Jorma Ikonen

asuntomyyjä, partner
JYVäSKYLä
0400 419 555 | jorma.ikonen@bo.fiJorma on syntyperäisenä jyväskyläläisenä viihtynyt pitkään työssään myynnin parissa. Kalustemyyjänä ja suunnittelijana hän toteutti asiakkaiden toiveita yli kymmenen vuotta kodin kalusteiden, koneiden ja sisustustarvikkeiden parissa. Kiinteistövälityksestä hänellä on kuuden vuoden kokemus kotikaupungissaan isoimpien toimijoiden palveluksessa. Toimiessaan sijoituspalvelualalla Jorma huomasi, että tavallisen suomalaisen suurin sijoitus on rahamääräisesti useimmiten kiinni asunnoissa. Jorma on myynnin parissa sekä itsenäisenä yrittäjänä tottunut tavoitteellisuuteen, palvelemiseen ja ratkaisuiden etsimiseen.

Jorma on asunut 30 vuotta vaimonsa kanssa Halssilan, Aittorinteen ja Tuohimutkan alueilla. Näiltä asuinalueilta löytyy siis erityistuntemusta. Vapaa-aika kuluu Jormalla omakotitalon askareiden ja hoidon parissa.

”Kaikki sujui kuin elokuvissa. Jorma Ikosen aktiivisuus, myönteinen elämänkatsomus, empaattisuus, ystävällisyys ja iloisuus luovat pohjan toimintaan. Täyden kympin arvoista palvelua.”

”Jorma Ikonen on erittäin ihmisläheinen asiakaspalvelun ammattilainen. Häneltä sai vastaukset erittäin nopeasti kaikkiin tarvittaviin kysymyksiin. Voin suositella häntä tuttavilleni ja ystävilleni. Bo LKV:stä jäi laadukas ja viimeistelty kuva niin esitteiden kuin yksittäisten käyntikorttienkin perusteella.”

”Ystävällinen ja lämmin välittäjä. Hoiti asiansa hienosti. Mahtava ihminen.”

”Kiitokset Jormalle ammattitaitoisesta ja ystävällisestä palvelusta. Kaupat onnistuivat hyvin, ja sekä ostaja että me myyjät olemme todella tyytyväisiä kauppoihin – kiitos!”

Myytäviä kohteita

Timolantie 19

Ruoke, Jyväskylä omakotitalotontti

38 500 €