Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Eetu Vikman

asuntomyyjä, partner
LAHTI
045 203 8600 | eetu.vikman@bo.fiTämä määrätietoinen kaveri on kartuttanut laajaa kokemusta yrittäjyydestä, myynnistä ja markkinoinnista jo vuodesta 2012. Eetulle itsensä kehittäminen ja haastaminen ovat aina olleet keskeisessä roolissa kaikessa tekemisessä, ja se näkyy muun muassa hyvinä myyntilukuina jo kiinteistönvälitysuran alkuvaiheessa. Korkeakouluopinnot ovat antaneet vankan teoriapohjan myynnin ja markkinoinnin saralle. Vaihto-opintojen myötä myös kansainvälinen liiketoiminta ja kontaktit ulkomaille ovat hallussa. Eetu on ahkera yksilösuorittaja ja reilu tiimipelaaja, jonka kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti. Hän pyrkii aina tuomaan asiakkailleen lisäarvoa ratkaisukeskeisellä ajattelulla.

”Vahva suositus Eetu Vikmanille! Hän antaa itsestään työhönsä motivoituneen, ihmisläheisen, helposti lähestyttävän ja rehellisen kuvan. Siinä on ammattitaitoinen ja ahkera mies paikallaan!”

– Susanna

”Oli erittäin miellyttävä myytävään asuntoon tutustuminen. Esittelijänä Eetu Vikman. Rauhallinen, asiallinen, asiantunteva, kuunteleva, kysymyksiin vastaava, hymyilevä, silmiin katsova, huumorintajuinen, oikea tyyppi paikallaan. Lämmöllä suosittelen!”

– Seija

”Mahtava kiinteistövälittäjä, jolla asenne kohdillaan! Helppoa, nopeaa ja vaivatonta asiointia. Asuntomme meni viikossa kaupaksi. Pisteet vielä hyvälle asunnon hinta-arviolle ja lopulliselle myyntihinnalle!”

– Elina

”Erittäin loistava kiinteistönvälittäjä. Nopeaa toimintaa ja aina tavoitettavissa. Laadukasta ja innokasta välittämistä. Tekee asioista selviä ja helppoja ensiasunnon ostajalle. Ei ole kuin positiivista kerrottavaa miehestä!”

– Joona

”Our company DOMVSUOMI had a positive and productive experience of work with Bo LKV Lahti. Eetu Vikman is the attentive and patient person. Thank you! I recommend this company!”

– Alla

”Eetu oli mukana meidän ensiasunnon ostossa; hommat toimi mukavasti ja hän järjesti meille hyvin tietoa kohteesta. Tyyppinä loistava ja hyvin tavoitettavissa. Suosittelen!”

– Ninni

”Olemme olleet todella tyytyväisiä Eetu Vikmanin työskentelyyn kiinteistöjemme myyntitoimeksiannon suhteen. Hänellä on todella ammattitaitoinen ja asiantunteva ote asioihin joka näkyy kaikessa tekemisessä. Erityisen kiitoksen ansaitsee se, että hänellä on runsaasti ideoita ja rohkeutta kokeilla uusia asioita ennakkoluulottomasti. Kaikesta tekemisestä näkee, että hän on oikealla alalla ja haluaa kehittää itseään jatkuvasti. Vuosien saatossa olemme myyneet ja ostaneet useita eri kohteita mutta koskaan emme ole saaneet yhtä hyvää ja asiantuntevaa palvelua kuin Eetulta! Lämmin suositus – jatketaan samalla linjalla.”

– Kai, myyjä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Myytävät kohteet

RANKKI, Kotka

Rankki, Kotka vapaa-ajan tontti

252 000 €

Ämmälahdentie 519

Taipale, Heinola omakotitalo 2010
106 m2 320 000 € 2h, k, wc + parvi, saunarakennus, aitta

Vuohtiankatu 44

Sopenkorpi, Lahti omakotitalo 1945
120 m2 250 000 € 4h, 4x k, 3x wc, khh, kph, s

Riihitarhankatu 3

Tonttila, Lahti kerrostalo 1969
48 m2 60 000 € 2h, k, kph, vh

Ala-Tonttilankatu 3

Ala-Tonttila, Lahti kerrostalo 1974
92 m2 90 000 € 4h, k, wc, kph, s, vh.