Eeva Puntala

asuntomyyjä, partner
TAMPERE
050 496 6170 | eeva@bo.fiEeva on asuntomyyjänä unelma-ammatissaan, ja se välittyy aidosti asiakkaille! Iloinen ja helposti lähestyttävä Eeva on korkean työmoraalin omaava, ahkera ja empaattinen kiinteistönvälitysalan ammattilainen, joka ei pelkää haasteita. Eevan tärkein päämäärä on aina tyytyväinen asiakas. Sen eteen hän tekee töitä suurella intohimolla ja periksiantamattomalla asenteella. Hänelle tärkeää on pitää kiinni sovitusta, olla luottamuksen arvoinen sekä reilu ja tasapuolinen sekä ostajaa että myyjää kohtaan. Eeva saa parhaan onnistumisen ilon hymyistä kaupantekotilaisuuksissa sekä tyytyväisten asiakkaiden suosituksista tutuilleen ja ystävilleen. Asiakkailta saatu palaute Eevan työn jäljestä on toistuvasti positiivista. Hänellä on aito halu tehdä kaikkensa asuntounelmien toteutumisen eteen. Eevan tärkeimmät arvot työssään ovat luotettavuus, ammattitaitoisuus sekä tehokkuus.

Vapaa-ajalla Eevan löytää usein Pyynikinharjun upeista maisemista pörröisen Maj-koiransa kanssa. Perhe, ystävät ja rakkaus muotiin ovat myös lähellä Eevan sydäntä.

”Saimme Eevalta ihan mahtavaa palvelua; osaavaa, asiantuntevaa ja paneutunutta. Koimme koko ajan saavamme myös häneltä erityistä kohtelua. Asuntomme myytiin todella nopeasti, ja kaikki sujui äärimmäisen mallikkaasti ja asiantuntevasti. Ei kyllä voi kuin suositella!”

”Eeva on rautainen ammattilainen, jonka kanssa on mukavaa ja helppoa asioida. Hän hoiti välittäjänä asioita varmasti enemmän kuin välittäjän tehtäviin kuuluu. Lisäksi sain vinkkejä ja apuja seuraavaan kohteen hankintaan.”

”Olet kyllä juuri oikea tyyppi oikealla paikalla. Persoonasi on avoimen positiivinen ja innostava. Ammattitaitosi on korkeaa luokkaa ja sinuun on helppo luottaa. Käytännön järjestelyt ja virallisetkin kuviot sujuivat hyvin. Kiitos Eeva!”

– myyjä

”Välittäjänä kohtasit meidät suurella ilolla ja sydämellä jo heti ensimmäisestä näytöstä alkaen. Lähestyit sopivassa suhteessa ja fiksusti asiakasta, et painostanut ja annoit aikaa. Vastasit kaikkiin kysymyksiin ja olit valmis selvittämään asiat, jos et tiennyt. Työnteostasi välittyi intohimo, pyyteettömyys sekä vilpittömyys. Olit aidosti kiinnostunut myymästäsi kohteesta ja asiakkaan tarpeista sekä toimit korrektisti ostajan ja myyjän välissä.”

– ostaja

”Positiivista palautetta on vaikka kuinka: tartuit toimeen, olit tavoitettavissa, pidit ajan tasalla, pakolliset protokollat hoituivat ammattimaisesti, kaivoit esiin vastaukset kaikkiin kysymyksiin ja kaikkiaan asiointi kanssasi oli helppoa ja mukavaa; tämä koski myös tiukempiakin asioita. Lopputulos oli kympin suoritus!”

Myytäviä kohteitaEsimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Armonkallio, Tampere

kerrostalo 44 m2
MYYTY

Pappila, Hämeenkyrö

omakotitalo 67,6 m2
MYYTY

Keskusta, Tampere

kerrostalo 52,5 m2
MYYTY

Takahuhti, Tampere

kerrostalo 56 m2
MYYTY

Amuri, Tampere

kerrostalo 34 m2
MYYTY

Kuru, Ylöjärvi

mökki tai huvila 20 m2
MYYTY

Siivikkala, Ylöjärvi

omakotitalo 105 m2
MYYTY

Atala, Tampere

kerrostalo 25,5 m2
MYYTY

Siivikkala, Ylöjärvi

omakotitalo 161 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.