Elina Valkeinen

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, partner, kaupanvahvistaja
KALLIO
050 427 0101 | elina.valkeinen@bo.fiLähes kolmanneksen koko elämästään välittäjänä työskennellyt Elina on nähnyt alan vauhdikkaan kehityksen ja asuntomarkkinoiden aaltoliikkeet. Elina kokee, että pitkä kokemus nopeatempoisella välitysalalla on hionut hänestä ripeäotteisen, mutta tarkan välittäjän, joka haluaa tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Kymmenen vuoden kokemus ja lukuisat asiakaskohtaamiset ovat vain vahvistaneet Elinan näkemystä siitä, kuinka onnistunut lopputulos syntyy. Elinalle on tärkeää, että niin asiakas kuin myytävä kotikin kohdataan yksilönä ja jokaiselle kohteelle räätälöidään oma, yksilöllinen myyntisuunnitelmansa, jossa huomioidaan asiakkaan ja asunnon tarpeet. Vuosien aikana Elina onkin saanut paljon kiitosta systemaattisesta otteestaan, suunnitelmallisesti toteutetusta myyntityöstä sekä asiakkaan ajan tasalla pitämisestä myyntiprosessin jokaisessa vaiheessa. Elina on työskennellyt laajalla alueella pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla; Bo:n Kallion toimistolta käsin hän pystyy palvelemaan asiakkaita entistäkin paremmin koko Uudenmaan alueella.

”Minulla ei ole mitään huonoa sanottavaa. Kaikki sujui todella helposti ja mukavasti. Meillä myyjillä oli koko ajan tieto missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Voin siis suositella kaikille Bo LKV:ta ja varsinkin Elina Valkeista.”

– Katriina Salonen

”Yksityisnäytön sopiminen kävi vikkelästi, samoin tarjousten vaihtaminen. Kaikki sujui oikein hyvin ja sain ihanan kodin. Kiitos Elinalle!”

”Kaikki sujui mutkattomasti ja hienosti.”

”Kaikki meni sujuvasti ja joustavasti. Mielestämme oli hyvä, että kohteessamme oli kaksi välittäjää. Välittäjät olivat aktiivisia ja heidän kanssaan oli ilo työskennellä – pilke silmäkulmassa. Saivat asioita tapahtumaan, mutkattomasti.”

”Kaikki sujui mielestäni hyvin. Välittäjällä oli asiallinen tapa toimia, ja hän vaikutti osaavan ja ymmärtävän lakiasiat.”

Myytäviä kohteita

Harppuniementie

Skavarböle, Porvoo vapaa-ajan tontti

150 000 €

Nummipellontie 23

Klaukkala, Nurmijärvi omakotitalo 1974
220 m2 419 000 € 6h, avokeittiö, kph/sauna, 2 wc , atriumpiha, autotalli

Marinkallio 2

Kivenlahti, Espoo kerrostalo 2019
30,5 m2 219 000 € 1h, avokeittiö, kph, parveke

Uusi Porvoontie 864-11

Västerskog, Sipoo omakotitalo 1998
207 m2 749 000 € 6h, keittiö, 2 kph, s, khh, autotalli

Marttilankatu 19

Savio, Kerava kerrostalo 1989
59,5 m2 100 000 € 2h + k + kph + vh + las.parveke