Henri Veittikoski

asuntomyyjä, partner
OULU
0400 943 098 | henri.veittikoski@bo.fiSujuvaa asuntokauppaa Henrin määrätietoisella ja asiakaslähtöisellä otteella. Henrillä on paljon kokemusta erilaisista asiakaspalvelutilanteista, ja hän pysyy rentona joka tilanteessa. Henri rakastaa uusien ihmisten kohtaamista, ja herättää luottamusta pelkällä olemuksellaan. Hän tarttuu tunnetusti nopeasti kiinni hoidettaviin asioihin; olivat ne sitten jalkapalloseuran hallituksen tehtäviä tai asiakkaan toiveiden täyttämistä.

Varsinkin kesäisin Henrin löytää jalkapallokentiltä kipparoimassa jalkapallojoukkuettaan. Muutkin palloilulajit täyttävät Henrin vapaa-aikaa – aina padelista snookeriin.
”Hyvä asunto myy itse itsensä, näinhän sitä luulisi. Kyllä tässä tuli selvästi esille mikä merkitys hyvällä välittäjällä oli. Minulle tärkeitä asioita olivat seuraavat: asunto oli valmisteltu näyttöä varten, asunnosta oli tehty hyvä esite, aikaa oli varattu riittävästi kaikkien tilojen läpikäyntiin, saatiin hyvä yleiskatsaus lähiympäristön kaavoituksesta/rakentamissuunnitelmista, tarjousten käsittely toimi hyvin sekä samoin kauppakirjojen tekemiset. Henri oli hyvin tavoitettavissa, asiallinen, hoiti aktiivisesti kauppaa, ja ylipäätään oli ilo seurata miellyttävän rentoa tekemistä.”

– Sinikka Nukarinen

”Kaikki sujui hyvin. Henri oli välittäjänä rauhallinen eikä yhtään mielistelevä, joka on hyvä asia. Insinöörimäinen ote upposi meihin insinööreihin; faktat faktoina eikä mitään liiallista tunteisiin vetoavaa myyntiä. Mahtava kokemus!”

”Nopea ja tehokas palvelu. Henri oli hyvin kohtelias ja ystävällinen, sekä otti hyvin huomioon meidän näkemykset ja työajat esimerkiksi yksityisnäyttöjen suhteen. Tiedonkulku oli nopeaa ja ytimekästä. Paremmin ei olisi voinut mennä, kiitos!”

”Henrin valinta välittäjäksi oli lopulta varsin helppoa, vaikka keskustelimme useiden eri välittäjien kanssa. Henri oli ainoa, joka oli alusta asti kiinnostunut siitä mitä hän on myymässä, eikä niinkään siitä paljonko asunnon myyntihinta voisi olla. Henri vakuutti jo ensimmäisessä puhelussa muutenkin rehellisyydellään, asiantuntijuudellaan ja ystävällisyydellään. Puhelussa luotu luottamuksen tunne vahvistui kotikäynnin yhteydessä, ja tämä luottamus säilyi koko myyntiprosessin ajan. Huippu välittäjä!”

”Miellyttävää asiointia, ja yhteydenpito oli vaivatonta ja helppoa. Lisäksi ammattitaito ja palvelun laatu ihan loppuun saakka oli mutkatonta. Erittäin laadukkaat esitteet ja kuvastot antavat huolitellun ja viimeistellyn kuvan välittäjän roolista. Koti on usean ihmisen elämän suurin hankinta, ja siitä luopuminen ansaitsee luotettavan partnerin. Te lunastitte sen.”

– Tapio Vuoti

Myytäviä kohteita

Pyrytie 1

Talvikangas, Oulu luhtitalo 2001
88 m2 138 000 € 4h, k, s, khh, wc

Peikontie 4

Puolivälinkangas, Oulu rivitalo 1966
98,3 m2 129 000 € 5h, k, s


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Toppila, Oulu

kerrostalo 68 m2
MYYTY

Toppilansalmi, Oulu

kerrostalo 49,5 m2
MYYTY

Metsokangas, Oulu

paritalo 91,5 m2
MYYTY

Toukola, Oulu

omakotitalo 99 m2
MYYTY

Heinäpää, Oulu

kerrostalo 59 m2
MYYTY

Maikkula, Oulu

rivitalo 86 m2
MYYTY

Keskusta, Oulu

kerrostalo 45 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.