Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Joni Romppainen

Asuntomyyjä, KTM, Partner
040 540 0672 | joni@bo.fiJoni on luotettava ja suoraselkäinen tekijätyyppi. Hänen työtään ohjaa aktiivinen ja täsmällinen ote kaikessa tekemisessä. Joni ottaa huomioon asiakkaiden toiveet sekä odotukset – hänen tavoitteenaan on tehdä asunnonvaihdosta vaivaton ja positiivinen kokemus. Rauhallisen olemuksensa myötä yhteistyö hänen kanssaan on selkeää ja mutkatonta. Koulutukseltaan Joni on kauppatieteiden maisteri, joten saat kokonaisvaltaista osaamista kotisi markkinointiin. Hänen mielestään tyytyväinen asiakas on kaiken keskiössä; se on aina paras palkinto hyvin tehdystä työstä. Olipa koti millainen tahansa, Jonille se on aina ainutlaatuinen ja arvokas.

Vastapainona työlle Joni nauttii pallopeleistä ja urheilun seuraamisesta. Myös perheen ja ystävien kanssa vietetty aika ovat hänelle tärkeitä.

”Kaikki sujui nopeasti ja luontevasti. Työskentely oli hyvin ammattitaitoista ja ennen kaikkea nopeaa, mikä oli meidän edellytys myynnille. Välityspalkkio on hyvin kilpailukykyinen palvelun laatuun nähden. Bo:n toimiminen meillä välittäjänä mahdollisti asunnosta saatavan maksimihinnan toteutumisen.”

”Joni hoiti homman kotiin 6/5. Välittäjänä hän oli rehellinen ja luotettava sekä kuunteli meidän toiveitamme täysin. Tuli tunne, että meistä oikeasti välitettiin! Whatsapp-ryhmä oli huippuhyvä – siinä pystyi kysymään mitä tahansa mieleen tuli ja Joni vastasi yleensä lähes heti, jopa myöhään illalla vaikkei olisi edes tarvinnut. Aivan mahtavaa palvelua!”

”Meille asunnonmyynti oli helppoa, kun välittäjä teki melkeinpä kaiken meidän puolesta ja oli aina tavoitettavissa, kun oli jotain kysyttävää. Kaikki sujui ongelmitta. Joni on ammattitaitoinen ja miellyttävä persoona. Kiitos!”

”Todella joustavaa ja hyvää palvelua. Joni näki paljon ylimääräistäkin vaivaa, että saatiin asiat hoitumaan meidän etäämpänä olevien asiakkaiden kohdalla. Voimme lämpimästi suositella.”

”Kaikki sujui hyvin ja nopeasti. Kuvat olivat upeat, sekä yhteydenpito nopeaa ja vaivatonta. Joni onnistui loistavasti työssään.”

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Myytävät kohteet

Suopursutie 2, Kempele

rivitalo 1986
42 m2 62 000 € 2h, k, s

Höyhtykuja 22, Oulu

omakotitalo 2008
168,9 m2 279 000 € 5h, k, khh, s

Postiljoonintie 2, Oulu

paritalo 1981
104,9 m2 209 000 € 4h, k, s

Toivoniementie 4, Oulu

kerrostalo 1951
91 m2 239 000 € 2-3h, k, s

Ylä-Rante 6, Tyrnävä

omakotitalo 2007
170 m2 179 000 € Oh, k, 4mh, khh, 2ph, s, 2wc, lämmin at ja varasto, terassi, parveke