Jaana Långström

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner
HELSINKI, TööLö
040 616 4155 | jaana.langstrom@bo.fiJaana on kantakaupungin kiinteistönvälittäjänä unelma-ammatissaan. Innostus omaan työhön välittyy asiakkaille luotettavuutena, huolellisuutena ja tehokkuutena, eikä ole ihme, että Jaana on saanut asiakkailtaan huippuarvosanat tekemästään työstä! Erinomainen työnjälki yhdistettynä Jaanan aurinkoiseen, elämäniloiseen asenteeseen on ollut menestysresepti, jonka upeista tuloksista lukuisat tyytyväiset asiakkaat ovat saaneet nauttia.

Vapaa-aikanaan tämä energinen ilopilleri lataa akkujaan lenkkeillen villakoiriensa Lilyn ja Lolan kanssa tai mökkeilyn merkeissä.

”Jaana on ihana asiakaspalvelun ammattilainen, jonka kutsuisin kotiini milloin vain kahville vaikka ilman asuntonäyttöäkin.”

”Jaana on huipputyyppi ja avusti meitä suomeksi ja englanniksi. Toivomme, että pääsemme uudestaan tekemään asuntokauppoja hänen kanssaan.”

”Välittäjä oli aivan ihana, ja hänen kanssaan oli todella miellyttävä asioida. Kaikki sujui hänen kanssaan todella hyvin; suosittelen häntä ehdottomasti.”

”Kuvaus järjestyi nopeasti, kun olimme päättäneet lähteä myynnissä liikkeelle, ja Jaana teki paljon töitä saadakseen asunnostamme parhaan mahdollisen hinnan. Lopputulokseen olimme erittäin tyytyväisiä.”

”Alusta loppuun kaikki sujui täydellisesti. Monet myyvät samankaltaiset ”itsensä myyvät kohteet” itse, mutta halusin välttyä stressiltä. Lisäksi otin yhteyttä suoraan Jaanaan, jonka työtapaa olin seurannut vuosia sosiaalisesta mediasta. Olen tosi iloinen kaikista saamistani neuvoista ja tuesta. Suosittelen Bo:ta kaikille!”

”Kaikki sujui toivomustemme mukaisesti ja sujuvasti ilman ongelmia.”

”Myynti lähti käyntiin nopeasti heti tapaamisemme jälkeen. Stailaus oli maltillinen, kuvat hyviä ja näytöt saatiin sovittua nopeasti niin, ettemme joutuneet järjestelemään liikaa omaa elämäämme. Tarjoukset saatiin nopeasti ja myyntihinta vastasi odotuksia. Rautaista ammattitaitoa, kiitos!”

”Kaikki sujui ihanan kivuttomasti ja nopeasti! Erityismaininta Jaanan ajantasaisesta ja säännöllisestä kommunikaatiosta.”

”Kaikki asiat sujui oikein hienosti ja mukava myyjä. Suosittelen!”

– Kirsi Härkönen

”Det var en utomordentlig erfarenhet att jobba med Jaana. Allt gick som smort.”

”Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja yhteydenpito oli aktiivista. Olin positiivisesti yllättynyt sekä prosessin sujuvuuteen että toteutuneeseen kauppahintaan.”

”Kaikki sujui alusta loppuun kuin unelma. Välittäjällämme Jaanalla oli todella asiantunteva ja ammattimainen ote myyntiin heti alusta alkaen, mikä näkyikin lopputuloksessa. Jaana yhdessä stailaustiimin kanssa sai asuntomme erottautumaan useasta muusta alueen vastaavasta kohteesta edukseen. Jaanalla oli vahva näkemys siitä, miten asunnon myynti kannattaa toteuttaa, ja tämä näkemys todellakin osoittautui oikeaksi. Tulemme ehdottomasti olemaan Jaanaan myös jatkossa yhteydessä kun asuntokaupat ovat meille ajankohtaisia!”

”Det var en utomordentlig erfarenhet att jobba med Jaana. Allt gick som smort.”

Myytäviä kohteita

Malminrinne 2

Keskusta/Kamppi, Helsinki kerrostalo 1932
82 m2 596 000 € 3h+avokeittiö+kph+vh( yj:n mukaan 3h+k)
Esittely 24.10.2021 klo 14.00-15.00

Lönnrotinkatu 43

Kamppi, Hietalahti, Helsinki kerrostalo 1928
85 m2 698 000 € 4h+k+kph ( yj. 2 h)
Esittely 24.10.2021 klo 15.15-16.00


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Kruununhaka, Helsinki

kerrostalo 18,4 m2
MYYTY

Sörnäinen, Helsinki

kerrostalo 56 m2
MYYTY

Kiikalan Yltäkylä, Salo

omakotitalo 215 m2
MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 54 m2
MYYTY

Kauniainen, Kauniainen

rivitalo 126 m2
MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 49,1 m2
MYYTY

Etu-Töölö, Helsinki

kerrostalo 109 m2
MYYTY

Etu-Töölö, Helsinki

kerrostalo 23 m2
MYYTY

Taka-Töölö, Helsinki

kerrostalo 75,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.