Jaana Långström

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner
HELSINKI, KAARTINKAUPUNKI
040 616 4155 | jaana.langstrom@bo.fiJaana on kantakaupungin kiinteistönvälittäjänä unelma-ammatissaan. Innostus omaan työhön välittyy asiakkaille luotettavuutena, huolellisuutena ja tehokkuutena, eikä ole ihme, että Jaana on saanut asiakkailtaan huippuarvosanat tekemästään työstä! Erinomainen työnjälki yhdistettynä Jaanan aurinkoiseen, elämäniloiseen asenteeseen on ollut menestysresepti, jonka upeista tuloksista lukuisat tyytyväiset asiakkaat ovat saaneet nauttia.

Vapaa-aikanaan tämä energinen ilopilleri lataa akkujaan lenkkeillen villakoiriensa Lilyn ja Lolan kanssa tai mökkeilyn merkeissä.

”Jaana on ihana asiakaspalvelun ammattilainen, jonka kutsuisin kotiini milloin vain kahville vaikka ilman asuntonäyttöäkin.”

”Jaana on huipputyyppi ja avusti meitä suomeksi ja englanniksi. Toivomme, että pääsemme uudestaan tekemään asuntokauppoja hänen kanssaan.”

”Välittäjä oli aivan ihana, ja hänen kanssaan oli todella miellyttävä asioida. Kaikki sujui hänen kanssaan todella hyvin; suosittelen häntä ehdottomasti.”

”Kuvaus järjestyi nopeasti, kun olimme päättäneet lähteä myynnissä liikkeelle, ja Jaana teki paljon töitä saadakseen asunnostamme parhaan mahdollisen hinnan. Lopputulokseen olimme erittäin tyytyväisiä.”

”Alusta loppuun kaikki sujui täydellisesti. Monet myyvät samankaltaiset ”itsensä myyvät kohteet” itse, mutta halusin välttyä stressiltä. Lisäksi otin yhteyttä suoraan Jaanaan, jonka työtapaa olin seurannut vuosia sosiaalisesta mediasta. Olen tosi iloinen kaikista saamistani neuvoista ja tuesta. Suosittelen Bo:ta kaikille!”

Myytävät kohteet

Kiikala/ Salo/Yltäkylänkaari 40

Salo/Kiikala, Salo omakotitalo 2006
157 m2 865 000 € 4h+tupakeittiö, konservatorio, 2 wc, kph+kodinhoitotila, sauna,harrastetila,makasiini

Hietalahdenkatu 7

Kamppi, Helsinki kerrostalo 1961
73 m2 715 000 € 4h +k+2 wc+kph, 2 kpl isoa lasitettua terassia Yj:n mukaan 4h+k
Esittely 25.10.2020 klo 17.00-17.45