Jimi Pukkila

kiinteistönvälittäjä, LKV, rakennuttaja-asiamies, partner
HELSINKI, KALLIO
044 239 3444 | jimi@bo.fiJimi on nuoren sukupolven innovatiivinen kiinteistönvälittäjä, joka ei pelkää ottaa haasteita vastaan. Jimin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat luotettavuus, periksiantamattomuus ja huolellisuus. Jimi palkittiin jo uransa alkutaipaleella hyvin tehdystä työstä, joka on näkynyt loistavina asiakaspalautteina ja vahvana myyntituloksena. Jimillä on vahva osaaminen asuntojen ja kiinteistöjen parissa, ja tämän lisäksi Jimi on suorittanut rakennuttaja-asiamiehen tutkinnon tukemaan uudispuolen osaamista.

Vapaa-ajalla Jimi viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Jimi pitää huolta fyysisestä kunnostaan kuntosalilla ja nauttii ulkoilusta; kamppailulajit ovat myös lähellä hänen sydäntään.

Erittäin ammattitaitoista ja aktiivista työskentelyä. Jimi ratkaisi epätavanomaisesta kohteesta johtuvat pienet haasteet hienosti ja reagoi viipymättä esiin nousseisiin kysymyksiimme. Lopputuloksena voi olla tyytyväinen tehokkaaseen myyntiprosessiin ja toteutuneeseen kauppahintaan. Lämpimät suosittelut!

-Vaipe

Jimi hoiti työnsä erinomaisesti, joustavasti ja nopeasti, auttoi ensiasunnon ostajaa ja piti ostajan tietoisena, miten prosessi etenee. Jimi vastasi viesteihin nopeasti ja otti tarvittaessa selvää. Ammattitaitoinen ja innokkaan oloinen välittäjä, voin suositella!

-Antti Asunnonmyyjä

Kaikki meni juuri niin hyvin ja helposti, kuin voi mennä. Myyntiprosessi oli selkeä ja todella kevyt omasta puolestani. Markkinointi toteutettiin tehokkaasti, asiantuntevasti ja huolellisesti. Mukava myydä, kun tietää, että on hyvissä käsissä. Tiedonkulun ja asioiden hoitamisen nopeus oli hämmästyttävää.

-Pekka

Haluan lausua lämpimät kiitokset Jimille, joka hoiti tämän erityisen vikkelän kaupantekoprosessin tyynesti ja tyylikkäästi. Hän teki kaiken minkä lupasi ja enemmänkin sekä ostajan että myyjän näkökulmat huomioiden.

-Sari V, Tuusula

Myytävät kohteet

Soidinkorpi 6

Nuuksio, Espoo vapaa-ajan tontti

49 000 €

Alkutie 4c

Odilampi/Kalajärvi, Espoo omakotitalotontti

134 000 €

Leinikkitie 13

Simonkylä, Vantaa kerrostalo 2014
56 m2 234 000 € 2h+kk+s