Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Porvoo

Jenni Laitinen

Sisustusarkkitehti, Muotoilija

jenni.laitinen@bo.fi

Muutaman vuoden Bo LKV:n tarinassa mukana ollut Jenni aloitti Bo Helsingissä freelance-stailaajana vuonna 2016 ja siirtyi vakituiseksi stailaajaksi Bo Espooseen toimiston avatessa keväällä 2018. Stailaajan työn lisäksi yrittäjätaustainen Jenni pitää kaikki langat luotettavasti käsissään ja koordinoi Bo Espoon stailaus- ja kuvauskeikat, sekä päivittää sosiaalista mediaa.

Lahden Muotoiluinstituutista sisustusarkkitehdiksi/muotoilijaksi valmistunut Jenni viimeistelee tarkalla visuaalisella silmällä ja kyltymättömällä mielikuvituksella jokaisen kodin parhaimmilleen. Myös taustalla vaikuttava kaupanalan koulutus ja kokemus tuovat oman positiivisen lisänsä kotien myynnillisen potentiaalin hahmottamiseen.

Keski-Suomesta kotoisin oleva Jenni on luonteeltaan sisukas, ihmisläheinen, sydämellinen ja aina valmiina auttamaan. Hän inspiroituu säväyttävästä arkkitehtuurista, alan julkaisuista sekä luonnosta ja sisustuksessa hän yhdisteleekin mielellään luonnon sävyjä ja aitoja materiaaleja. Eniten kodeissa ihastuttavat persoonallisuus, rohkeus, harkitut ja loppuun asti mietityt yksityiskohdat sekä sopiva leikkimielisyys.

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Senak Peek