Eetu Vikman

asuntomyyjä, partner
LAHTI
045 203 8600 | eetu.vikman@bo.fiTämä määrätietoinen kaveri on kartuttanut laajaa kokemusta yrittäjyydestä, myynnistä ja markkinoinnista jo vuodesta 2012. Eetulle itsensä kehittäminen ja haastaminen ovat aina olleet keskeisessä roolissa kaikessa tekemisessä, ja se näkyy muun muassa hyvinä myyntilukuina jo kiinteistönvälitysuran alkuvaiheessa. Korkeakouluopinnot ovat antaneet vankan teoriapohjan myynnin ja markkinoinnin saralle. Vaihto-opintojen myötä myös kansainvälinen liiketoiminta ja kontaktit ulkomaille ovat hallussa. Eetu on ahkera yksilösuorittaja ja reilu tiimipelaaja, jonka kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti. Hän pyrkii aina tuomaan asiakkailleen lisäarvoa ratkaisukeskeisellä ajattelulla.

”Eetu hoiti talokaupan hienosti alusta loppuun – voin lämpimästi suositella. Eetu oli aidosti kiinnostunut toimeksiannostamme; tunsimme, että asuntoamme todella myytiin eikä vain esitelty. Asunto myytiin haluamallamme hinnalla nopeasti. Olimme tosi tyytyväisiä Eetun ammattimaiseen työotteeseen – sinut sai aina helposti kiinni ja myynti sujui nopeasti. You rock! Jos mietit välittäjää oman asuntosi myyntiin, älä mieti enää vaan nappaa Eetu myymään kotisi!”

– Mira

”Oli erittäin miellyttävä myytävään asuntoon tutustuminen. Esittelijänä Eetu Vikman. Rauhallinen, asiallinen, asiantunteva, kuunteleva, kysymyksiin vastaava, hymyilevä, silmiin katsova, huumorintajuinen, oikea tyyppi paikallaan. Lämmöllä suosittelen!”

– Seija

”Mahtava kiinteistövälittäjä, jolla asenne kohdillaan! Helppoa, nopeaa ja vaivatonta asiointia. Asuntomme meni viikossa kaupaksi. Pisteet vielä hyvälle asunnon hinta-arviolle ja lopulliselle myyntihinnalle!”

– Elina

”Erittäin loistava kiinteistönvälittäjä. Nopeaa toimintaa ja aina tavoitettavissa. Laadukasta ja innokasta välittämistä. Tekee asioista selviä ja helppoja ensiasunnon ostajalle. Ei ole kuin positiivista kerrottavaa miehestä!”

– Joona

”Our company DOMVSUOMI had a positive and productive experience of work with Bo LKV Lahti. Eetu Vikman is the attentive and patient person. Thank you! I recommend this company!”

– Alla

”Eetu oli mukana meidän ensiasunnon ostossa; hommat toimi mukavasti ja hän järjesti meille hyvin tietoa kohteesta. Tyyppinä loistava ja hyvin tavoitettavissa. Suosittelen!”

– Ninni

”Olemme olleet todella tyytyväisiä Eetu Vikmanin työskentelyyn kiinteistöjemme myyntitoimeksiannon suhteen. Hänellä on todella ammattitaitoinen ja asiantunteva ote asioihin joka näkyy kaikessa tekemisessä. Erityisen kiitoksen ansaitsee se, että hänellä on runsaasti ideoita ja rohkeutta kokeilla uusia asioita ennakkoluulottomasti. Kaikesta tekemisestä näkee, että hän on oikealla alalla ja haluaa kehittää itseään jatkuvasti. Vuosien saatossa olemme myyneet ja ostaneet useita eri kohteita mutta koskaan emme ole saaneet yhtä hyvää ja asiantuntevaa palvelua kuin Eetulta! Lämmin suositus – jatketaan samalla linjalla.”

– Kai, myyjä

”Vahva suositus Eetu Vikmanille! Hän antaa itsestään työhönsä motivoituneen, ihmisläheisen, helposti lähestyttävän ja rehellisen kuvan. Siinä on ammattitaitoinen ja ahkera mies paikallaan!”

– Susanna

”Loistava välittäjä, joka sai kaupat aikaiseksi pyyntihinnalla. Ei luovuttanut, vaikka kohde ei ollut helpoimmasta päästä. Suosittelen lämpimästi!”

– Martta

”Eetu on todellinen ammattilainen. Loistavaa asioiden hoitoa ja yhteydenpitoa sekä aktiivinen ote myyntityöhön. Ei siis mikään ihme, että lopputuloskin oli erinomainen.”

– Jonna

”Eetu on rautainen ammattilainen, joka osaa kuunnella ja toteuttaa asiakkaan toivomuksia sekä vaatimuksia. Mun kokemus Eetusta ja hänen työtavastaan on vertaansa vailla; hänestä voisi todella moni asiakaspalvelutyötä tekevä ottaa mallia. Hän osaa kertoa asiat niin, että myös sellainen ihminen ymmärtää mikä ei alasta, myymisestä tai ostamisesta oikein mitään tiedä. Eetu kertoo mitä ollaan tekemässä ja mitä tietyillä asioilla pyritään tekemään tai mihin pyritään vaikuttamaan. Ei voi muuta kuin lämpimästi suositella Eetua kaikille – 6/5!”

– Miika

”Eetu otti hoitaakseen meidän mökin myyntiprojektin, ja erittäin mallikkaasti hoitikin; koko ajan tiesin missä vaiheessa oltiin kenenkin ostajaehdokkaan kanssa menossa. Itse olin varautunut muutaman vuoden myyntiaikaan, mutta Eetu hoiti homman energialla muutamassa kuukaudessa. Sovimme Eetun kanssa kiinteän välityspalkkion, koska kyseessä oli ns. arvokohde, ja prosenttipalkkion myötä välityspalkkio olisi noussut kohtuuttomaksi. Olin aluksi hieman epäileväinen, että mikä on Eetun intressi saada kohteesta paras mahdollinen hinta, koska palkkio oli riippumaton myyntihinnasta. Mutta kyllä tämä epäilys oli aivan turha, sillä Eetu hoiti tarjousneuvottelut todella mallikkaasti. Myyjä sekä ostaja olivat kauppahintaan tyytyväisiä, ja näin myyjän silmin ei olisi voinut paremmin mennä, sillä saimme sen hinnan, mitä alun perin kohteelle myyntihinnaksi asetimme. Vahva suositus Eetulle, jos joku etsii energistä ja määrätietoista välittäjää. Ja Eetu, ensi keväänä jatketaan talon myynnin merkeissä.”

– Janne, myyjä

”Nuori ja energinen sekä positiivinen asuntomyyjä. Rakkaudesta lajiin haastaa itsensä markkinoimaan kohteita nykytekniikkaa hyväksi käyttäen. On tervetullut (fiiliksellä naapurin poika) välittäjä, todella sitoutunut ja asiakkaat huomioon ottava. Mielenkiinnolla seuraan minne Eetu vielä yltääkään. Vahva suositus – mestarimyyjä, josta on pelkästään positiivista kerrottavaa.”

– Pasi

Myytävät kohteet

Retkitie 1

Kuntakeskus, Hollola rivitalo 1984
89,5 m2 177 000 € 3h, k, 2x wc, vh, khh, kph, s, parv. + terassi

Rajatie 18

Harju, Hartola omakotitalo 1981
119 m2 88 000 € 4h, k, wc, kph, s, khh

Mariankatu 4

Keski-Lahti, Lahti kerrostalo 1961
39,5 m2 112 000 € 2h+kk+kph

Oksjärventie 150

Joutsjärvi, Sysmä mökki tai huvila 1995
149,6 m2 219 000 € 5h, k, khh, tk, yläk. aula, 2x wc, kph, s, parv.