Jenni Selänne

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
ESPOO
040 680 7723 | jenni.selanne@bo.fiJenni on välittäjä, joka rakastaa koteja sekä ihmisiä, ja ennen kaikkea näiden kahden yhdistämistä. Hän osaa nähdä parhaat puolet niin kodikkaassa hirsimökissä kuin raikkaan modernissa kerrostaloasunnossakin. Hän on myynyt sijoitusasuntoja, isoja perheasuntoja sekä kiinteistöjä aina hevostilasta kesämökkiin – jokainen myyntiprojekti suunnitellaan alusta loppuun juuri kohteelle sopivalla tavalla. Kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden tarjoaminen sujuu siis Jenniltä mallikkaasti.

Sosiaalisen median rooli tämän päivän kiinteistönvälityksessä on merkittävä, ja Jenni hyödyntääkin sitä aktiivisesti markkinoinnissa. Hän seuraa jatkuvasti alaan liittyviä trendejä ja uudistuksia sekä tilastoja ja markkinoita. Työ on Jennille elämäntapa, ja siksi hän panostaakin siihen sata lasissa.

”Meidän osto- sekä myyntikokemuksemme Jenni Selänteen kanssa sujui paremmin kuin hyvin.
Jenni hoiti niin infoamisen kuin näytötkin nopeasti ja asiakasta kunnioittaen, sekä kuunteli ja vastasi kysymyksiin kohteliaasti. Olemme todella tyytyväisiä hänen tyyliinsä hoitaa asioita. Se, että hänelle sai lähettää viestiä ja hän vastasi todella nopeasti, herätti hyvää luottamusta asioiden hoitamiseen ja eteenpäin viemiseen. Jenni on upea ammattilainen.”

”Välittäjä Jenni Selänne oli koko ajan ajan tasalla ja saatavilla. Informoi aina mitä seuraavaksi tapahtuu. Välittäjältä oli helppo kysyä asioista, jotka askarruttivat mieltä.”

”Välittäjämme Jenni tuntui olevan tavoitettavissa vuorokauden ympäri, mikä tuntui todella hyvältä. Valokuvat olivat äärimmäisen onnistuneet. Palvelu oli kaiken kaikkiaan osaavaa ja tyylikästä.”

Myytäviä kohteita

Kihnuntie 5

Kolsari, Kirkkonummi omakotitalo 2010
167,5 m2 468 000 € 5-6h+k+2kph+s+3wc+parveke+terassi+autotalli+varasto


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Matinkylä, Espoo

kerrostalo 54,5 m2
MYYTY

Tuomala, Tuusula

maatila 175 m2
MYYTY

Lapinkylä, Kirkkonummi

omakotitalo 142 m2
MYYTY

Laurinlahti, Espoo

paritalo 133,9 m2
MYYTY

Masala, Kirkkonummi

paritalo 98 m2
MYYTY

Leppävaara, Espoo

kerrostalo 44 m2
MYYTY

Lappers, Siuntio

maatila 364 m2
MYYTY

Iso-Teutari, Lohja

maatila 139 m2
MYYTY

Matinkylä, Espoo

paritalo 84 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.