Jani Helenius

myyntipäällikkö, ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, partner
TURKU
0400 185 947 | jani@bo.fiJani on tinkimätön tuloksentekijä, joka saa haastavatkin toimeksiannot maaliin herrasmiehen tyylillä, vankalla ammattitaidolla ja laajalla kokemuksella. Janilla on takanaan jo useiden vuosien ura kiinteistönvälitysalalla, jonka myötä on kertynyt muun muassa vankka tietotaito kiinteistönvälitysalan juridiikasta. Jani kuuntelee rauhallisesti sekä myyjän että ostajan toiveet ja tekee suunnitelmallista myyntityötä jokaisen asiakkaan ja kodin eteen. Markkinoinnissa hän on nuoren polven edelläkävijä, joka tekee asunnonvälitystä uudella ja raikkaalla tavalla. Koulutukseltaan Jani on ylempi kiinteistönvälittäjä (YKV) ja liiketalousalan tradenomi, joten asunto- sekä kiinteistökaupan prosessit hoituvat huolellisen varmalla otteella.

Vapaa-ajallaan Jani harrastaa monipuolisesti liikuntaa. Erityisesti salibandy, padel ja golf ovat vieneet miestä pelikentiltä toisille jo vuosikymmenien ajan, ja urheilu onkin hänelle tärkeää vastapainoa pitkille työpäiville. Kiinnostuksen kohteina hänellä on myös asunto- ja osakesijoittaminen.

”Välittäjänne Jani Helenius teki loistavaa työtä! Janilla oli hieno näkemys kokonaisuudesta ja siitä miten pitää toimia. Hänen rento ja samaan aikaan määrätietoinen otteensa asioihin oli vaikuttavaa. Vaikka myyntikohteemme oli haastava myydä, hän oli periksiantamaton ja onnistui nopeasti. Rehellisyys on Janin tavaramerkki.”

– Markku Taanila

”Jani huokui hyvää fiilistä, joka myös välittyi kaikkiin kaupan osapuoliin. Itselleni oli tosi tärkeää saada positiivinen asiakaskokemus, ja siinä Jani onnistui ihan valtavan hyvin.”

”Asiat etenivät suunnitelmallisesti ja viivyttelemättä – välittäjä Jani teki luotettavan vaikutuksen ja kaikki sujui aina sovitusti.”

”Kiinteistövälittäjän ainoa tehtävä on viedä kauppa loppuun, nopeasti ja monesti mistään muusta välittämättä. Bo LKV:n kanssa asia oli toisin. Myyntitapahtuman aikana tuli olo, että tähän välittäjään voi aidosti luottaa; se on iso ja harvinainen asia tässä toimialassa. Kiinteistövälitys ei ole helpoin ala, mutta nyt kokemus ostajalle oli nopea ja helppo.”

-Jani Laakso

”Janin kanssa kaikki sujui avoimesti ja rehdin oloisesti, erittäin tyytyväinen olen hänen toimintaansa.”

”Kaikki onnistui sujuvasti aina tarjouksen jättämisestä kauppojen tekemiseen. Jos tuli kysyttävää, niin Janiin oli mahdollista ottaa aina yhteyttä. En keksi mitään moitittavaa prosessista.”

”Välittäjänä minulla toimi Jani Helenius, joka oli hyvin ammattitaitoinen ja mukava. Erityisesti arvostin hänen kykyään kuunnella rauhassa asiani ja kysymykseni. Jani oli aina hyvin tavoitettavissa ja hoiti omat tehtävänsä sovitusti ja ajallaan. Myös stailaus ja kohteen kuvat olivat mielestäni erinomaiset, eli iso kiitos myös stailaus- sekä kuvaustiimille!”

”Koko prosessi sujui vaivattomasti ja ripeästi. Välittäjä oli aktiivinen, edisti ja viestitti asioita hyvin. Kokonaisuuteen voi olla tyytyväinen – kiitettävä suoritus.”Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Kaanaa, Raisio

omakotitalo 170 m2
MYYTY

Pohjola, Turku

kerrostalo 57,5 m2
MYYTY

Runosmäki, Turku

kerrostalo 81 m2
MYYTY

Runosmäki, Turku

kerrostalo 50,5 m2
MYYTY

Pohjola, Turku

puutalo-osake 64 m2
MYYTY

Kuninkoja, Raisio

rivitalo 66 m2
MYYTY

Niittysaari, Turku

mökki tai huvila 40 m2
MYYTY

Luolavuori, Turku

rivitalo 45 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.