Karoliina Vehviläinen

kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, KK, partner
TURKU
045 121 0230 | karoliina.vehvilainen@bo.fiKaroliina on avoin ja lämminhenkinen persoona, jonka välitön olemus tekee yhteistyön asiakkaiden kanssa helpoksi ja vaivattomaksi. Työnteon kulmakivinä Karoliina pitää aitoa vuorovaikutusta sekä molemminpuolista luottamusta. Karoliinan työskentelytyyli on perusteellinen ja tarkka; asiakkaat voivatkin huoletta antaa arvokkaimman omaisuutensa, eli kotinsa myynnin osaaviin käsiin hoidettavaksi. Asiakkaistaan aidosti välittäen ammattitaidolla tehty työ on kerryttänyt Karoliinalle laajan ja tyytyväisen asiakaskunnan. Karoliinan rauhallinen vuorovaikutustyyli sekä diplomaattisuus ovat keränneet paljon kiitosta asiakkailta.

Välitystyön rentouttavana vastapainona toimii hyvin perheen ja koiran kanssa luonnossa liikkuminen sekä koskimaisemissa perhokalastaminen.

Kävimme katsomassa kohdetta yksityisnäyttönä, olimme juuri käyneet toisessa kohteessa jossa välittäjä ei ollut kiinnostunut niin asunnon myynnistä kuin asiakkaistakaan. Oli ihana saada lämmin vastaanotto kohteessa. Välittäjä soitti heti myyjälle, kun ei tiennyt vastausta kaikkiin kysymyksiimme ja otti selvää seuraavaan yhteydenottoon. Kaikki sujui todella mallikkaasti ja nopealla aikataululla.

Todella asiallinen välittäjä. Kiinnostunut kohteesta ja asiakkaistaan! Ihan Paras =)

Kaikki sujui erittäin hyvin! Välittäjä oli perehtynyt hyvin kohteeseen ja osasi vastata kysymyksiin. Oli myös aktiivinen selvittämään, jos joku asia oli epäselvä. Tämä on mielestäni ihan normaalia välittäjän työtä, mutta valitettavasti näin ei kaikkien kohdalla ole.

Välittäjän kanssa oli tosi helppoa kaikkinainen kanssakäyminen. Stailaus ja valokuvat toivat asunnon parhaat puolet hyvin esiin. Kiitoksia tuli erityisesti läheisiltämme, jota arvostan erityisesti.

Asunnon arvioiminen, sopimuksen tekeminen, asunnon kuvaus, tarjouksien saaminen sekä niiden hyväksyminen, kaikki sujuivat erittäin miellyttävästi ja helposti! Olemme todella tyytyväisiä!

Välittäjää oli helppo lähestyä ja keskustella eri vaiheissa. Pidin hänen tavastaan toimia, uskoin että kaupat syntyy piakkoin. Hienoja esitteitä tuli ja raportteja, hämmentynyt olo tuli kun ensi kertaa näin myyntikuvat kodistamme: onko tämä meidän koti, tuttuja huonekaluja oli kyllä. Välittäjä haistoi mahdolliset todelliset ostajat nopeasti ja osasi toimia oikein kunkin kohdalla. Viime metreillä välittäjä osasi neuvotella niin että tuli sellainen olo, että hyvin meni.

Myytäviä kohteita

Ajurintie 3

keskusta, Lieto kerrostalo 2017
74,5 m2 259 000 € 3h, k, kph/wc, erillis-wc, lasitettu parveke, autokatospaikka

Huiluntie 107

Yliskulma, Lieto omakotitalo 1977
118 m2 148 000 € 4h, k, kph/wc, erill.wc, s, 2 auton talli, varastotilat, makasiini

Jalavakatu 6 as 2

Taimo, Naantali paritalo 1973
139 m2 299 000 € 5h, k, kph/wc, s, erill.wc, vh, käyttöullakolla harrastetilaa n. 40 m², autokatos

Paattistentie 1077

Paattinen, Turku omakotitalo 1957
90 m2 124 000 € 5 h, k, kph, s, vh, 2 auton talli, suuri ulkorakennus

Kapponkatu 16

Tikanmaa, Raisio kerrostalo 1978
59 m2 65 000 € 2h, k, kph/wc, lasitettu parveke


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Westpark, Turku

autokatos 13,5 m2
MYYTY

Vahto, Rusko

omakotitalo 90 m2
MYYTY

keskusta, Lieto

rivitalo 137 m2
MYYTY

Karvala, Lieto

rivitalo 74 m2
MYYTY

Littoinen, Lieto

kerrostalo 30 m2
MYYTY

Auranlaakso, Kaarina

omakotitalo 73 m2
MYYTY

Iso-Heikkilä, Turku

autotalli 15 m2
MYYTY

Yliskulma, Lieto

omakotitalo 70 m2
MYYTY

Krookila, Raisio

rivitalo 79 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.