Jaana Långström

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner
HELSINKI, TööLö
040 616 4155 | jaana.langstrom@bo.fiJaana on kantakaupungin kiinteistönvälittäjänä unelma-ammatissaan. Innostus omaan työhön välittyy asiakkaille luotettavuutena, huolellisuutena ja tehokkuutena, eikä ole ihme, että Jaana on saanut asiakkailtaan huippuarvosanat tekemästään työstä! Erinomainen työnjälki yhdistettynä Jaanan aurinkoiseen, elämäniloiseen asenteeseen on ollut menestysresepti, jonka upeista tuloksista lukuisat tyytyväiset asiakkaat ovat saaneet nauttia.

Vapaa-aikanaan tämä energinen ilopilleri lataa akkujaan lenkkeillen villakoiriensa Lilyn ja Lolan kanssa tai mökkeilyn merkeissä.

”Jaana on ihana asiakaspalvelun ammattilainen, jonka kutsuisin kotiini milloin vain kahville vaikka ilman asuntonäyttöäkin.”

”Jaana on huipputyyppi ja avusti meitä suomeksi ja englanniksi. Toivomme, että pääsemme uudestaan tekemään asuntokauppoja hänen kanssaan.”

”Välittäjä oli aivan ihana, ja hänen kanssaan oli todella miellyttävä asioida. Kaikki sujui hänen kanssaan todella hyvin; suosittelen häntä ehdottomasti.”

”Kuvaus järjestyi nopeasti, kun olimme päättäneet lähteä myynnissä liikkeelle, ja Jaana teki paljon töitä saadakseen asunnostamme parhaan mahdollisen hinnan. Lopputulokseen olimme erittäin tyytyväisiä.”

”Alusta loppuun kaikki sujui täydellisesti. Monet myyvät samankaltaiset ”itsensä myyvät kohteet” itse, mutta halusin välttyä stressiltä. Lisäksi otin yhteyttä suoraan Jaanaan, jonka työtapaa olin seurannut vuosia sosiaalisesta mediasta. Olen tosi iloinen kaikista saamistani neuvoista ja tuesta. Suosittelen Bo:ta kaikille!”

”Kaikki sujui toivomustemme mukaisesti ja sujuvasti ilman ongelmia.”

”Myynti lähti käyntiin nopeasti heti tapaamisemme jälkeen. Stailaus oli maltillinen, kuvat hyviä ja näytöt saatiin sovittua nopeasti niin, ettemme joutuneet järjestelemään liikaa omaa elämäämme. Tarjoukset saatiin nopeasti ja myyntihinta vastasi odotuksia. Rautaista ammattitaitoa, kiitos!”

”Kaikki sujui ihanan kivuttomasti ja nopeasti! Erityismaininta Jaanan ajantasaisesta ja säännöllisestä kommunikaatiosta.”

”Kaikki asiat sujui oikein hienosti ja mukava myyjä. Suosittelen!”

– Kirsi Härkönen

Myytäviä kohteita

Kirkkotie 25

Kauniainen, Kauniainen rivitalo 1975
126 m2 550 000 € 4h+k+kph+sauna+2 wc

Suomusjärventie 839

Kiikalan Yltäkylä, Salo omakotitalo 1900
215 m2 255 000 € 2h+sali+tupakeittiö, kph, sauna, wc,eteinen, yläkerrassa 1h, wc, aula ja 2 kylmää huonetta


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 49,1 m2
MYYTY

Etu-Töölö, Helsinki

kerrostalo 109 m2
MYYTY

Etu-Töölö, Helsinki

kerrostalo 23 m2
MYYTY

Taka-Töölö, Helsinki

kerrostalo 75,5 m2
MYYTY

Etu-Töölö, Helsinki

kerrostalo 114 m2
MYYTY

Tapiola, Espoo

kerrostalo 94 m2
MYYTY

Heikinlaakso, Puistola, Helsinki

rivitalo 108 m2
MYYTY

Pasila, Helsinki

kerrostalo 48 m2
MYYTY

Töölö, Helsinki

kerrostalo 80 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.