Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Porvoo

Jussi Kuitunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, Partner

040 560 6654 | jussi.kuitunen@bo.fi

Jussi Kuitunen on nuorekas välittäjä, joka suhtautuu intohimoisesti työhönsä ja laittaa asiakkaansa puolesta aidosti ”kroppaa peliin”. Vankka myyntikokemus sekä kiinteistönvälitysalaan liittyvät Laillistettu kiinteistönvälittäjäntutkinto (LKV) sekä Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT) takaavat sen, että juridinenkin osaaminen on huippuluokkaa. Jussi on todellinen kodinvaihdon ammattilainen.

Vapaa-ajallaan Jussi on suuri urheilun ystävä ja hän on tunnettu periksiantamattomuudestaan eikä Jussi tunne sanaa luovutus. Sama asenne työnteossa yhdistettynä vankkaan ammattitaitoon on Jussin menestyksen tae. Paljasjalkaisena tamperelaisena Jussi omaa myös erittäin kattavan verkoston, joka nopeuttaa onnistuneen asuntokaupan syntymistä. Jussin motto on: ”Teot ennen puheita”.

Jussin teoista ehdottomasti mainitsemisen arvoisia ovat mm. vuosina 2017 ja 2016 edellisen työnantajan riveissä palkitseminen huippumyyjätittelillä. Jussi oli valtakunnallisesti yksi menestyneimmistä välittäjistä noin 700 välittäjän joukosta.

Unelmien ja niiden toteutumisen välissä on yksi asia: Tahto. Toteutetaan Teidän unelmanne yhdessä.

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Senak Peek