Jaana Långström

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner
HELSINKI, TööLö
040 616 4155 | jaana.langstrom@bo.fiJaana on kantakaupungin kiinteistönvälittäjänä unelma-ammatissaan. Innostus omaan työhön välittyy asiakkaille luotettavuutena, huolellisuutena ja tehokkuutena, eikä ole ihme, että Jaana on saanut asiakkailtaan huippuarvosanat tekemästään työstä! Erinomainen työnjälki yhdistettynä Jaanan aurinkoiseen, elämäniloiseen asenteeseen on ollut menestysresepti, jonka upeista tuloksista lukuisat tyytyväiset asiakkaat ovat saaneet nauttia.

Vapaa-aikanaan tämä energinen ilopilleri lataa akkujaan lenkkeillen villakoiriensa Lilyn ja Lolan kanssa tai mökkeilyn merkeissä.

”Jaana on ihana asiakaspalvelun ammattilainen, jonka kutsuisin kotiini milloin vain kahville vaikka ilman asuntonäyttöäkin.”

”Jaana on huipputyyppi ja avusti meitä suomeksi ja englanniksi. Toivomme, että pääsemme uudestaan tekemään asuntokauppoja hänen kanssaan.”

”Välittäjä oli aivan ihana, ja hänen kanssaan oli todella miellyttävä asioida. Kaikki sujui hänen kanssaan todella hyvin; suosittelen häntä ehdottomasti.”

”Kuvaus järjestyi nopeasti, kun olimme päättäneet lähteä myynnissä liikkeelle, ja Jaana teki paljon töitä saadakseen asunnostamme parhaan mahdollisen hinnan. Lopputulokseen olimme erittäin tyytyväisiä.”

”Alusta loppuun kaikki sujui täydellisesti. Monet myyvät samankaltaiset ”itsensä myyvät kohteet” itse, mutta halusin välttyä stressiltä. Lisäksi otin yhteyttä suoraan Jaanaan, jonka työtapaa olin seurannut vuosia sosiaalisesta mediasta. Olen tosi iloinen kaikista saamistani neuvoista ja tuesta. Suosittelen Bo:ta kaikille!”

”Kaikki sujui toivomustemme mukaisesti ja sujuvasti ilman ongelmia.”

”Myynti lähti käyntiin nopeasti heti tapaamisemme jälkeen. Stailaus oli maltillinen, kuvat hyviä ja näytöt saatiin sovittua nopeasti niin, ettemme joutuneet järjestelemään liikaa omaa elämäämme. Tarjoukset saatiin nopeasti ja myyntihinta vastasi odotuksia. Rautaista ammattitaitoa, kiitos!”

”Kaikki sujui ihanan kivuttomasti ja nopeasti! Erityismaininta Jaanan ajantasaisesta ja säännöllisestä kommunikaatiosta.”

”Kaikki asiat sujui oikein hienosti ja mukava myyjä. Suosittelen!”

– Kirsi Härkönen

Myytäviä kohteita

Herttuankuja 7

Kuninkainen, Espoo erillistalo 2004
155 m2 615 000 € 5h+k+s

Eteläinen Hesperiankatu 20

Etu-Töölö, Helsinki kerrostalo 1936
114 m2 775 000 € 3-4h, avokeittiö, kph, erillinen wc ( yj. 4h+keittotila)

Kiikala/ Salo/Yltäkylänkaari 40

Salo/Kiikala, Salo omakotitalo 2006
157 m2 759 000 € 4h+tupakeittiö, konservatorio, 2 wc, kph+kodinhoitotila,ulko/erillinen saunarakennus, harrastetila, makasiini, aitta, kasvihuone, kesäkeittiö