Henri Veittikoski

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
OULU
0400 943 098 | henri.veittikoski@bo.fiSujuvaa asuntokauppaa Henrin määrätietoisella ja asiakaslähtöisellä otteella. Henrillä on paljon kokemusta erilaisista asiakaspalvelutilanteista, ja hän pysyy rentona joka tilanteessa. Henri rakastaa uusien ihmisten kohtaamista, ja herättää luottamusta pelkällä olemuksellaan. Hän tarttuu tunnetusti nopeasti kiinni hoidettaviin asioihin; olivat ne sitten jalkapalloseuran hallituksen tehtäviä tai asiakkaan toiveiden täyttämistä.

Varsinkin kesäisin Henrin löytää jalkapallokentiltä kipparoimassa jalkapallojoukkuettaan. Muutkin palloilulajit täyttävät Henrin vapaa-aikaa – aina padelista snookeriin.
”Hyvä asunto myy itse itsensä, näinhän sitä luulisi. Kyllä tässä tuli selvästi esille mikä merkitys hyvällä välittäjällä oli. Minulle tärkeitä asioita olivat seuraavat: asunto oli valmisteltu näyttöä varten, asunnosta oli tehty hyvä esite, aikaa oli varattu riittävästi kaikkien tilojen läpikäyntiin, saatiin hyvä yleiskatsaus lähiympäristön kaavoituksesta/rakentamissuunnitelmista, tarjousten käsittely toimi hyvin sekä samoin kauppakirjojen tekemiset. Henri oli hyvin tavoitettavissa, asiallinen, hoiti aktiivisesti kauppaa, ja ylipäätään oli ilo seurata miellyttävän rentoa tekemistä.”

– Sinikka Nukarinen

”Kaikki sujui hyvin. Henri oli välittäjänä rauhallinen eikä yhtään mielistelevä, joka on hyvä asia. Insinöörimäinen ote upposi meihin insinööreihin; faktat faktoina eikä mitään liiallista tunteisiin vetoavaa myyntiä. Mahtava kokemus!”

”Nopea ja tehokas palvelu. Henri oli hyvin kohtelias ja ystävällinen, sekä otti hyvin huomioon meidän näkemykset ja työajat esimerkiksi yksityisnäyttöjen suhteen. Tiedonkulku oli nopeaa ja ytimekästä. Paremmin ei olisi voinut mennä, kiitos!”

”Henrin valinta välittäjäksi oli lopulta varsin helppoa, vaikka keskustelimme useiden eri välittäjien kanssa. Henri oli ainoa, joka oli alusta asti kiinnostunut siitä mitä hän on myymässä, eikä niinkään siitä paljonko asunnon myyntihinta voisi olla. Henri vakuutti jo ensimmäisessä puhelussa muutenkin rehellisyydellään, asiantuntijuudellaan ja ystävällisyydellään. Puhelussa luotu luottamuksen tunne vahvistui kotikäynnin yhteydessä, ja tämä luottamus säilyi koko myyntiprosessin ajan. Huippu välittäjä!”

”Miellyttävää asiointia, ja yhteydenpito oli vaivatonta ja helppoa. Lisäksi ammattitaito ja palvelun laatu ihan loppuun saakka oli mutkatonta. Erittäin laadukkaat esitteet ja kuvastot antavat huolitellun ja viimeistellyn kuvan välittäjän roolista. Koti on usean ihmisen elämän suurin hankinta, ja siitä luopuminen ansaitsee luotettavan partnerin. Te lunastitte sen.”

– Tapio Vuoti

”Meidän välittäjä Henri Veittikoski on täyttä timanttia. Hän oli alusta asti rento ja ammattimainen. Kertoi rehellisesti oman mielipiteensä. Ja siitä oltiin erityisen tyytyväisiä että aina kun sovittiin näyttö niin siitä ilmoitettiin hyvissä ajoin. Henri sai meidän asunnon nopeasti kaupaksi ja hyvään hintaan. Myös kaupantekotilaisuudessa hän piti huolta minun ja ostajan viihtyvyydestä. Jäi todella positiivinen fiilis meille Henristä ja Bo:sta!”

Myytäviä kohteita

Eteläpelto 5

Niittyranta, Kempele paritalo 2006
66 m2 138 000 € 3h, k, s
Esittely 24.10.2021 klo 14.30-15.00

Nuolihaukantie 4

Kaukovainio, Oulu kerrostalo 1973
112 m2 98 000 € 5h, k, s, parveke

Kurkelankuja 8

Värttö, Oulu kerrostalo 1975
32 m2 89 000 € 1h, k


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Etu-Lyötty, Oulu

kerrostalo 75 m2
MYYTY

Aaltokangas, Oulu

paritalo 104,5 m2
MYYTY

Keskusta, Oulu

kerrostalo 39,5 m2
MYYTY

Keskusta, Oulu

kerrostalo 38 m2
MYYTY

Värttö, Oulu

kerrostalo 43 m2
MYYTY

Syynimaa, Oulu

luhtitalo 48 m2
MYYTY

Jääli, Oulu

rivitalo 67 m2
MYYTY

Toppila, Oulu

kerrostalo 68 m2
MYYTY

Toppilansalmi, Oulu

kerrostalo 49,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.