Heidi Häkkinen

asuntomyyjä, partner
TURKU
044 241 1083 | heidi@bo.fiHeidi on toiminut monia vuosia välitysalalla ja hänellä on dynaaminen ote välitystyöhön. Hänet tunnetaan ammattitaitoisesta ja ihmisläheisestä asiakaspalvelusta. Jokainen asiakas ansaitsee vain parasta asiakaspalvelua, ja Heidin loistavat asiakaspalautteet puhuvat puolestaan. Heidille on tärkeää pitää sovituista aikatauluista kiinni ja kuunnella asiakkaiden tarpeita ja toiveita.
Heidi on myös asunut perheineen lukuisia vuosia ulkomailla; siellä vietettyjen vuosien ansiosta häneltä löytyy avarakatseisuutta ja monipuolista näkemystä.

Vapaa-ajallaan naantalilainen Heidi rentoutuu perheen ja ystävien kanssa. Heidi tykkää liikkua luonnossa koiransa kanssa ja varsinkin meri on hänelle tärkeä rentoutumispaikka.

”Kaikki sujui hienosti. Heidi hoiti kaikki kauppaan liittyvät käytännön asiat ilman moitteita. Heidi on välittäjänä rauhallinen ja asiallinen, ja hän on tutustunut myytävään kohteeseen perusteellisesti. Hän antaa kuitenkin myös asiakkaan kaikessa rauhassa tutustua kohteeseen. Arvostimme tätä tapaa esitellä kohdetta, ja sen takia valitsimme hänet myös oman kotimme välittäjäksi.”

”Välittäjän toiminnasta ei mitään huonoa sanottavaa. Välittäjämme piti meidät koko prosessin ajan kartalla ja vastauksia sai nopeasti. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Uutta asuntoa etsiessä vastaan on tullut hyvin välinpitämättömiä välittäjiä, joilta emme halua ostaa asuntoa. Kurja juttu myyjien kannalta. Meidän välittäjältä haluaisimme itse ostaa asunnon tämän kokemuksen perusteella.”

”Kaikki sujui mielestäni erinomaisesti alusta loppuun asti. Välittäjämme Heidi Häkkinen toimi joka tilanteessa ammattimaisesti, ystävällisesti ja oli helposti tavoitettavissa. Heidi toimi kaikkien asioiden kanssa ripeästi ja tehokkaasti, ja lopulta asunto tulikin myydyksi ennätysajassa. Paitsi että asunto myytiin ensinäytöstä, oli kaikki näyttöä edeltänyt tekeminen (mm. isännöitsijäntodistuksen tilaaminen, valokuvaajan ja stailaajan varaaminen jne.) erittäin ripeää.”

”Olemme todella tyytyväisiä siihen, miten hyvin Heidi hoiti yhteydenpidon sekä meihin että mahdollisiin ostajiin. Saimme koko ajan tietoa että missä mennään.”

”Nopeaa, sujuvaa, helppoa! Voin lämpimästi suositella.”

”Lyhyessä ajassa saimme kokemusta monesta eri välittäjästä, ja samalla saimme kokemusta myös monesta erilaisesta välittäjästä. Tässä tapauksessa välittäjä Heidi oli aivan huippu.”

”Kokonaisuutena kaikki sujui loistavasti; ilmoitus ja asunnon kuvat olivat todella hyviä. Asunto myytiin haluttuun hintaan ja vielä erittäin nopeasti. Välittäjänä Heidi oli todella ammattimainen, ja hänen toiminnastaan ei voi antaa kuin kiitosta.”

”Kaikki sujui hienosti. Mukava lisä kaupanteon jälkeen oli välittäjän antama kuohujuoma; pieni asia, mutta lämmitti mieltä.”

”Asunnon myynti ja kaupat sujuivat erinomaisesti, kiitos kovasti!”

Myytäviä kohteita

Ripikatu 11

Karvetti, Naantali rivitalo 1985
80 m2 192 000 € 3h,k,s
Esittely 24.10.2021 klo 14.00-14.45

Tapulikatu 5

Martti, Turku kerrostalo 1954
27 m2 135 000 € 1h,kk,kph
Esittely 24.10.2021 klo 12.00-12.30


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Papinsaari, Turku

rivitalo 87,5 m2
MYYTY

Kirkkosalmenranta, Parainen

omakotitalo 127,5 m2
MYYTY

Raadelma, Kaarina

rivitalo 97,5 m2
MYYTY

Satama, Turku

kerrostalo 56,5 m2
MYYTY

Raadelma, Kaarina

rivitalo 97,5 m2
MYYTY

Kerttula, Raisio

rivitalo 85 m2
MYYTY

Raunistula, Turku

kerrostalo 72 m2
MYYTY

Merimasku, Naantali

rivitalo 77 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.