Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Porvoo

Jenna Vuotinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, partner

040 704 1146 | jenna@bo.fi

”Rakkaudesta lajiin”

Jenna on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt toimimaan kiinteistönvälittäjänä melkein 10 vuoden ajan ja kahminut monenlaisia myyntikilpailun palkintoja jopa valtakunnallisella tasolla. Menestyksen salaisuutena on rakkaus lajiin eli intohimoinen suhtautuminen työhön ja asiakkaisiin. Jenna on työtavoissaan hyvin tunnollinen sekä ahkera ja sitä kautta monet asiakassuhteet ovatkin muuttuneet jopa ystävyyssuhteiksi.

Jenna tunnetaan intohimoisena sisustajana ja hän rakastaakin kauniita yksityiskohtia sekä käytännöllisyyttä asumisessa. Yhdessä miehensä kanssa hän on sisustanut useita asuntoja ja seuraa muutenkin asuntomarkkinaa ahkerasti. Kokemusta on myös omakotitalon rakentamisesta ja siihen liittyvistä haasteista / onnistumisista. Vapaa-aikaa hän viettää mieluiten perheen parissa, myös luonto ja varsinkin saaristo sekä ruoanlaitto ovat lähellä sydäntä.

Henkilöstä sanottua

Kaikki sujui erittäin jouhevasti, nopealla aikataululla hyvässä hengessä.

Jenna hoiti hommansa hyvin. Tuli välitetty olo

Tuli hyvä fiilis välittäjästä heti alkuun. Samoin tuli puolisollekkin.

Meijän puolesta aikataulutoive oli aika tiukka. Vaikka epäilyksiä oli saada kosteusmittaukset, pankit yms. ajallaan niin Jenna puristi ne nopeesti kasaa. Toiminta oli aika vaivatonta. Ei tarvinnu miettii muuta ku sitte, et mitä lähtee tarjoo. Kiitos Jennalle ja Bo:lle yhden unelman täyttämiselle.
Erittäin osaava ja välittävä suhtautuminen meidän asunnon myymiseen. Tuli sellainen käsitys, että Jenna pitää tästä työstä ja tekee sen erinomaisesti.

Asuntomme myytiin ennätysnopeasti. Jenna kävi näyttämässä asuntoa kerran ja kaupat syntyivät heti, täyteen hintaan. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Valokuvaustiimi kävi ottamassa upeita kuvia, mutta niitä ei ehditty hyödyntämään 🙂 Onneksi saimme kuvat muistoksi 🙂

Välittäjä hoiti kaiken hänelle kuuluvan tosi sujuvasti ja hienosti.

Jenna oli mahtavasti yhteydessä, antoi kaiken mahdollisen tiedon mitä hänellä oli asunnosta, selvitti asiat parhaansa mukaan, täys kymppi!

Jenna osasi kertoa asunnosta ja taloyhtiön tilanteesta hyvin, oli aina tavoitettavissa.

Alusta loppuun asunnon ostaminen oli helppoa, Jenna löysi juuri minulle täydellisen asunnon viikossa. Jenna on täyden kympin ammattilainen, asunnosta oli kaikki tieto heti saatavilla, ja jos jokin ei ollutkaan tiedossa, Jenna selvitti asian nopeasti. Yhteydenpito Jennan kanssa oli tiivistä, kaikki sujui helposti!

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Kauppiaskatu 10, Turku

267 000 € kerrostalo | 1955
68,5 m2 | 3h+k+kph/wc+khh+vh+las.parveke

Käköläntie 25-27, Naantali

310 650 € rivitalo | 2018
109 m2 | 3-4h+avok+kph/khh/wc+s+erill.wc+vh+terassi
Senak Peek