Jesper Rautiainen

asuntomyyjä, KiLAT, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
045 663 9293 | jesper.rautiainen@bo.fiPalveluksessanne, Jesper. Nuoren polven energinen asunnonvälityksen ammattilainen on aina valmiina auttamaan ja tarjoamaan odotukset ylittävää asiakaspalvelua. Sosiaalisesti taitavan Jesperin mukaan parasta tässä työssä on ihmiset, ja hän tuleekin äärimmäisen hyvin juttuun kaikkien kanssa.

Jesper on urheilutaustansa vuoksi sydämeltään tiimipelaaja ja voittamiseen valmennettu; sinnikkyys ja kunnianhimo puskevat häntä väsymättä eteenpäin. Laajat verkostot ja vahva sosiaalisen median osaaminen ovat hänen vahvuuksiaan ja antavat loistavan tuen asuntojen myyntiprosessiin.

Vapaa-ajalla Jesper viettää aikaansa ystävien ja perheen kanssa. Aktiivinen liikunta on tärkeää, ja lajeista sydäntä lähellä ovat jalkapallo, golf ja jooga; itsestään huolehtiminen antaa valtavasti energiaa työntekoon.

Jesperin aktiivisuus oli esimerkillistä ja yhteydenpito eri osapuolten kesken oli nopeaa. Asuntomme myynti sujui jopa odotuksia paremmin. Koko prosessin ajan Jesperillä oli asiat niin hyvin hallussa, että asuntomme myyminen oli meille vaivatonta.

– myyjä

”Kaikki sujui todella vaivattomasti ja laadukkaasti. Lisäksi meistä tuntui kokoajan siltä, että välittäjää ihan oikeasti kiinnosti välittää tätä asuntoa juuri meille, mikä vähensi huomattavasti kuumotuksia ensimmäisen omistusasunnon oston suhteen. Iso kiitos siitä vielä Jesperille!”
– ostajat, Helsinki

Minuun teki vaikutuksen miten paljon panostitte kuviin ja asunnon stailaukseen, hyvillä kuvilla on iso merkitys netissä. Myös Jesper ylitti kaikki odotukset ja hoiti myös ongelma tilanteen tyylikkään rauhallisesti ja infosi minua vasta kun ongelma oli ratkaistu, iso kiitos vielä kuuden tähden palvelusta!

– myyjä

En ole aikaisemmin saanut yhtä loistavaa palvelua kuin Jesperin kanssa.
Hän teki kaiken kuten luvattiin ja asunto meni kaupaksi ennen ensiesittelyä! Jatkossa käytän ainoastaan yhtä välittäjää ja se on Jesper.

Kiitos vielä koko Bo LKV kaikesta!

– myyjä

Jesper on reipas, avoin, keskustelua ylläpitävä, kuunteleva. Jokainen minimaalinen seikka hiottiin kuntoon. Kiitettävästi hän hoiti toimintansa.

– Timo Koivu, ostaja

Jesper Rautiainen oli heti kauppaa tehdessä hyvin tehokas, ammattitaitoinen ja miellyttävä
asiakaspalvelun omaava henkilö, joka sopeutuu erittäin hyvin asunnonvälittäjän tehtäviin.

Jesper Rautiainen myi asuntoni lyhyessä ajassa, joka oli jo pidempään ollut Helsingissä markkinoilla myytävänä. Hän on kompetentti asunnonvälittäjänä, hyvin käyttäytyvä hurmaava nuori mies, joka saa asiakkaan kuin asiakkaan ”lumoihinsa”.
Hän tietää, mitä asiakas haluaa, ja löytää asiakkaalleen hyvin nopeasti sopivan asunnon, kuten löysi minun asunnolleni sopivan henkilön. Asuntoni oli hyvin mainostettuna upeine kuvineen internetissä. Hän piti minuun hyvän kontaktin ja tiesin aina missä mennään. Voin lämmöllä suositella Jesperiä eteenpäin!

– Helena, myyjä

Prosessi eteni nopeasti niin kuin pitääkin kaiken osuessa kohdilleen. Välittäjä oli erittäin hyvin tavoitettavissa ja yhteistyö oli paitsi sujuvaa, myös oikein miellyttävää! Sain nopeasti kaikki tiedustelemani lisätiedot. Kiitos ammattitaitoisesta, ystävällisestä sekä kiireettömästä palvelusta ja lämmin suositus!

Kokemuksemme Bo LKV:sta ja kiinteistövälittäjästämme Jesperistä olivat todella myönteiset. Jesper oli todella asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen persoona. Jesper hoiti nopeasti ja aktiivisesti kaikki asunnon myyntiin liittyvät asiat.

Jesperin yhteydenpito kellonajasta riippumatta antoi tunteen, että hän todella hoitaa kohteen myyntiä sekä välittää aidosti myyjistä. Positiivisuus ja iloisuus tuli ihan ”lankoja” myöden!
Hyvin aikaansaava, helposti lähestyttävä esittelijä. Tulemme ehdottomasti suosittelemaan Jesperiä!

Jesper ymmärsi nopeasti myyjän toiveet myös äkillisissä muutostilanteissa, ja siksi yhteisen strategian luominen ja hallinta oli toimivaa. Myös muiden kielten hallinta on tärkeää, koska asuntomarkkinoilla on kansainvälistä väkeä. Kaupunginosa-alueen tietämyksen kannalta on tärkeää, että myös myyjän ja välittäjän välinen toiminta on välitöntä ja avointa. Tämä kaikki löytyy Jesperiltä, joka on selkeästi ammattitaitoinen välittäjä

– myyjä, Helsinki

Kaikki sujui kuin elokuvissa – aina ensimmäisestä päivästä siihen, että minulla oli täyden rahan tarjous sähköpostissa. Jesper ylitti odotukseni varsinkin kunnianhimollaan saada asunnosta täyden rahan tarjous. Laskin että asunto oli netissä noin 32 h, jonka jälkeen hyväksyin ostotarjouksen.

– myyjä, Helsinki

Jesperin kanssa oli hyvin miellyttävä asioida – hän oli aina rauhallinen ja mukava, koski asia mitä hyvänsä. Hän sai asunnosta meille sen hinnan mitä arvioikin, eikä myyntiaikakaan venähtänyt pitkäksi vaikka kesälomat rullasivat. Käytämme Jesperin palveluita uudelleen kun tulee tarvis asunto- tai kiinteistökaupoille. Lämmin suositus!

– myyjä, Helsinki

”Kiitos todella paljon erinomaisesta työstä! Varsinkin aikaisemman toisen välitysfirman kokemuksen jäljiltä olemme erittäin tyytyväisiä miten hienosti hommat sujui. Tiesimme etteivät odotuksemme olleet liian korkealla, niihin ei vain alkuunkaan vastattu ensimmäisen välittäjän kohdalla, mutta Bo:n kanssa ne kyllä vielä kirkkaasti ylitettiinkin! Kiitos myös erityisesti aktiivisuudesta sekä selkeästä, suorasta ja ennen kaikkea ammattimaisesta työstä. Edelleen, harmi ettei meillä ole enempää kiinteistöjä antaa myyntiin. Mutta sitäkin enemmän suosittelemme kyllä Jesperiä aina tilaisuuden tullen.”

– myyjä, Helsinki

”Koko myyntiprosessi sujui ammattitaitoisesti alusta loppuun. Jesper on erinomainen välittäjä ja huolehtii hyvin asiakkaistaan. Hän piti meidät jatkuvasti ajan tasalla ja oli saavutettavissa tarpeen tullen. Ennen kaikkea hän oli erittäin tehokas myydessään kotimme ensinäytöllä!”

– myyjä, Espoo

Mielestäni saamamme asiakaspalvelu ostajina oli erinomaista ja tuntui henkilökohtaiselta ja välittävältä. Yhteydenpito oli aktiivista ja ajantasaista, mutta ei tungettelevaa. Myytävään kohteeseen oli perehdytty hyvin ja saimme vastaukset meille tärkeisiin kysymyksiin nopeasti. Omat työpäiväni venähtävät usein varsin pitkiksi, joten oli hienoa, että puhelimella/sähköpostilla sai Jesperin kiinni myös normaalin toimistoajan ulkopuolella ja näytöt järjestyivät joustavasti. Mielestäni Bo:lla oli kohteesta myös edustavat kuvat ja info verkossa muutenkin asiallista. Jatkakaa samaan malliin!

– ostaja

”Kokemus oli kaikin puolin erinomainen ja positiivinen. Välittäjä teki aina kaiken mitä oli luvannut, ja juuri siihen aikaan kuin lupasi. Hän jopa auttoi minua DIAS-kaupan tekemisessä. Oli henkisenä tukena ja turvana. Myynti oli elämäni ensimmäinen asuntomyynti. Ja toivottavasti viimeinenkin. Sain myös kaikki myyntiin liittyneet paperit itselleni. Arkistoin ne talteen. Tulen joskus niitä selailemaan.”

Myytävät kohteet

Vanha-Saunalahdentie 18 A

Saunalahti, Espoo omakotitalo 2019
217 m2 1 250 000 € 4-5h, k, th, s, 2 parv, terassi.

Hietaniemenkatu 12

Etu-Töölö, Helsinki kerrostalo 1928
58,5 m2 430 000 € 2h+kk

Suvilahdenkatu 9

Sörnäinen, Helsinki kerrostalo 1995
55,5 m2 322 000 € 2h + k + kph + vh +p

Laamanninkaari 7

Sundsberg, Kirkkonummi rivitalo 2017
92,5 m2 380 000 € 3-4h+k+s

Leikosaarentie 7

Vuosaari, Helsinki kerrostalo 1995
90,5 m2 237 000 € 4h,k,kph,erill.wc,s,p

Hietaniementie 40

Niinisaari, Puumala mökki tai huvila
124,1 m2 350 000 € 4h,k,s