Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Fiia Kaerala

Sisustussuunnittelija / visualisti

fiia.kaerala@bo.fi

Lempeä, harmoninen ja tasapainoinen. Sellainen on paitsi Fiiaa inspiroiva koti, myös hän itse. Aitous on asia, joka ihastuttaa paitsi suunnittelussa, myös materiaaleissa ja ihmisissä. Tyyliään Fiia kuvailee pehmeäksi, selkeäksi ja yllätykselliseksi. Stailauskohteissa hän löytää jokaisesta asunnosta kauniita asioita ja parasta työpäivissä onkin Fiian mielestä se, että pääsee korostamaan kotien parhaita puolia. Erityisen paljon hän inspiroituu uuden ja vanhan yhdistämisestä, värien harmoniasta, sekä tarinoista erilaisten tilojen ja yksityiskohtien taustalla.

Aiemmassa työssään Fiia on kiertänyt ympäri maailmaa, josta hän onkin löytänyt valtavasti inspiraatiota myös nykyiseen ammattiin. Erilaiset kulttuurit ja ympäristöt ovat luoneet naisesta todella monipuolisen suunnittelijan, mutta myös timanttisen tiimipelaajan. Tämän naisen seurassa pilvinenkin päivä muuttuu auringoksi, josta Fiia saakin kiitosta sekä asiakkailta että työkavereiltaan.
Käsillä tekeminen on Fiian mielestä paras tapa rentoutua ja ladata akkuja. Positiivisen elämänasenteen ja vahvan visuaalisen silmän omaavan naisen mielestä koti ja sen sisustus on parhaimmillaan silloin, kun se saa pysähtymään. Onnistunut lopputulos on sellainen, jossa koti kertoo asukkaistaan ja lämmin tunne valtaa sydämen.

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Bo Match Sneak Peek