Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Jesper Rautiainen

Partner
045 663 9293 | jesper.rautiainen@bo.fiPalveluksessanne, Jesper. Nuoren polven energinen asunnonvälityksen ammattilainen on aina valmiina auttamaan ja tarjoamaan odotukset ylittävää asiakaspalvelua. Sosiaalisesti taitavan Jesperin mukaan parasta tässä työssä on ihmiset, ja hän tuleekin äärimmäisen hyvin juttuun kaikkien kanssa.

Jesper on urheilutaustansa vuoksi sydämeltään tiimipelaaja ja voittamiseen valmennettu; sinnikkyys ja kunnianhimo puskevat häntä väsymättä eteenpäin. Laajat verkostot ja vahva sosiaalisen median osaaminen ovat hänen vahvuuksiaan ja antavat loistavan tuen asuntojen myyntiprosessiin.

Vapaa-ajalla Jesper viettää aikaansa ystävien ja perheen kanssa. Aktiivinen liikunta on tärkeää, ja lajeista sydäntä lähellä ovat jalkapallo, golf ja jooga; itsestään huolehtiminen antaa valtavasti energiaa työntekoon.

Myyjä;

Jesperin aktiivisuus oli esimerkillistä ja yhteydenpito eri osapuolten kesken oli nopeaa. Asuntomme myynti sujui jopa odotuksia paremmin. Koko prosessin ajan Jesperillä oli asiat niin hyvin hallussa, että asuntomme myyminen oli meille vaivatonta.

Ostaja;

Mielestäni saamamme asiakaspalvelu ostajina oli erinomaista ja tuntui henkilökohtaiselta ja välittävältä. Yhteydenpito oli aktiivista ja ajantasaista, mutta ei tungettelevaa. Myytävään kohteeseen oli perehdytty hyvin ja saimme vastaukset meille tärkeisiin kysymyksiin nopeasti. Omat työpäiväni venähtävät usein varsin pitkiksi, joten oli hienoa, että puhelimella/sähköpostilla sai Jesperin kiinni myös normaalin toimistoajan ulkopuolella ja näytöt järjestyivät joustavasti. Mielestäni Bo:lla oli kohteesta myös edustavat kuvat ja info verkossa muutenkin asiallista. Jatkakaa samaan malliin!

Myyjä;

Minuun teki vaikutuksen miten paljon panostitte kuviin ja asunnon stailaukseen, hyvillä kuvilla on iso merkitys netissä.
Myös Jesper ylitti kaikki odotukset ja hoiti myös ongelma tilanteen tyylikkään rauhallisesti ja infosi minua vasta kun ongelma oli ratkaistu, iso kiitos vielä kuuden tähden palvelusta!

Myyjä;

En ole aikaisemmin saanut yhtä loistavaa palvelua kuin Jesperin kanssa.
Hän teki kaiken kuten luvattiin ja asunto meni kaupaksi ennen ensiesittelyä! Jatkossa käytän ainoastaan yhtä välittäjää ja se on Jesper.
Kiitos vielä koko Bo LKV kaikesta!

Ostaja; Timo Koivu

Jesper on reipas, avoin, keskustelua ylläpitävä, kuunteleva. Jokainen minimaalinen seikka hiottiin kuntoon. Kiitettävästi hän hoiti toimintansa.

Jesper Rautiainen oli heti kauppaa tehdessä hyvin tehokas, ammattitaitoinen ja miellyttävä
asiakaspalvelun omaava henkilö, joka sopeutuu erittäin hyvin asunnonvälittäjän tehtäviin.

Myyjä; Helena

Jesper Rautiainen myi asuntoni lyhyessä ajassa, joka oli jo pidempään ollut Helsingissä markkinoilla myytävänä. Hän on kompetentti asunnonvälittäjänä, hyvin käyttäytyvä hurmaava nuori mies, joka saa asiakkaan kuin asiakkaan ”lumoihinsa”.
Hän tietää, mitä asiakas haluaa, ja löytää asiakkaalleen hyvin nopeasti sopivan asunnon, kuten löysi minun asunnolleni sopivan henkilön. Asuntoni oli hyvin mainostettuna upeine kuvineen internetissä. Hän piti minuun hyvän kontaktin ja tiesin aina missä mennään. Voin lämmöllä suositella Jesperiä eteenpäin!

Prosessi eteni nopeasti niin kuin pitääkin kaiken osuessa kohdilleen. Välittäjä oli erittäin hyvin tavoitettavissa ja yhteistyö oli paitsi sujuvaa, myös oikein miellyttävää! Sain nopeasti kaikki tiedustelemani lisätiedot. Kiitos ammattitaitoisesta, ystävällisestä sekä kiireettömästä palvelusta ja lämmin suositus!

Kokemuksemme Bo LKV:sta ja kiinteistövälittäjästämme Jesperistä olivat todella myönteiset. Jesper oli todella asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen persoona. Jesper hoiti nopeasti ja aktiivisesti kaikki asunnon myyntiin liittyvät asiat.

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Myytävät kohteet

Hietaniementie 40 , Puumala

mökki tai huvila
124,1 m2 350 000 € 4h,k,s

Vanha-Saunalahdentie 18 A, Espoo

omakotitalo 2019
217 m2 1 250 000 €

Naulakalliontie 26, Helsinki

rivitalo 1987
80 m2 235 000 € 3h+k+s

Lohitie 3, Espoo

rivitalo 1987
136 m2 529 000 € 4-5h+k+2xkph+s+khh+p

Melkonkatu 11 , Helsinki

kerrostalo 2004
60,5 m2 469 000 € 2h + k + s + p

Kottaraisenpolku 13 A, Nurmijärvi

paritalo 2017
97 m2 320 000 € 4h, k, s, var

Rantaniitynkuja 7, Vihti

omakotitalotontti

119 000 €

Itälahdenkatu 5, Helsinki

kerrostalo 1983
84 m2 549 000 € 4h+k+s