Elina Valkeinen

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, partner, kaupanvahvistaja
KALLIO
050 427 0101 | elina.valkeinen@bo.fiLähes kolmanneksen koko elämästään välittäjänä työskennellyt Elina on nähnyt alan vauhdikkaan kehityksen ja asuntomarkkinoiden aaltoliikkeet. Elina kokee, että pitkä kokemus nopeatempoisella välitysalalla on hionut hänestä ripeäotteisen, mutta tarkan välittäjän, joka haluaa tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Kymmenen vuoden kokemus ja lukuisat asiakaskohtaamiset ovat vain vahvistaneet Elinan näkemystä siitä, kuinka onnistunut lopputulos syntyy. Elinalle on tärkeää, että niin asiakas kuin myytävä kotikin kohdataan yksilönä ja jokaiselle kohteelle räätälöidään oma, yksilöllinen myyntisuunnitelmansa, jossa huomioidaan asiakkaan ja asunnon tarpeet. Vuosien aikana Elina onkin saanut paljon kiitosta systemaattisesta otteestaan, suunnitelmallisesti toteutetusta myyntityöstä sekä asiakkaan ajan tasalla pitämisestä myyntiprosessin jokaisessa vaiheessa. Elina on työskennellyt laajalla alueella pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla; Bo:n Kallion toimistolta käsin hän pystyy palvelemaan asiakkaita entistäkin paremmin koko Uudenmaan alueella.

”Minulla ei ole mitään huonoa sanottavaa. Kaikki sujui todella helposti ja mukavasti. Meillä myyjillä oli koko ajan tieto missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Voin siis suositella kaikille Bo LKV:ta ja varsinkin Elina Valkeista.”

– Katriina Salonen

”Yksityisnäytön sopiminen kävi vikkelästi, samoin tarjousten vaihtaminen. Kaikki sujui oikein hyvin ja sain ihanan kodin. Kiitos Elinalle!”

”Kaikki sujui mutkattomasti ja hienosti.”

”Kaikki meni sujuvasti ja joustavasti. Mielestämme oli hyvä, että kohteessamme oli kaksi välittäjää. Välittäjät olivat aktiivisia ja heidän kanssaan oli ilo työskennellä – pilke silmäkulmassa. Saivat asioita tapahtumaan, mutkattomasti.”

”Kaikki sujui mielestäni hyvin. Välittäjällä oli asiallinen tapa toimia, ja hän vaikutti osaavan ja ymmärtävän lakiasiat.”

”Elina oli erittäin hyvin tavoitettavissa ja palvelualtis. Kaikin puolin olen tyytyväinen. Tunsin, etten ollut vain asiakas muiden joukossa. Kiitos!”

– Heidi Nieminen

”Kohteesta otettiin todella hyvät valokuvat, ehdottomasti paremmat mitä kilpailijoilla on vastaavissa kohteissa. Bo:n materiaali, etenkin myyntiesite, olivat vaikuttavan hyviä. Kohteeseen saatiin enemmän kävijöitä oikeanlaisen somemarkkinoinnin avulla; tämä toimi todella hyvin. Kohde menikin nopeasti kaupaksi hinnalla, joka tyydytti molempia osapuolia. Välittäjä oli erittäin aktiivinen ja etenkin tilanteessa, jossa oli useampi tarjous samanaikaisesti; hän selvensi hyvin miten tulee toimia ja mitä ottaa huomioon. Ehdottomasti jatkoon.”

”Elina oli asiantunteva ja erittäin miellyttävä välittäjä. Paras tapaamistamme välittäjistä!”

Myytäviä kohteita

Harppuniementie

Skavarböle, Porvoo vapaa-ajan tontti

150 000 €


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Västerskog, Sipoo

omakotitalo 207 m2
MYYTY

Kivenlahti, Espoo

kerrostalo 30,5 m2
MYYTY

Savela, Helsinki

kerrostalo 90,5 m2
MYYTY

Suutarila, Helsinki

omakotitalo 102 m2
MYYTY

Savio, Kerava

kerrostalo 59,5 m2
MYYTY

Nikkilä, Itäinen Jokipuisto, Sipoo

kerrostalo 55 m2
MYYTY

Kruununhaka, Helsinki

kerrostalo 69 m2
MYYTY

Sallatunturi, Salla

lomahuoneisto 104 m2
MYYTY

Leppäkorpi, Vantaa

omakotitalo 138,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.