa palvelua, minulle jäi aidon välittämisen tunne!”

– Jesse Rekola

”Näyttö järjestettiin nopeasti. Välittäjä oli paikalla ajoissa, huomioi koronapandemian, eli maski oli käytössä. Tietotekniikka pelasi ja asiat hoitui nopeasti. Ehkä siinä vähän auttoi ostajankin nopea ostopäätös. Kauppakirjat tehtiin nopeasti – välittäjä tuli kotiimme. Daniele oli kohtelias, ystävällinen ja kuunteli meitä. Vastasi nopeasti kysymykseemme nykyisen asunnon hintatasosta. Ei ollut kiireisen oloinen, vaikka hänellä varmasti oli kiire.”

”Olemme todella tyytyväisiä. Välittäjän kanssa oli mukava asioida, ja pystyimme luottamaan, että tarvittavat asiat huomioidaan. Vastaukset kysymyksiimme ostajana tuli heti, ja muutoinkin avoimuus oli hieno juttu.”

Myytäviä kohteita

Ilmarinkatu 12

Tammela, Tampere kerrostalo 1920
70 m2 276 000 € 3h, k, vh, kph, erillinen wc

Kalkunvuorenkatu 15

Kalkku, Tampere rivitalo 2008
94 m2 239 000 € 4h, k, kph, s, vh, erillinen wc

Hikivuorenkatu 6

Annala, Tampere kerrostalo 1974
71,5 m2 119 000 € 3h, k, kph, vh, parvk.

Karinlahdentie 61

Kankari, Kihniö mökki tai huvila 1993
68 m2 295 000 € 3h, avokeittiö, erillinen wc, kph, s, 2 x parvi