Kai Saarinen

kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, partner
ULLANLINNA
050 500 1544 | kai.saarinen@bo.fiKai on helposti lähestyttävä alansa ammattilainen, jolta hoituu taidolla ja positiivisella asenteella niin asuntojen kuin kiinteistöjenkin myynti. Kain olemus henkii luottamusta ja hyvät asiakassuhteet sekä suositukset ovat siivittäneet välitysuran korkealle tasolle. Hän on valmis paneutumaan jokaisen asiakkaan tilanteeseen erityisellä huolellisuudella. Pitkä kokemus välitysuralta yhdistettynä vankkaan koulutustaustaan ja rahoitusalan asiantuntemukseen takaavat onnistuneet asuntokaupat.

Kolmilapsisen perheen isänä Kai tuntee myös perheiden vaihtelevat asumistarpeet. Työn vastapainona toimivat niin liikunnalliset harrastukset kuin reissaaminenkin. Kesällä Kain voi tavoittaa myös Katajanokalta veneeltään, jossa hoituu toimistohommatkin tilanteen mukaan. Unelma-ammatissaan välittäjänä Kai on kuin kala vedessä.

”Saimme Kai Saariselta hyvää ja ammattitaitoista apua sekä uuden asuntomme oston junailussa että kahden asuntomme myynnissä. Yhteydenpito oli asiallista ja mutkatonta ja toimi jouheasti päivästä ja kellonajasta riippumatta.”

– ostaja/myyjä, Helsinki

”Näin ilmoituksen Espoossa myytävästä asunnosta. Otin yhteyttä Kaitsuun. Sain välittömästi kontaktin, ja kaupantekoasiat sujuivat ongelmitta loppuun saakka. Kiitos hänelle asiantuntevasta toiminnasta. Samanaikaisesti annoin hänelle myyntiin Helsingin asuntoni, jonka myynnin hän hoiti ammattimaisesti ja nopeasti. Nyt on kaikki kohdallaan – kiitos Kaitsu!”

– myyjä, Helsinki

”Asunnon myyntiin sisältyy paljon huolia myyjän ja ostajan puolelta. Kain kyky kuunnella myyjän ja ostajan toiveita ja saattaa heidät yhteen rautaisella ammattitaidolla on vertaansa vailla. Älä laita asuntoasi myyntiin keskustelematta ensin Kain kanssa.”

– myyjä, Espoo

”Asuntokauppa vaatii tasapainoilua ostajan ja myyjän välillä. Siinä onnistuu parhaiten pitäytymällä tosiasioissa ja käsittelemällä hinnanasetantaa ja tehtyjä tarjouksia ammattimaisesti. Vaikka pyynnöt ja tarjoukset ovat joskus kaukanakin toisistaan, on tilanteessa löydettävä uusia näkökulmia ja avauksia, joita molemmat osapuolet voivat arvostaa. Näin toimii kokemukseni mukaan Kai, jonka asiakkaana olen ollut sekä myymässä että ostamassa asuntoa. Voin suositella häntä tavoitehakuisena ja johdonmukaisena asuntokaupan ammattilaisena.”

– ostaja/myyjä, Espoo

”Kodin myynti on aina monikerroksinen tunteita ja tuskaa sisältävä vaihe. Meillä oli onni löytää välittäjä, joka luotsasi tämän retken rautaisella ammattitaidolla ja lämpimällä ihmisyydellä perille. Vieläkin ihmettelemme, miten nopeasti ja sujuvasti myynti kuitenkin toteutui. Aina oli myös tunne, että Kai on tasavertaisesti myyjän ja ostajan etujen varmistaja, sillä luottamus on näissä tilanteissa kaiken A ja O.”

– myyjä, Espoo

”We purchased and sold our house via Kai and things were handled in a professional way. Kai is an experienced sales person who is listening and carefully analysing the details. He succesfully manages to close the deals and take out the most what seller or buyer is interested from their property.”

– ostaja/myyjä, Espoo

”Kai on hoitanut kahden asuntomme myynnin, ja olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä. Myyntiprosessi meidän aikataulumme mukaan ja muut tarpeet on otettu hyvin huomioon. Kain kanssa on erittäin luontevaa ja helppoa hoitaa asunnon myyntiä. Koko prosessin ajan on tunne, että homma on hallussa. Kahden asuntomme kohdalla, jotka Kai on hoitanut, molemmissa kauppahinta ylitti odotuksemme. Iso peukku meiltä Kaille!”

– myyjä, Helsinki

”Kain rauhallinen ja luottamusta herättävä toimintatapa tekivät vaikutuksen. Meille oli tärkeää myös saada hoitaa asuntokauppoja meille sopivaan aikaan iltaisin ja viikonloppuisin; Kai oli aina tavoitettavissa ja hoiti heti pienimmätkin asiat. Asuntomme myytiin yli pyyntihinnan viikossa, joten voimme vilpittömästi suositella Kaita.”

– myyjä, Helsinki

Myytävät kohteet

Siltarannankuja 10

Sarvvik, Kirkkonummi omakotitalo 1963
276,5 m2 1 790 000 € 5-6h, k, rt, 2 kpl lasit. terassi, kph, s, uima-allas, 2wc, khh, ak, laituri

Liinasaarentie 6

Westend, Espoo omakotitalotontti

1 390 000 €

Ikkalantie 211

Ikkala, Lohja omakotitalo 1934
200 m2 260 000 € Omakotitalo 5h,k,s + pikkutalo 2h+k+s

Jousenpuistonkatu 1

Tapiola, Espoo kerrostalo 2019
84 m2 695 000 € 3h+k+kph+s+2wc+vh+p+terassi. Yj:n muk. 3h+kt+s

Jousenpuistonkatu 2

Tapiola, Espoo kerrostalo 2019
93,5 m2 715 000 € 4h+avok+kph/wc+s+ wc+2parveketta

Lillikuja 1

Nummela, Vihti kerrostalo 2015
75 m2 258 000 € 3h+k+kph+s+p. Yj:n muk. 3h+k+s