Jaana Skjäl

asuntomyyjä, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
040 507 0920 | jaana.skjal@bo.fiJaana hurmaa asiakkaat olemalla aina oma iloinen itsensä. Määrätietoisella ja positiivisella asenteella kun on tapana tarttua muihinkin! Jaanalla on kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä jo kolmelta vuosikymmeneltä. Hän on varsinainen myynnin timantti – kirjaimellisesti, sillä ennen asuntojen myyntiä hän teki pitkän uran koru- ja muotialalla erilaisissa myynti- ja esimiestehtävissä. Jaana on ihmisläheinen asiakaspalvelija koko sydämestään ja työlleen omistautuva työmyyrä, mikä näkyy aina työn laadussa. Jaana on työskennellyt lähes koko aikuisikänsä kanta-Helsingissä, jonne hän on vuosien saatossa rakentanut laajan asiakasverkoston.

Työn vastapainona Jaana pitää itsestään huolen liikkumalla luonnossa yhdessä aviomiehensä kanssa. Illallinen perheen kahden opiskelevan nuoren seurassa on Jaanalle aina jokaisen viikon kohokohta.

”Kaikki sujui todella hyvin ja vaivattomasti. Voin sanoa kuten teidän mainoksessanne, että mulla on aivan loistava välittäjä!”

– myyjä, Helsinki

”Olin kuullut kaiken maailman kauhutarinoita asunnon ostamisesta, mutta Jaana teki kokemuksesta helpon ja mukavan! Suurkiitos!”

– ostaja, Kallio

Myytäviä kohteita

Kuusamantie 5-9

Lahela, Tuusula rivitalo 1990
80,5 m2 229 000 € 3h, k, s, kph, wc, ulkovar.