Irma Nieminen

kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
TAMPERE
040 186 3399 | irma.nieminen@bo.fiIrman mittava, kymmenien vuosien kokemus asunto- ja kiinteistökaupasta on tehnyt hänestä välitysalan asiantuntijan ja todellisen moniosaajan. Irmalla on jämpti ja aktiivinen ote työhön, mutta samalla lämminhenkisempää leidiä saa hakea. Pitkän uran aikana on kertynyt erityisen paljon tyytyväisiä asiakkaita, jotka mielellään suosittelevat Irmaa, joten asiakaspalautteet ovat sen mukaiset. Asiakkaat palaavat Irman palveltavaksi aina uudestaan ja uudestaan. Irman kokemus välitystyöstä yhdistettynä Bo:n moderniin asunnonvälityskonseptiin on lyömätön yhdistelmä.

Kiireisen työn vastapainona toimii luonnossa liikkuminen ja lenkkipolut, koska hyvinvointiin liittyvät asiat ovat Irmalle tärkeitä. Erityisesti Irma nauttii lastenlastensa kanssa touhuilusta aina kun mahdollista.

”Olen erittäin tyytyväinen Irman palveluun. Kaikessa tekemisessä kuulsi vahva ammattitaito ja innostus omasta työstä! Myyjänä oli huoleton olo, sillä Irmaan pystyi luottamaan täysin.”

– myyjä

”Olen varma että Bo, ja varsinkin Irma välittäjänä oli merkittävä syy siihen, että talomme saatiin niin nopeasti myytyä. Irma on aivan mahtava. Aktiivinen, osaava, huumorintajuinen ja antoi tukea kaikkiin ongelmiimme. Hän on auttanut myös uuden asuntomme etsinnässä.”

– myyjä

”En tiedä miten olisi voinut asunnon välittämisen paremmin ja tehokkaammin hoitaa!”

– myyjä

”Irma oli yhteydessä jokaisen näytön jälkeen. Kaikki hoitui asianmukaisesti ja hyvin empaattisella tavalla. Kaupat syntyivät alle viikossa!”

– myyjä

”Irma Niemiselle lämpimät kiitokset. Kaikkineen kaupat sujuivat loistavasti, välittäjä erittäin alansa osaava. Myyjälle oli selkeästi tärkeää saada sekä ostajaehdokkaiden että myyjän asiat sujumaan sujuvasti ja kummankin tarpeita kuunnellen. Lämminhenkinen tapa välittää asuntoja, erinäisiä myyntitykkejä kun olemme vuosien varrella nähneet.”

– ostaja

”Kaikki sujui hienosti; saimme apua kaikissa meitä askarruttavissa asioissa ja reagointi oli nopeaa. Bo-kassi sisältöineen oli kiva yllätys kauppojen jälkeen. Ystävällistä ja ammattitaitoista toimintaa.”

– ostaja

”Välittäjä oli erittäin aktiivinen ja ammattitaitoinen, saimme kaikkiin meitä askarruttaviin kysymyksiin nopeasti vastaukset. Materiaalit olivat asianmukaiset. Päätös oli helppo tehdä, kun faktat olivat tiedossa. Irma on myös hyvä neuvottelija.”

– ostaja

Myytäviä kohteita

Hatanpään puistokuja 23

Hatanpää, Tampere autohallipaikka 2017
12,5 m2 18 000 € autohallipaikka


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Hervanta, Tampere

kerrostalo 32,5 m2
MYYTY

Lintulampi, Tampere

omakotitalo 118 m2
MYYTY

Rahola, Tampere

paritalo 107 m2
MYYTY

Kaleva, Tampere

kerrostalo 61,5 m2
MYYTY

Lentävänniemi, Tampere

kerrostalo 30 m2
MYYTY

Amuri, Tampere

kerrostalo 91,5 m2
MYYTY

Lentävänniemi, Halkoniemi, Tampere

kerrostalo 60,5 m2
MYYTY

Vuorentausta, Ylöjärvi

paritalo 116,3 m2
MYYTY

Lentävänniemi, Tampere

kerrostalo 38 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.