Karoliina Pihlajamäki

kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, partner
TURKU
040 571 4250 | karoliina@bo.fiSuurella intohimolla ja rakkaudesta koteihin välittäjäntyötä tekevä Karoliina omaa laajan työkokemustaustan. Yrittäjäperheessä kasvaneella määrätietoisella naisella on tärkeimpänä tavoitteenaan tyytyväiset asiakkaat. Karoliinan helposti lähestyttävä hersyvä persoona tekee asunnonvaihdosta mukavan kokemuksen niin ostajille kuin myyjillekin. Välittäjänuran jo nuorena aloittanut Karoliina aloitti työskentelyn Bo LKV:n perheessä jo Bo:n perustamisvuonna ja kokee työpaikkansa täysin omakseen. Innovatiivisuus, alan parhaat työkalut ja jatkuva kehitys ovat tärkeänä osana laadukasta välityspalvelua. Karoliina on suorittanut LKV-tutkinnon lisäksi rakennuttaja-asiamiehen tutkinnon ja pitää tietotaitonsa ajantasalla, jotta asiakkaat voivat luottaa jatkossakin kotinsa myynnin hyvillä mielin osaaviin käsiin.

Kahden pojan rakastavana äitinä Karoliina tuntee lapsiperheiden tarpeet. Turussa koko ikänsä asuneena hän tuntee kotikaupungin kadut kuin omat taskunsa ja lähikunnat ovat samalla tulleet erittäin tutuksi.
”Informaatio kulki hyvin. Nuoresta iästään huolimatta välittäjämme oli ammattitaitoisempi kuin monet kohtaamamme vanhemmat ja kenties kokeneemmat välittäjät. Välittäjämme suositteli erittäin pätevää ja perusteellista tarkastajaa tutkimaan asuntoa, mikä jäi erityisesti mieleen.”

”Yhteydenpito oli sujuvaa.”

”Ensitapaamisesta kaikki kaupantekoon saakka sujunut todella mallikaasti hyvissä tunnelmissa. Ollut hyvin luotettavaa ja asiaansa perehtynyttä palvelua alusta loppuun saakka. Kokemusten karttuessa vielä ammattitaito syvenee varmasti vaikkei tämänhetkisessä ammattitaidossa ole ollut valittamista :)”

”Alusta lähtien oli todella hyvä tunne välittäjän suhteen – hän piti meidät ajan tasalla koko myynnin ajan ja oli aktiivinen. Näyttöjä pidettiin aina kun kiinnostusta ilmeni, ja näyttöjen jälkeen käytiin aina pieni yhteenveto miten oli mennyt. Koko prosessin ajan oli tunne että välittäjä teki töitä asunnon myynnin eteen ja parempaa en voisi kuvitella. Myös hinta-arvio oli realistinen ja olen myös tyytyväinen toteutuneeseen kauppaan. Kaiken kaikkiaan kaikki sujui todella hyvin – olen tyytyväinen prosessiin ja tulokseen. Suuri kiitos Karoliinalle!”

-myyjä, Turku

”Välittäjä oli tutustumiskäynnille tullessaan hyvin perillä asunnon mahdollisesta myyntihinnasta ja siitä kenelle asuntoa kannattaa markkinoida. Kun stailaus ja kuvaus olivat laadukkaat sekä välittäjän laatima esittelyteksti myyvä, niin oikean hinnan kanssa asunto meni kaupaksi ennen ensinäyttöä. Tässä tietenkin kunnon välittäjällä on osansa, että saa asunnon yksityisnäytöllä kaupaksi.”

– myyjä, Turku

”Asiat hoituivat mielestäni mallikkaasti ja sujuvasti. Koko ajan pidettiin ajan tasalla missä mennään.”

– myyjä, Turku

”Välittäjä on selvästi alansa hyvin osaava ammattilainen. Kaupat sujuivat kokonaisuudessaan todella hyvin aina ensimmäisestä näytöstä kaupan tekoon saakka. Ehdottomasti suosittelen Karoliinaa tutuilleni!”

– ostaja, Raisio