Jesper Rautiainen

asuntomyyjä, KiLAT, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
045 663 9293 | jesper.rautiainen@bo.fiPalveluksessanne: Jesper Rautiainen – asunnonvälityksen ammattilainen, joka on erikoistunut laadukkaiden kohteiden myyntiin ja välitykseen Etelä-Suomen alueella. Vuonna 2020 Jesper vahvisti paikkaansa vahvaa ja tuloksellista myyntiä tekevien huippuvälittäjien arvostetussa joukossa. Jesper rakastaa sitä mitä tekee; siksi myös asiakkaat rakastavat häntä. Ammattiurheilijaperhe ja joukkuepelaajatausta ovat muokanneet tavoitteellisen ja voittoon pyrkivän sinnikkyyden, jolla myyntiprosessit viedään maaliin. Vahvat sosiaaliset taidot ja kyky luoda arvostavaa palvelukokemusta tulevat esille tyytyväisten asiakkaiden palautteissa kerta toisensa jälkeen. Laajat verkostot ja niiden aktiivinen hyödyntäminen kiinteistönvälittäjän työssä tuovat lisäarvoa asiakkaille, jotka valitsevat Jesperin palvelukseensa.

Työn ulkopuolella jalkapallo, golf ja surffaus sekä ystävien kanssa vietetty aika antavat positiivista energiaa jokaiseen päivään.

Jesperin kanssa oli hyvin miellyttävä asioida – hän oli aina rauhallinen ja mukava, koski asia mitä hyvänsä. Hän sai asunnosta meille sen hinnan mitä arvioikin, eikä myyntiaikakaan venähtänyt pitkäksi vaikka kesälomat rullasivat. Käytämme Jesperin palveluita uudelleen kun tulee tarvis asunto- tai kiinteistökaupoille. Lämmin suositus!

– myyjä, Helsinki

Kaikki sujui kuin elokuvissa – aina ensimmäisestä päivästä siihen, että minulla oli täyden rahan tarjous sähköpostissa. Jesper ylitti odotukseni varsinkin kunnianhimollaan saada asunnosta täyden rahan tarjous. Laskin että asunto oli netissä noin 32 h, jonka jälkeen hyväksyin ostotarjouksen.

– myyjä, Helsinki

Minuun teki vaikutuksen miten paljon panostitte kuviin ja asunnon stailaukseen, hyvillä kuvilla on iso merkitys netissä. Myös Jesper ylitti kaikki odotukset ja hoiti myös ongelma tilanteen tyylikkään rauhallisesti ja infosi minua vasta kun ongelma oli ratkaistu, iso kiitos vielä kuuden tähden palvelusta!

– myyjä

En ole aikaisemmin saanut yhtä loistavaa palvelua kuin Jesperin kanssa.
Hän teki kaiken kuten luvattiin ja asunto meni kaupaksi ennen ensiesittelyä! Jatkossa käytän ainoastaan yhtä välittäjää ja se on Jesper.

Kiitos vielä koko Bo LKV kaikesta!

– myyjä

Jesper on reipas, avoin, keskustelua ylläpitävä, kuunteleva. Jokainen minimaalinen seikka hiottiin kuntoon. Kiitettävästi hän hoiti toimintansa.

– Timo Koivu, ostaja

Jesper Rautiainen oli heti kauppaa tehdessä hyvin tehokas, ammattitaitoinen ja miellyttävä
asiakaspalvelun omaava henkilö, joka sopeutuu erittäin hyvin asunnonvälittäjän tehtäviin.

Jesper Rautiainen myi asuntoni lyhyessä ajassa, joka oli jo pidempään ollut Helsingissä markkinoilla myytävänä. Hän on kompetentti asunnonvälittäjänä, hyvin käyttäytyvä hurmaava nuori mies, joka saa asiakkaan kuin asiakkaan ”lumoihinsa”.
Hän tietää, mitä asiakas haluaa, ja löytää asiakkaalleen hyvin nopeasti sopivan asunnon, kuten löysi minun asunnolleni sopivan henkilön. Asuntoni oli hyvin mainostettuna upeine kuvineen internetissä. Hän piti minuun hyvän kontaktin ja tiesin aina missä mennään. Voin lämmöllä suositella Jesperiä eteenpäin!

– Helena, myyjä

Prosessi eteni nopeasti niin kuin pitääkin kaiken osuessa kohdilleen. Välittäjä oli erittäin hyvin tavoitettavissa ja yhteistyö oli paitsi sujuvaa, myös oikein miellyttävää! Sain nopeasti kaikki tiedustelemani lisätiedot. Kiitos ammattitaitoisesta, ystävällisestä sekä kiireettömästä palvelusta ja lämmin suositus!

Kokemuksemme Bo LKV:sta ja kiinteistövälittäjästämme Jesperistä olivat todella myönteiset. Jesper oli todella asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen persoona. Jesper hoiti nopeasti ja aktiivisesti kaikki asunnon myyntiin liittyvät asiat.

Jesperin yhteydenpito kellonajasta riippumatta antoi tunteen, että hän todella hoitaa kohteen myyntiä sekä välittää aidosti myyjistä. Positiivisuus ja iloisuus tuli ihan ”lankoja” myöden!
Hyvin aikaansaava, helposti lähestyttävä esittelijä. Tulemme ehdottomasti suosittelemaan Jesperiä!

Jesper ymmärsi nopeasti myyjän toiveet myös äkillisissä muutostilanteissa, ja siksi yhteisen strategian luominen ja hallinta oli toimivaa. Myös muiden kielten hallinta on tärkeää, koska asuntomarkkinoilla on kansainvälistä väkeä. Kaupunginosa-alueen tietämyksen kannalta on tärkeää, että myös myyjän ja välittäjän välinen toiminta on välitöntä ja avointa. Tämä kaikki löytyy Jesperiltä, joka on selkeästi ammattitaitoinen välittäjä

– myyjä, Helsinki

”Kaikki sujui todella vaivattomasti ja laadukkaasti. Lisäksi meistä tuntui kokoajan siltä, että välittäjää ihan oikeasti kiinnosti välittää tätä asuntoa juuri meille, mikä vähensi huomattavasti kuumotuksia ensimmäisen omistusasunnon oston suhteen. Iso kiitos siitä vielä Jesperille!”

– ostajat, Helsinki

Jesperin aktiivisuus oli esimerkillistä ja yhteydenpito eri osapuolten kesken oli nopeaa. Asuntomme myynti sujui jopa odotuksia paremmin. Koko prosessin ajan Jesperillä oli asiat niin hyvin hallussa, että asuntomme myyminen oli meille vaivatonta.

– myyjä

”Kiitos todella paljon erinomaisesta työstä! Varsinkin aikaisemman toisen välitysfirman kokemuksen jäljiltä olemme erittäin tyytyväisiä miten hienosti hommat sujui. Tiesimme etteivät odotuksemme olleet liian korkealla, niihin ei vain alkuunkaan vastattu ensimmäisen välittäjän kohdalla, mutta Bo:n kanssa ne kyllä vielä kirkkaasti ylitettiinkin! Kiitos myös erityisesti aktiivisuudesta sekä selkeästä, suorasta ja ennen kaikkea ammattimaisesta työstä. Edelleen, harmi ettei meillä ole enempää kiinteistöjä antaa myyntiin. Mutta sitäkin enemmän suosittelemme kyllä Jesperiä aina tilaisuuden tullen.”

– myyjä, Helsinki

”Koko myyntiprosessi sujui ammattitaitoisesti alusta loppuun. Jesper on erinomainen välittäjä ja huolehtii hyvin asiakkaistaan. Hän piti meidät jatkuvasti ajan tasalla ja oli saavutettavissa tarpeen tullen. Ennen kaikkea hän oli erittäin tehokas myydessään kotimme ensinäytöllä!”

– myyjä, Espoo

Mielestäni saamamme asiakaspalvelu ostajina oli erinomaista ja tuntui henkilökohtaiselta ja välittävältä. Yhteydenpito oli aktiivista ja ajantasaista, mutta ei tungettelevaa. Myytävään kohteeseen oli perehdytty hyvin ja saimme vastaukset meille tärkeisiin kysymyksiin nopeasti. Omat työpäiväni venähtävät usein varsin pitkiksi, joten oli hienoa, että puhelimella/sähköpostilla sai Jesperin kiinni myös normaalin toimistoajan ulkopuolella ja näytöt järjestyivät joustavasti. Mielestäni Bo:lla oli kohteesta myös edustavat kuvat ja info verkossa muutenkin asiallista. Jatkakaa samaan malliin!

– ostaja

”Kokemus oli kaikin puolin erinomainen ja positiivinen. Välittäjä teki aina kaiken mitä oli luvannut, ja juuri siihen aikaan kuin lupasi. Hän jopa auttoi minua DIAS-kaupan tekemisessä. Oli henkisenä tukena ja turvana. Myynti oli elämäni ensimmäinen asuntomyynti. Ja toivottavasti viimeinenkin. Sain myös kaikki myyntiin liittyneet paperit itselleni. Arkistoin ne talteen. Tulen joskus niitä selailemaan.”

”Loistava, sujuva ja asiallinen myyntiote alusta lähtien. Jäi hyvä ammattitaitoisten ihmisten ja hyvän palvelun fiilis. Kaikki toimi kuten sovittiin, ja asiakasta kuunneltiin tarkasti.”

– myyjä, Helsinki

Myytäviä kohteita

Arttolantie 20

Puistola, Helsinki omakotitalo 1999
107 m2 798 000 € 6h+2xk+oh+3xkph+s+wc+khh+vh+elokuvah+at+var

Malminkatu 22

Kamppi, Helsinki kerrostalo 1937
21 m2 239 000 € 1h+kk

Vanha Saunalahdentie 18 G

Saunalahti, Espoo omakotitalo 2016
190,5 m2 1 250 000 € 4-5h, k, th, s, 2 parv, terassi, khh, ask.h.varasto

Koskelantie 37

Käpylä, Helsinki kerrostalo 1956
38 m2 220 000 € 1h+k+kh


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Veikkola, Kirkkonummi

omakotitalo 198 m2
MYYTY

Kruununhaka, Helsinki

kerrostalo 67,5 m2
MYYTY

Vallila, Helsinki

kerrostalo 91 m2
MYYTY

Suutarila, Helsinki

omakotitalo 157 m2
MYYTY

Saunalahti, Espoo

omakotitalo 217 m2
MYYTY

Itä-Pakila, Helsinki

paritalo 215 m2
MYYTY

Kaartinkaupunki, Helsinki

kerrostalo 202 m2
MYYTY

Käpylä, Helsinki

kerrostalo 104,2 m2
MYYTY

Laajalahti, Espoo

paritalo 206 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.