Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Heini Isotalo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

0400 769 212 | heini@bo.fi

Tampereen tiimi sai lisää naisenergiaa miesvoittoiseen joukkoonsa! Ihastuttava ja energinen Heini tulee Jyväskylästä paluumuuttajana, joten tuntee Tampereen seudun hyvin ja on innoissaan päästessään taas työskentelemään kotiseudullaan.

Määrätietoinen nuori nainen on ehtinyt toimia ennen välitysuraa yli 10 vuotta asiakaspalvelutehtävissä ja myös yrittäjänä. Välitystyö vei mennessään muutama vuosi sitten ja LKV-tutkinnon suorittaminen oli itsestäänselvyys. Heinille on tärkeää kehittää itseään jatkuvasti pystyäkseen palvelemaan asiakkaitaan parhaalla mahdollisella ammattitaidolla.

Heinin intohimona on välitystyön lisäksi sisustaminen ja arkkitehtuuri, ja tasapainoa vauhdikkaaseen arkeen tuovat perhe, ystävät ja liikunta. Tärkeintä työssä on tyytyväiset asiakkaat. Sosiaalisena ja helposti lähestyttävänä ihmisenä Heinille tulee paljon uusia asiakkaita erityisesti suositusten kautta, koska hänestä huokuu sydämellisyys, luotettavuus ja vilpitön kiinnostus alaa ja koteja kohtaan. Heini tekee kaikkensa jokaisen asiakkaan eteen ja haluaa, että asiakas tuntee tulleensa palvelluksi laadukkaasti ja lämmöllä. Samalla koti saa uudet onnelliset omistajat.

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Senak Peek