Heidi Häkkinen

asuntomyyjä, partner
TURKU
044 241 1083 | heidi@bo.fiHeidillä on dynaaminen ote välitystyöhön. Jokainen asiakas ansaitsee vain parasta asiakaspalvelua. Kansainvälinen tausta, työhistoria myynnin parissa ja loistava sisustuksellinen silmä yhdistettynä loistavaan asiakaspalveluun ovat Heidin valttikortteja. Heidi on asunut perheineen lukuisia vuosia ulkomailla; siellä vietettyjen vuosien ansiosta Heidiltä löytyy avarakatseisuutta ja monipuolista näkemystä. Hänellä on myös loistava taito kuunnella asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Valoisan ja iloisen luonteensa ansiosta Heidi on tuonut moneen työyhteisöön iloa – niin työtovereille kuin asiakkaillekin.

Vapaa-aikanaan Heidi viihtyy golfviheriöllä. Myös sisustaminen ja trendien seuraaminen on lähellä sydäntä.

”Kaikki sujui hienosti. Mukava lisä kaupanteon jälkeen oli välittäjän antama kuohujuoma; pieni asia, mutta lämmitti mieltä.”

”Asunnon myynti ja kaupat sujuivat erinomaisesti, kiitos kovasti!”

”Kaikki sujui hienosti. Heidi hoiti kaikki kauppaan liittyvät käytännön asiat ilman moitteita. Heidi on välittäjänä rauhallinen ja asiallinen, ja hän on tutustunut myytävään kohteeseen perusteellisesti. Hän antaa kuitenkin myös asiakkaan kaikessa rauhassa tutustua kohteeseen. Arvostimme tätä tapaa esitellä kohdetta, ja sen takia valitsimme hänet myös oman kotimme välittäjäksi.”

”Olemme todella tyytyväisiä siihen, miten hyvin Heidi hoiti yhteydenpidon sekä meihin että mahdollisiin ostajiin. Saimme koko ajan tietoa että missä mennään.”

”Nopeaa, sujuvaa, helppoa! Voin lämpimästi suositella.”

”Lyhyessä ajassa saimme kokemusta monesta eri välittäjästä, ja samalla saimme kokemusta myös monesta erilaisesta välittäjästä. Tässä tapauksessa välittäjä Heidi oli aivan huippu.”

”Kokonaisuutena kaikki sujui loistavasti; ilmoitus ja asunnon kuvat olivat todella hyviä. Asunto myytiin haluttuun hintaan ja vielä erittäin nopeasti. Välittäjänä Heidi oli todella ammattimainen, ja hänen toiminnastaan ei voi antaa kuin kiitosta.”

Myytäviä kohteita

Kirkkosalmenkatu 11

Kirkkosalmenranta, Parainen omakotitalo 2014
127,5 m2 334 000 € 4-5h,k,kkh,kph,wc

Kirkkosalmenkatu 11

Kirkkosalmenranta, Parainen omakotitalo 2014
127,5 m2 334 000 € 4-5h,k,kkh,kph,wc


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Satama, Turku

kerrostalo 56,5 m2
MYYTY

Raadelma, Kaarina

rivitalo 97,5 m2
MYYTY

Kerttula, Raisio

rivitalo 85 m2
MYYTY

Raunistula, Turku

kerrostalo 72 m2
MYYTY

Merimasku, Naantali

rivitalo 77 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.