Henri Veittikoski

asuntomyyjä, partner
OULU
0400 943 098 | henri.veittikoski@bo.fiSujuvaa asuntokauppaa Henrin määrätietoisella ja asiakaslähtöisellä otteella. Henrillä on paljon kokemusta erilaisista asiakaspalvelutilanteista, ja hän pysyy rentona joka tilanteessa. Henri rakastaa uusien ihmisten kohtaamista, ja herättää luottamusta pelkällä olemuksellaan. Hän tarttuu tunnetusti nopeasti kiinni hoidettaviin asioihin; olivat ne sitten jalkapalloseuran hallituksen tehtäviä tai asiakkaan toiveiden täyttämistä.

Varsinkin kesäisin Henrin löytää jalkapallokentiltä kipparoimassa jalkapallojoukkuettaan. Muutkin palloilulajit täyttävät Henrin vapaa-aikaa – aina padelista snookeriin.
”Miellyttävää asiointia, ja yhteydenpito oli vaivatonta ja helppoa. Lisäksi ammattitaito ja palvelun laatu ihan loppuun saakka oli mutkatonta. Erittäin laadukkaat esitteet ja kuvastot antavat huolitellun ja viimeistellyn kuvan välittäjän roolista. Koti on usean ihmisen elämän suurin hankinta, ja siitä luopuminen ansaitsee luotettavan partnerin. Te lunastitte sen.”

– Tapio Vuoti

”Kaikki sujui hyvin. Henri oli välittäjänä rauhallinen eikä yhtään mielistelevä, joka on hyvä asia. Insinöörimäinen ote upposi meihin insinööreihin; faktat faktoina eikä mitään liiallista tunteisiin vetoavaa myyntiä. Mahtava kokemus!”

”Nopea ja tehokas palvelu. Henri oli hyvin kohtelias ja ystävällinen, sekä otti hyvin huomioon meidän näkemykset ja työajat esimerkiksi yksityisnäyttöjen suhteen. Tiedonkulku oli nopeaa ja ytimekästä. Paremmin ei olisi voinut mennä, kiitos!”

”Henrin valinta välittäjäksi oli lopulta varsin helppoa, vaikka keskustelimme useiden eri välittäjien kanssa. Henri oli ainoa, joka oli alusta asti kiinnostunut siitä mitä hän on myymässä, eikä niinkään siitä paljonko asunnon myyntihinta voisi olla. Henri vakuutti jo ensimmäisessä puhelussa muutenkin rehellisyydellään, asiantuntijuudellaan ja ystävällisyydellään. Puhelussa luotu luottamuksen tunne vahvistui kotikäynnin yhteydessä, ja tämä luottamus säilyi koko myyntiprosessin ajan. Huippu välittäjä!”

Myytäviä kohteita

Siilotie 1

Toppilansalmi, Oulu kerrostalo 2018
49,5 m2 163 000 € 2h,k,s, las. parveke

Isokatu 80

Heinäpää, Oulu kerrostalo 1963
59 m2 147 000 € 3h,k

Nujulantie 8

Toukola, Oulu omakotitalo 2018
99 m2 325 000 € 4h,k,kph,s,khh

Pyrytie 1

Talvikangas, Oulu luhtitalo 2001
88 m2 145 000 € 4h, k, s, khh, wc