Jimi Pukkila

kiinteistönvälittäjä, LKV, rakennuttaja-asiamies, partner
HELSINKI, KALLIO
044 239 3444 | jimi@bo.fiJimi on nuoren sukupolven innovatiivinen kiinteistönvälittäjä, joka ei pelkää ottaa haasteita vastaan. Jimin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat luotettavuus, periksiantamattomuus ja huolellisuus. Jimi palkittiin jo uransa alkutaipaleella hyvin tehdystä työstä, joka on näkynyt loistavina asiakaspalautteina ja vahvana myyntituloksena. Jimillä on vahva osaaminen asuntojen ja kiinteistöjen parissa, ja tämän lisäksi Jimi on suorittanut rakennuttaja-asiamiehen tutkinnon tukemaan uudispuolen osaamista.

Vapaa-ajalla Jimi viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Jimi pitää huolta fyysisestä kunnostaan kuntosalilla ja nauttii ulkoilusta; kamppailulajit ovat myös lähellä hänen sydäntään.
Erittäin ammattitaitoista ja aktiivista työskentelyä. Jimi ratkaisi epätavanomaisesta kohteesta johtuvat pienet haasteet hienosti ja reagoi viipymättä esiin nousseisiin kysymyksiimme. Lopputuloksena voi olla tyytyväinen tehokkaaseen myyntiprosessiin ja toteutuneeseen kauppahintaan. Lämpimät suosittelut!

-Vaipe

Jimi hoiti työnsä erinomaisesti, joustavasti ja nopeasti, auttoi ensiasunnon ostajaa ja piti ostajan tietoisena, miten prosessi etenee. Jimi vastasi viesteihin nopeasti ja otti tarvittaessa selvää. Ammattitaitoinen ja innokkaan oloinen välittäjä, voin suositella!

-Antti Asunnonmyyjä

Kaikki meni juuri niin hyvin ja helposti, kuin voi mennä. Myyntiprosessi oli selkeä ja todella kevyt omasta puolestani. Markkinointi toteutettiin tehokkaasti, asiantuntevasti ja huolellisesti. Mukava myydä, kun tietää, että on hyvissä käsissä. Tiedonkulun ja asioiden hoitamisen nopeus oli hämmästyttävää.

-Pekka

Haluan lausua lämpimät kiitokset Jimille, joka hoiti tämän erityisen vikkelän kaupantekoprosessin tyynesti ja tyylikkäästi. Hän teki kaiken minkä lupasi ja enemmänkin sekä ostajan että myyjän näkökulmat huomioiden.

-Sari V, Tuusula

”Jimi on luotettava ja asiantunteva välittäjä, joka on aina tavoitettavissa ja valmiina vastaamaan kysymyksiin. Erityismaninta hänen aktiivisuudestaan; hän piti meitä hyvin ajan tasalla koko prosessin ajan. Kaikki sujui todella hienosti!”

”Ensiasunnon ostajalle asuntokauppa tehtiin helpoksi ja sujuvaksi. Asunnonostaja huomioitiin ja aikatauluissa joustettiin tarpeen mukaan. Tarvittava apu tuntui olevan välittäjän kautta helposti saatavilla mihin kellonaikaan tahansa.”

”Nyt odotetaan uuden elämän alkua uudessa asunnossa, kiitos!”

– Riikka Vauhkonen

”Asunnon myynti onnistui paljon paremmin kuin etukäteen kuvittelin. Kohde myytiin kahdessa päivässä reilusti yli pyyntihinnan. Paremmin myyntiä ei olisi voinut hoitaa.”

”Jimin vakuuttava ulosanti, ammattitaitoinen asenne ja loistava yhteydenpito sai minut olemaan rauhallisin mielin koko myyntiprosessin ajan.”

”Jimi ehdotti hinnaksi korkeamman kuin viereisessä talossa tapahtunut kauppa, mikä oli ollut markkinoilla lähes puoli vuotta. Tässä varsinkin ammattitaito huokui läpi, kun erinomaisten kuvien ja esitteiden avulla näytöille saatiin useampia potentiaalisia asiakkaita, mistä saimme myös tarjouskilpailua aikaiseksi, minkä lopputulokseksi toteutunut hinta oli selvästi vielä yli pyynnin. Huippua Jimi!”

– Kim Räikkönen

Myytäviä kohteita

Oravakuja 1

Leppäkorpi, Vantaa rivitalo 1991
84 m2 239 000 € 4h+k+s

Hernepellonkuja 4

Viikki, Helsinki tuotantotila 2020
131,5 m2 295 000 € Halli/varasto,toimisto,wc