Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Jesper Rautiainen

Partner

045 663 9293 | jesper.rautiainen@bo.fi

Jesper on nuoren polven energinen asunnonvälityksen ammattilainen. Hän on aina valmiina auttamaan ja tarjoamaan odotukset ylittävää asiakaspalvelua. Sosiaalisesti taitavan Jesperin mukaan parasta tässä työssä on ihmiset, ja hän tuleekin äärimmäisen hyvin juttuun kaikkien kanssa. Työhönsä hän suhtautuu intohimoisesti ja kehittää itseään ammatillisesti koko ajan. Jesper on urheilutaustansa vuoksi sydämeltään tiimipelaaja ja voittamiseen valmennettu; sinnikkyys ja kunnianhimo puskevat häntä väsymättä eteenpäin. Laajat verkostot ja vahva sosiaalisen median osaaminen ovat hänen vahvuuksiaan ja antavat loistavan tuen asuntojen myyntiprosessiin.

Vapaa-ajalla Jesper viettää aikaansa ystävien ja perheen kanssa. Aktiivinen liikunta on tärkeää, ja lajeista sydäntä lähellä ovat jalkapallo, golf ja jooga. Itsestään huolehtiminen antaa valtavasti energiaa työntekoon ja pitää mielen virkeänä ja terveenä.

Periksiantamattomuus ja varmuus ovatkin asioita jotka huokuvat Jesperistä heti ensitapaamisella. Hän hoitaa työnsä aina ammattitaidolla ja suurella sydämellä – sen hän lupaa.

Palveluksessanne.

”INTOHIMONI ON IHMISET: HEIDÄT OSAAN.”

Henkilöstä sanottua

Myyjä;

Jesperin aktiivisuus oli esimerkillistä ja yhteydenpito eri osapuolten kesken oli nopeaa. Asuntomme myynti sujui jopa odotuksia paremmin. Koko prosessin ajan Jesperillä oli asiat niin hyvin hallussa, että asuntomme myyminen oli meille vaivatonta.

Ostaja;

Mielestäni saamamme asiakaspalvelu ostajina oli erinomaista ja tuntui henkilökohtaiselta ja välittävältä. Yhteydenpito oli aktiivista ja ajantasaista, mutta ei tungettelevaa. Myytävään kohteeseen oli perehdytty hyvin ja saimme vastaukset meille tärkeisiin kysymyksiin nopeasti. Omat työpäiväni venähtävät usein varsin pitkiksi, joten oli hienoa, että puhelimella/sähköpostilla sai Jesperin kiinni myös normaalin toimistoajan ulkopuolella ja näytöt järjestyivät joustavasti. Mielestäni Bo:lla oli kohteesta myös edustavat kuvat ja info verkossa muutenkin asiallista. Jatkakaa samaan malliin!

Myyjä;

Minuun teki vaikutuksen miten paljon panostitte kuviin ja asunnon stailaukseen, hyvillä kuvilla on iso merkitys netissä.
Myös Jesper ylitti kaikki odotukset ja hoiti myös ongelma tilanteen tyylikkään rauhallisesti ja infosi minua vasta kun ongelma oli ratkaistu, iso kiitos vielä kuuden tähden palvelusta!

Myyjä;

En ole aikaisemmin saanut yhtä loistavaa palvelua kuin Jesperin kanssa.
Hän teki kaiken kuten luvattiin ja asunto meni kaupaksi ennen ensiesittelyä! Jatkossa käytän ainoastaan yhtä välittäjää ja se on Jesper.
Kiitos vielä koko Bo LKV kaikesta!

Ostaja; Timo Koivu

Jesper on reipas, avoin, keskustelua ylläpitävä, kuunteleva. Jokainen minimaalinen seikka hiottiin kuntoon. Kiitettävästi hän hoiti toimintansa.

Jesper Rautiainen oli heti kauppaa tehdessä hyvin tehokas, ammattitaitoinen ja miellyttävä
asiakaspalvelun omaava henkilö, joka sopeutuu erittäin hyvin asunnonvälittäjän tehtäviin.

Myyjä; Helena

Jesper Rautiainen myi asuntoni lyhyessä ajassa, joka oli jo pidempään ollut Helsingissä markkinoilla myytävänä. Hän on kompetentti asunnonvälittäjänä, hyvin käyttäytyvä hurmaava nuori mies, joka saa asiakkaan kuin asiakkaan ”lumoihinsa”.
Hän tietää, mitä asiakas haluaa, ja löytää asiakkaalleen hyvin nopeasti sopivan asunnon, kuten löysi minun asunnolleni sopivan henkilön. Asuntoni oli hyvin mainostettuna upeine kuvineen internetissä. Hän piti minuun hyvän kontaktin ja tiesin aina missä mennään. Voin lämmöllä suositella Jesperiä eteenpäin!

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Melkonkatu 14 B, Helsinki

640 000 € kerrostalo | 2003
91 m2 | 3-4 h+k+s+erill.wc+lasit.parveke

Hietaniementie 40 , Puumala

360 000 € mökki tai huvila |
124,1 m2 | 4h,k,s

Rantaniitynkuja 7, Vihti

119 000 € omakotitalotontti |
0 m2 |

Itälahdenkatu 5, Helsinki

549 000 € kerrostalo | 1983
84 m2 | 4h+k+s

Tilhinkuja 12 , Raasepori

230 000 € omakotitalo | 1994
156 m2 | 5H, K, KPH, S, KHH, 1 ERILL. WC,

Putousrinne 1, Vantaa

163 000 € kerrostalo | 1975
95 m2 | 4h, k, kph, parveke
Bo Match Sneak Peek