Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Eeva Takkunen

Visualisti, markkinointiviestijä, valokuvaaja

040 747 5552 | eeva@bo.fi

Eeva on ollut työurallaan mukana useissa onnistuneissa projekteissa huippuammattilaisten rinnalla. Hän on työskennellyt perheyritys Puurauhala Oy:n Luona-tiimissä esimiehenä sekä visualistina ja suunnittelijana. Eeva on vastannut erilaisten messuosastojen, asuntomessukohteiden sekä muiden asuntokohteiden sisustussuunnittelusta, stailauksesta sekä kuvaamisesta, ja hän on tehnyt kotijuttuja mm. Asun-lehteen sekä toimittajana että kuvausjärjestelijänä. Eevalla on laaja työkokemus myös erilaisten markkinointiaineistojen tekemisestä isoillekin yrityksille. Eevalla on vahva visuaalinen näkemys siitä, millaiset kokonaisuudet ovat myyviä ja herättävät asiakkaiden mielenkiinnon, mistä hän onkin saanut paljon kiitosta.

Eeva suhtautuu työhönsä pitkäjänteisesti, intohimoisesti sekä vastuullisesti. Hän haluaa olla edelläkävijä ja löytää uusia mahdollisuuksia ja näkökulmia tehdä asioita. Eevalla on ihmislähtöinen ote työhön sekä välitön tapa kohdata uusia ihmisiä.

Eeva on kauneuden vaalija, ja tallentaa intohimoisesti kaikkea näkemäänsä kameran kautta myös vapaa-ajallaan. Hänellä on oma s e e s -niminen keramiikkamallisto.

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Bo Match Sneak Peek