Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Jenna Vuotinen

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
TURKU
040 704 1146 | jenna@bo.fiJenna on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt toimimaan kiinteistönvälittäjänä melkein kymmenen vuoden ajan ja kahminut monenlaisia myyntikilpailun palkintoja jopa valtakunnallisella tasolla. Menestyksen salaisuutena on rakkaus lajiin, eli intohimoinen suhtautuminen työhön ja asiakkaisiin. Jenna on työtavoissaan hyvin tunnollinen sekä ahkera. Jenna tunnetaan intohimoisena sisustajana, ja hän rakastaakin kauniita yksityiskohtia sekä käytännöllisyyttä asumisessa. Yhdessä miehensä kanssa hän on sisustanut useita asuntoja ja seuraa asuntomarkkinoita ahkerasti. Kokemusta on myös omakotitalon rakentamisesta ja siihen liittyvistä haasteista sekä onnistumisista.

Vapaa-aikaansa hän viettää mieluiten perheen parissa; myös luonto ja varsinkin saaristo sekä ruoanlaitto ovat lähellä sydäntä.

Kaikki sujui erittäin jouhevasti, nopealla aikataululla hyvässä hengessä.

Jenna hoiti hommansa hyvin. Tuli välitetty olo

Tuli hyvä fiilis välittäjästä heti alkuun. Samoin tuli puolisollekkin.

Meijän puolesta aikataulutoive oli aika tiukka. Vaikka epäilyksiä oli saada kosteusmittaukset, pankit yms. ajallaan niin Jenna puristi ne nopeesti kasaa. Toiminta oli aika vaivatonta. Ei tarvinnu miettii muuta ku sitte, et mitä lähtee tarjoo. Kiitos Jennalle ja Bo:lle yhden unelman täyttämiselle.
Erittäin osaava ja välittävä suhtautuminen meidän asunnon myymiseen. Tuli sellainen käsitys, että Jenna pitää tästä työstä ja tekee sen erinomaisesti.

Asuntomme myytiin ennätysnopeasti. Jenna kävi näyttämässä asuntoa kerran ja kaupat syntyivät heti, täyteen hintaan. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Valokuvaustiimi kävi ottamassa upeita kuvia, mutta niitä ei ehditty hyödyntämään 🙂 Onneksi saimme kuvat muistoksi 🙂

Välittäjä hoiti kaiken hänelle kuuluvan tosi sujuvasti ja hienosti.

Jenna oli mahtavasti yhteydessä, antoi kaiken mahdollisen tiedon mitä hänellä oli asunnosta, selvitti asiat parhaansa mukaan, täys kymppi!

Jenna osasi kertoa asunnosta ja taloyhtiön tilanteesta hyvin, oli aina tavoitettavissa.

Alusta loppuun asunnon ostaminen oli helppoa, Jenna löysi juuri minulle täydellisen asunnon viikossa. Jenna on täyden kympin ammattilainen, asunnosta oli kaikki tieto heti saatavilla, ja jos jokin ei ollutkaan tiedossa, Jenna selvitti asian nopeasti. Yhteydenpito Jennan kanssa oli tiivistä, kaikki sujui helposti!

10/10
Jenna oli todella tehokas ja aktiivinen, piti viikottain yhteyttä ja järjesti näyttöjä tiuhaan. Hän hoiti myös kaikki paperityöt asiantuntevasti ja ripeästi. Kaikki sujui helposti ja vaivattomasti asiakkaan näkökulmasta. Sain asunnosta hinnan mitä en olisi tohtinut itsenäisesti lähteä pyytämään. Jennalla on myös erinomaiset ihmissuhdetaidot, hänen kanssa on helppo olla ja asioida, tällä on varmasti merkitystä sekä myyjän että ostajan näkökulmasta. Todellakin otan häneen yht. jos tarvitsen välittäjää jatkossa.

10/10
Kaikki sujui oikeen hienosti! Jenna oli yhteydessä asunnossa vielä asuvaan vuokralaiseen ja järjesti meille käyntejä asuntoon mittauksia tekemään. Auttoi myöskin selvittämään mistä keittiön kalusteet oli hankittu, jotta pystyimme löytämään lisäkalusteita samaan sarjaan. Suosittelisin kyllä häntä ehdottomasti, myöskin myyjä oli selkeästi todella tyytyväinen hänen panokseensa.

10/10
Saimme ystäviltämme suosituksen käyttää BO LKV:tä ja todellakin olette suosituksen arvoisia. Kaikki sujui ennätysvauhtia . Asuntokaupat tehtiin ennenkuin ensimmäinen näyttö olisi ollut. Asunto oli ollut myynnissä jo noin 4 kk toisella välittäjällä eikä vaan ostajaa löytynyt. Joten iso kiitos teille.

10/10
En olisi parempaa välittäjää voinut toivoa, kaikki sujui loistavasti ja asuntomme meni kaupaksi todella nopeasti.

10/10
Kuvausaikaa jouduimme odottelemaan aika pitkään, mutta muuten kaikki sujui oikein hyvin. Kuvat, jotka lopulta otettiin, olivat todella hyviä. Välittäjämme Jenna Vuotinen oli asiantunteva ja yhteydenpito hänen kanssaan sujui todella mutkattomasti ja hyvin.

Kotimme myynnin kannalta aikataulumme ei ehkä ollut paras mahdollinen, kuitenkin saimme kaupat tehtyä nopeasti, juuri siinä aikataulussa, mitä välittäjä alussa arvioikin.

Bo:n konsepti on hyvä ja myös asunnon ostajana juuri teidän ilmoituksenne herättivät minussa eniten mielenkiintoa. Konseptinne on kautta linjan tyylikäs ja onnistunut, osaatte tuoda kohteiden parhaat puolet hienosti esiin, kuitenkaan niitä kaunistelematta.

Olen tyytyväinen valitsemaamme välittäjään ja välitystoimistoon ja takuulla tekisin saman valinnan uudelleenkin.

Valitsin Bo LKV:n myymään asuntoni. En tiennyt Bo:sta mitään etukäteen, mutta onnekseni sain välittäjäkseni Jenna Vuotisen. Myös stailaajat ja erityisesti valokuvaaja saavat kiitokseni. En osannut arvatakaan, että asunnostani saa niin kauniita kuvia. Asuin siinä 35 vuotta. Minuun oltiin yhteydessä puhelimella ja tekstiviestein useasti. Asuntoni myytiin heti kun se ilmestyi myyntikanaviin. Kiitos Jenna ja koko Bo LKV:n tiimi!

– Liisa Salminen, myyjä

Välittäjämme Jenna on äärimmäisen ammattitaitoinen. Hän otti aikaa asiakkaalle, toimitti mitä pienempiä asioita ja piti meidät hyvin ajan tasalla. Hän on miellyttävä persoona, joka osaa olla myös päättäväinen, mutta kuitenkin sellainen normaalin tuntuinen henkilö, jolla on kuitenkin paljon tietoa ja taitoa, mutta ei sillä ylpeile. Valitsimme parhaan mahdollisen välittäjän; hän myös myi asuntomme parempaan hintaan kuin odotimme ja olemme kaikin puolin tyytyväisiä. Saimme myös hienon kuvakansion asunnostamme ja jopa lahjat lopuksi. Kiitos!

– myyjä, Turku

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Myytävät kohteet

Dominankatu 2B

Yli-Maaria, Turku omakotitalo 2011
120 m2 286 000 € 5h+k+khh+kph+s+vh+erill.wc+terassi+autotalli/varasto

Vinttikaivonpiha 5

Vanhalinna, Lieto rivitalo 2018
59 m2 193 000 € 2h+k+kph+s+vh+ulkovar+terassi
Esittely 27.10.2019 klo 14.00-14.30

Kurjenmäenkatu 8

Kurjenmäki, Turku kerrostalo 2020
41 m2 227 000 € 3h+avok+kph+las.parveke

Evestintie 6

Immanen, Naantali omakotitalo 2013
199,5 m2 398 000 € 5h+ruokah+avok+khh+kph+s+erill.wc x 2+vh