Eveliina Laine

kiinteistönvälittäjä LKV, KM, partner
ESPOO
040 869 8579 | eveliina@bo.fiEspoon toimiston Eveliinalla on hymy herkässä ja aina asiakaslähtöinen asenne takataskussa. Eveliinalla on erinomaisen sopiva työhistoria kiinteistönvälitystyötä ajatellen; kokemusta löytyy useiden vuosien ajalta pankkipuolen myyntitehtävistä, erityisesti asuntolainoituksen parista. Omaa kokemusta on myös rakennus- ja remontointihankkeista, jotka on onnistuneesti saatettu loppuun. Tausta on tuonut osaamista pintaa syvemmältä, ja Eveliinalle on luontaista paneutua täysillä asiakkaidensa kodinvaihtoprojekteihin. Monien unelmat ovat toteutuneet energisen ja lämmihenkisen Eveliinan avustuksella.

Vapaa-aikaansa Eveliina viettää mielellään perheensä kanssa kotona Kirkkonummella.

Eveliina Laine on aurinkoinen, avoin ja sydämellä työtään tekevä välittäjä. Hänen ammattitaitonsa oli syy miksi valitsimme Bo:n. Eveliina oli meille ennestään tuttu aiemmilta asuntokaupoilta ja halusimme ehdottomasti hänet välittämään asuntomme, joten etsimme hänet käsiimme kun kuulimme hänen vaihtaneen välitysfirmaa edelliskerrasta. Ensivaikutelmalla on merkitystä.

Kaikki sujui, kuten olimme toivoneet. Tyhjä asuntomme sai houkuttelevan sisustuksen ja vaikeahkossa myyntitilanteessa kauppa kävi nopeasti. Erityisen tyytyväisiä olimme välittäjään, joka osasi työnsä: oli asiantunteva, myönteinen ja miellyttävä ihminen… viimeisellä on paljon merkitystä myyntitilanteessa!

Myytäviä kohteita

Laaksokuja 5

Lindal, Kirkkonummi kerrostalo 1976
63 m2 138 000 € 2h, k


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Bro, Kirkkonummi

rivitalo 80 m2
MYYTY

Leppävaara, Espoo

kerrostalo 59 m2
MYYTY

Järvenperä, Espoo

omakotitalo 143 m2
MYYTY

Järvenperä, Espoo

omakotitalo 105 m2
MYYTY

Laaksolahti, Espoo

paritalo 74,5 m2
MYYTY

Kantvik, Kirkkonummi

kerrostalo 57 m2
MYYTY

Kauniainen, Kauniainen

kerrostalo 49,5 m2
MYYTY

Kolsari, Kirkkonummi

erillistalo 136 m2
MYYTY

Olari, Espoo

kerrostalo 45 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.