Jimi Pukkila

kiinteistönvälittäjä, LKV, rakennuttaja-asiamies, partner
HELSINKI, KALLIO
044 239 3444 | jimi@bo.fiJimi on nuoren sukupolven innovatiivinen kiinteistönvälittäjä, joka ei pelkää ottaa haasteita vastaan. Jimin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat luotettavuus, periksiantamattomuus ja huolellisuus. Jimi palkittiin jo uransa alkutaipaleella hyvin tehdystä työstä, joka on näkynyt loistavina asiakaspalautteina ja vahvana myyntituloksena. Jimillä on vahva osaaminen asuntojen ja kiinteistöjen parissa, ja tämän lisäksi Jimi on suorittanut rakennuttaja-asiamiehen tutkinnon tukemaan uudispuolen osaamista.

Vapaa-ajalla Jimi viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Jimi pitää huolta fyysisestä kunnostaan kuntosalilla ja nauttii ulkoilusta; kamppailulajit ovat myös lähellä hänen sydäntään.
Erittäin ammattitaitoista ja aktiivista työskentelyä. Jimi ratkaisi epätavanomaisesta kohteesta johtuvat pienet haasteet hienosti ja reagoi viipymättä esiin nousseisiin kysymyksiimme. Lopputuloksena voi olla tyytyväinen tehokkaaseen myyntiprosessiin ja toteutuneeseen kauppahintaan. Lämpimät suosittelut!

-Vaipe

Jimi hoiti työnsä erinomaisesti, joustavasti ja nopeasti, auttoi ensiasunnon ostajaa ja piti ostajan tietoisena, miten prosessi etenee. Jimi vastasi viesteihin nopeasti ja otti tarvittaessa selvää. Ammattitaitoinen ja innokkaan oloinen välittäjä, voin suositella!

-Antti Asunnonmyyjä

Kaikki meni juuri niin hyvin ja helposti, kuin voi mennä. Myyntiprosessi oli selkeä ja todella kevyt omasta puolestani. Markkinointi toteutettiin tehokkaasti, asiantuntevasti ja huolellisesti. Mukava myydä, kun tietää, että on hyvissä käsissä. Tiedonkulun ja asioiden hoitamisen nopeus oli hämmästyttävää.

-Pekka

Haluan lausua lämpimät kiitokset Jimille, joka hoiti tämän erityisen vikkelän kaupantekoprosessin tyynesti ja tyylikkäästi. Hän teki kaiken minkä lupasi ja enemmänkin sekä ostajan että myyjän näkökulmat huomioiden.

-Sari V, Tuusula

”Jimi on luotettava ja asiantunteva välittäjä, joka on aina tavoitettavissa ja valmiina vastaamaan kysymyksiin. Erityismaninta hänen aktiivisuudestaan; hän piti meitä hyvin ajan tasalla koko prosessin ajan. Kaikki sujui todella hienosti!”

”Ensiasunnon ostajalle asuntokauppa tehtiin helpoksi ja sujuvaksi. Asunnonostaja huomioitiin ja aikatauluissa joustettiin tarpeen mukaan. Tarvittava apu tuntui olevan välittäjän kautta helposti saatavilla mihin kellonaikaan tahansa.”

”Nyt odotetaan uuden elämän alkua uudessa asunnossa, kiitos!”

– Riikka Vauhkonen

”Asunnon myynti onnistui paljon paremmin kuin etukäteen kuvittelin. Kohde myytiin kahdessa päivässä reilusti yli pyyntihinnan. Paremmin myyntiä ei olisi voinut hoitaa.”

”Jimin vakuuttava ulosanti, ammattitaitoinen asenne ja loistava yhteydenpito sai minut olemaan rauhallisin mielin koko myyntiprosessin ajan.”

”Jimi ehdotti hinnaksi korkeamman kuin viereisessä talossa tapahtunut kauppa, mikä oli ollut markkinoilla lähes puoli vuotta. Tässä varsinkin ammattitaito huokui läpi, kun erinomaisten kuvien ja esitteiden avulla näytöille saatiin useampia potentiaalisia asiakkaita, mistä saimme myös tarjouskilpailua aikaiseksi, minkä lopputulokseksi toteutunut hinta oli selvästi vielä yli pyynnin. Huippua Jimi!”

– Kim Räikkönen

Myytäviä kohteita

Krattivuorentie 7

Laurinlahti, Espoo paritalo 1983
76,5 m2 295 000 € 4h+k+s
Esittely 03.08.2021 klo 17.00-19.00

Leppäkuja 6

Pappila, Vihti omakotitalo 2004
178 m2 489 000 € 5h+k+rt+3kph+s+aula+khh+at+terassi+parveke

Hinnerjoentie 1

Vesala, Helsinki paritalo 1983
64 m2 249 000 € 3h+k+sauna

Tuulimyllyntie 3G

Myllypuro, Helsinki kerrostalo 2021
28 m2 185 000 € 1h+kt+parv


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Vierumäki, Vantaa

omakotitalotontti
MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 30,1 m2
MYYTY

Munkkiniemi, Helsinki

kerrostalo 58,5 m2
MYYTY

Harju, Helsinki

kerrostalo 29 m2
MYYTY

Leppäkorpi, Vantaa

rivitalo 84 m2
MYYTY

Lauttasaari, Helsinki

kerrostalo 55 m2
MYYTY

Niuhala, Vihti

rivitalo 117,5 m2
MYYTY

Hermanni, Helsinki

kerrostalo 29 m2
MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 26,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.