Juha Kittilä

kiinteistönvälittäjä LKV, RAKI, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
0400 471 626 | juha.kittila@bo.fiJuha on toiminut koko työuran myyntityössä, joista viimeiset 16 vuotta laillistettuna kiinteistönvälittäjänä Helsingissä ja Espoossa. Takana on lähes tuhat onnistunutta asuntokauppaa ja paljon tapaamisia tyytyväisten asiakkaiden kanssa. Juhan laajat asiakasverkostot ovat käytössäsi heti ensitapaamisesta lähtien. Kanta-asiakkaat ja asiakassuositukset ovat Juhan menestyksen salaisuus. Juha rakastaa tekemistä – hän on ahkera ja luottamuksesi arvoinen raudanluja ammattilainen, joka tekee mitä lupaa. Juha on juuri oikea kontakti sinulle, joka etsit hyviä tuloksia saavuttavaa tarkkaa ja tunnolista asuntokaupan osaajaa.

Vapaa-aikana perhe on Juhalla keskiössä. Neljän lapsenlapsen kanssa hän harrastaa liikuntaa ja kulttuuria monipuolisesti.

”Kiitos Juhalle erittäin hyvästä palvelusta ja työstä. Juhalta sai myös todella hyödyllisiä neuvoja ja rehellistä konsultointia kun sitä tarvitsi. Täydet pisteet!”

– Antti Ahtiluoto, myyjä

”Erittäin luotettava ja pitkän kokemuksen omaava välittäjä, joka jaksaa hoitaa kaikki eteen tulevat ongelmatilanteet rauhallisesti. Suosittelen.”

– myyjä, Kamppi, Helsinki

”Aktiivinen ja nopea viestintä, hyvin tavoitettavissa, pari pientä mutta tärkeää käytännön palvelusta asunnon esittelykuntoon saamiseksi. Kiitos Juha!”

– myyjä, Punavuori, Helsinki

”Hyvin ja nopeasti sujui – ei mitään huomautettavaa.”

– Kaarle Aho, myyjä

”Juha Kittilällä on hyvä ote. Heti alussa perusteltu ja vakuuttava hinta-arvio; kauppa syntyikin hyvin nopeasti.”

– Matti Pesola, myyjä

”Olen enemmän kuin tyytyväinen Juhan tekemiseen asuntoni myymiseksi. Kontakti oli hyvää ja lämmintä, mikä lisäsi tyytyväisyyden ja turvallisuuden tunnetta.”

– Janne Moilanen, myyjä

”Olimme etsineet sopivaa ensiasuntoa jo hyvän aikaa, kun Juhan välittämä kohde tuli markkinoille. Saimme yhteydenotosta seuraavalle päivälle näytön, ja tiistaiaamuna meillä oli hyväksytystä ostotarjouksesta kuittaus sähköpostissa. Koko prosessi näytön sopimisesta
kauppakirjojen allekirjoitukseen oli erinomaista palvelua meidän suuntaan. Kaupat tehtiin sähköisesti DIAS-alustalla.”

– ostaja, Vallila, Helsinki

”Koronavirusepidemian aikaan voi kauppaa tehdä turvallisesti. Aktiivista, tarkkaa ja asiantuntevaa toimintaa. Tavoitettavissa 24/7 ja aina hyvällä asenteella auttamassa. Suurkiitokset!”

– Jenni Merinen, myyjä

”Juha on erittäin ammattitaitoinen ja inhimillinen ihminen, suosittelen.”

– myyjä, Taka-Töölö, Helsinki

”Olen todella tyytyväinen kaupantekoon. Joka päivä olen saanut tietoja ja sillä tavalla olla mukana kaupanteossa. Välittäjään olen voinut luottaa, ja voin todella suositella Juha Kittilää myyjänä.”

– Carita Virtavuori

”Juha Kittilä hoiti kokonaisuudessaan meidän asunnon myyntiprosessin kaikin puolin kiitettävällä tasolla. Lämmin suositus kumppaniksi kaikille asunnon myyntiä tai ostoa suunnitteleville!”

– myyjä

”Kaikki sujui täydellisesti alusta loppuun. Kiitos!”

”Juha Kittilä on kyllä paras välittäjä.”

– Sami Nevalainen

”Erittäin asiallista toimintaa alusta loppuun kaikin puolin. Juhan kautta löysimme unelmiemme asunnon – kirjaimellisesti. 5/5!”

– Jorma Peltonen, Töölö, Helsinki

”Olen todella tyytyväinen! Kaupat tuli nopeasti haastavassa tilanteessa. Omistamassamme asunnossa oli suuria teknisiä ongelmia. Juha osasi kertoa ostajalle miten viat voidaan korjata. Ostaja löytyi Juhan asiakaskortiston kautta. Nappisuoritus.”

– myyjä, Ullanlinna, Helsinki

”Olen erittäin tyytyväinen! Juha myi jo toisen asuntoni jälleen kerran varmoin ottein ja hyvään hintaan.”

– myyjä, Kruununhaka, Helsinki

”Loistavasti toimittu Juha! Alusta alkaen tunsin että Juha osaa asiansa. Juha myi asuntoni nopeasti, jo ennen ensimmäistä näyttöä, korkeaan hintaan. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön hänen kanssaan.”

– Pirjo Wiksten, myyjä, Kruununhaka, Helsinki

”Juha toimi loistavasti! Yhteistyö on helppoa ja vaivatonta. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Osaava ammattílainen, suosittelen.”

– myyjä, Helsinki

”Kaupanteko sujui paremmin kuin kellään muulla kiinteistövälittäjältä joita tapasimme kesän aikana. Lisäksi Juha hallitsi tässä tapauksessa vaikean kauppaan liittyvän juridiikan. Hyvin hoidettu homma aktiivinen sopivasti; Juha osasi hoitaa homman kiitettävästi.”

– Ilkka ja Leena Seppälä, Töölö, Helsinki

”Erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti hoidettu asuntokauppa. Tiedonkulku oli aktiivista ja runsasta, toiminta ripeää. Voi kunpa saisimme monistettua lisää Juha Kittilän kaltaisia kiinteistövälittäjiä. Kiitokset vielä kerran!”

Myytäviä kohteita

Taivaanvuohentie 12

Lauttasaari, Helsinki kerrostalo 1952
66 m2 489 000 € 2h+k+parv (yj. 2 h+k)

Linjaloistonkatu 7

Saunalahti, Espoo kerrostalo 2019
67,5 m2 287 000 € 3h+kt+lasitettu parveke (yj. 3H+KT(+S)
Esittely 17.10.2021 klo 13.00-13.45

Aleksis Kiven katu 19a

Vallila, Helsinki kerrostalo 2017
70 m2 586 085 € 3h+avok+wc+s+ranskalainen parveke (yj. 3h+kt+s)
Esittely 17.10.2021 klo 15.00-16.00