Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Irina Kaijanen

kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, partner
ESPOO
050 536 4421 | irina@bo.fiIrina on lämminhenkinen ja aktiivinen kiinteistönvälittäjä, joka luotettavasti ja asiantuntevasti auttaa asiakkaitaan, oli sitten kyseessä myyminen tai ostaminen. Irinalla on vahva intohimo työhönsä, jota ohjaa ja inspiroi kotien ja asumisen tarpeiden ymmärtäminen. Innostuminen on hänelle luontaista ja voimakas halu itsensä kehittämiseen antaa hänelle virtaa nähdä haasteet mahdollisuuksina.

Kuusi vuotta välitystyön parissa tuloksellisesti toimineena Irina tuntee kattavasti Espoon ja sen lähialueet ja asiakaskunnan. Irinalla on kokemusta kiinteistöjen ja asuntojen myynnin lisäksi myös uudistuotannosta sekä vankka tietämys isännöinnin puolelta toimittuaan kiinteistösihteerinä lähes kymmenen vuotta ennen siirtymistään välitysalalle.

Vapaa-aikaansa Irina viettää mieluiten perheen ja ystävien parissa.

”Mielestäni hyvään asunnon myyntiin kuuluu perusteellinen pohjatyö, hyvät myynti-ilmoitukset ja asunnon esittelyt sekä ammattitaidolla tehty hinta-arvio. Nämä kaikki olivat kohdallaan ja kiinteistö myytiin nopealla aika-taululla. Olen erittäin tyytyväinen.”

– myyjä, Maija M

”Myynti saatiin nopeasti käyntiin. Ensiesittelyssä oli tungosta ja alle kahdessa viikossa saimme kaksi erittäin hyvää tarjousta. Kaikki meni sujuvasti. Olemme oikein tyytyväisiä asunnostamme saatuun hintaan ja Irinan aktiiviseen ja ammattitaitoiseen otteeseen.”

– myyjät, Sonja ja Tuukka Toijonen

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.