Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Eetu Vikman

Asuntomyyjä, Partner

045 203 8600 | eetu.vikman@bo.fi

Tämä määrätietoinen kaveri on kartuttanut laajaa kokemusta yrittäjyydestä, myynnistä ja markkinoinnista jo vuodesta 2012. Eetulle itsensä kehittäminen ja haastaminen ovat aina olleet keskeisessä roolissa kaikessa tekemisessä ja se näkyy muun muassa hyvinä myyntilukuina jo kiinteistönvälitysuran alkuvaiheessa.

Korkeakouluopinnot ovat antaneet vankan teoriapohjan myynnin ja markkinoinnin saralle, tämä kaveri tietää mitä tekee ja miksi. Vaihto-opintojen myötä myös kansainvälinen liiketoiminta ja kontaktit ulkomaille ovat hallussa.

Eetu on ahkera yksilösuorittaja ja reilu tiimipelaaja, jonka kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti. Hän pyrkii aina tuomaan asiakkailleen lisäarvoa ratkaisukeskeisellä ajattelulla.

Kotikenttänä Eetulla on ehdottomasti yksi tämän aikakauden tärkeimmistä työkaluista: Sosiaalinen media. Blogia ja postauksia kirjoittaessaan hän aloittaa kysymällä itseltään, onko tästä lukijoilleni hyötyä? Hän on kasvattanut seuraajakuntaansa kuukaudesta toiseen eikä tahti tunnu hyytyvän.

Tähän hyvän tyypin maineen ansainneeseen voi olla yhteydessä päivään tai kellonaikaan katsomatta.

Henkilöstä sanottua

”Vahva suositus Eetu Vikmanille! Hän antaa itsestään työhönsä motivoituneen, ihmisläheisen, helposti lähestyttävän ja rehellisen kuvan. Siinä on ammattitaitoinen ja ahkera mies paikallaan!”
-Susanna

”Oli erittäin miellyttävä myytävään asuntoon tutustuminen. Esittelijänä Eetu Vikman. Rauhallinen, asiallinen, asiantunteva, kuunteleva, kysymyksiin vastaava, hymyilevä, silmiin katsova, huumorintajuinen, oikea ”tyyppi” paikallansa! Lämmöllä suosittelen!”
-Seija

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Bo Match Sneak Peek