Jaana Skjäl

asuntomyyjä, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
040 507 0920 | jaana.skjal@bo.fiJaana hurmaa asiakkaat olemalla aina oma iloinen itsensä. Määrätietoisella ja positiivisella asenteella kun on tapana tarttua muihinkin! Jaanalla on kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä jo kolmelta vuosikymmeneltä. Hän on varsinainen myynnin timantti – kirjaimellisesti, sillä ennen asuntojen myyntiä hän teki pitkän uran koru- ja muotialalla erilaisissa myynti- ja esimiestehtävissä. Jaana on ihmisläheinen asiakaspalvelija koko sydämestään ja työlleen omistautuva työmyyrä, mikä näkyy aina työn laadussa. Jaana on työskennellyt lähes koko aikuisikänsä kanta-Helsingissä, jonne hän on vuosien saatossa rakentanut laajan asiakasverkoston.

Työn vastapainona Jaana pitää itsestään huolen liikkumalla luonnossa yhdessä aviomiehensä kanssa. Illallinen perheen kahden opiskelevan nuoren seurassa on Jaanalle aina jokaisen viikon kohokohta.

”Kaikki sujui todella hyvin ja vaivattomasti. Voin sanoa kuten teidän mainoksessanne, että mulla on aivan loistava välittäjä!”

– myyjä, Helsinki

”Olin kuullut kaiken maailman kauhutarinoita asunnon ostamisesta, mutta Jaana teki kokemuksesta helpon ja mukavan! Suurkiitos!”

– ostaja, Kallio

”Asunnon valmistelu ja myynti sujuivat myyjän näkökulmasta ripeästi ja vaivatta. Asumme ulkomailla, joten arvostimme välittäjän aktiivisuutta ja apua esimerkiksi avainten noudoissa ja taloyhtiössä käynnissä olevan remontin tilanteen selvittelyssä.”

– myyjä, Ullanlinna

”Jaana piti meidät ostajat todella hienosti ajan tasalla ensimmäisestä esittelystä lähtien. Tarjouksen tekoon tuli selkeät ohjeet, ja oli koko ajan tunne, että asiat menevät oikein; hyvien tapojen ja sääntöjen mukaan. Juttelin Jaanan kanssa enemmän kuin oman asuntoni myyneen välittäjän kanssa, ja sain häneltä merkittävästi enemmän tukea ja tsemppiä asioiden edistämiseen. Arvosana täysi 10 – suosittelemme Jaanaa hyvin lämpimästi, ja olemme varmasti häneen yhteydessä jos ja kun tarvitsemme välittäjää.”

– ostaja, Tuusula

”Oli ihana tavata Jaana heti ensikäynnillä, kun hän oli huomaavainen koko perhettä kohtaan, arvosti asuntoamme ja näki asunnon kauneuden. Jaanan kanssa oli helppo sopia näyttöjä, kun hän kunnioitti meidän aikataulujamme; muutenkin yhteistyö Jaanan kanssa on ollut avointa ja luontevaa. Voin jatkossa lämpimästi suositella Jaanaa.”

– myyjä, Tuusula

”Välittäjän kanssa kaikki sujui todella hyvin. Jaana oli erittäin ammattitaitoinen jokaisessa vaiheessa. Näytöt sovittiin joustavasti asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.”

– myyjä, Tuusula

”Saimme hyvän yleiskuvan asunnosta – tarvittavat tiedot saimme heti ja kysymyksiin Jaana Skjäl vastasi nopeasti. Saimme tietoa asioista, joita emme edes aina huomanneet kysyä.”

– ensiasunnon ostajat Arja ja Matti, mallia 1962

”Jaana Skjäl on paras välittäjä johon olen törmännyt, ja olen ostanut ja myynyt asuntoja ihan liiankin kanssa viime vuosikymmenten aikana.”

– myyjä, Kallio, Helsinki

”Välittäjä toimi asiantuntevasti ja aktiivisesti. Hän vastasi tai löysi henkilön vastaamaan kaikkiin esille tulleisiin kysymyksiin ostotilanteessa. Lisäksi hän kertoi realistisesti kohteen hyvistä ja huonoista puolista. Arvostin avoimuutta!”

– ostaja, Kallio, Helsinki

Myytäviä kohteita

Mannerheimintie 128

Meilahti, Helsinki kerrostalo 1940
56 m2 348 000 € 2h, avok, kph


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Kruununhaka, Helsinki

kerrostalo 75,5 m2
MYYTY

Etelä-Haaga, Helsinki

kerrostalo 38 m2
MYYTY

Kallio Alppiharju, Helsinki

kerrostalo 36 m2
MYYTY

Leppävaara, Espoo

kerrostalo 30,5 m2
MYYTY

Pukinmäki, Helsinki

kerrostalo 34,5 m2
MYYTY

Kallio , Helsinki

kerrostalo 42 m2
MYYTY

Roihuvuori, Helsinki

kerrostalo 55 m2
MYYTY

Alppila, Helsinki

kerrostalo 48 m2
MYYTY

Rajatorppa, Vantaa

kerrostalo 59 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.