Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Porvoo

Karoliina Vehviläinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, KK, Partner

045 121 0230 | karoliina.vehvilainen@bo.fi

Karoliina on avoin ja lämminhenkinen persoona, jonka välitön olemus tekee yhteistyön asiakkaiden kanssa helpoksi ja vaivattomaksi. Työteon kulmakivinä Karoliina pitää aitoa vuorovaikutusta sekä molemminpuolista luottamusta. Karoliinan työskentelytyyli on perusteellinen ja tarkka; asiakkaat voivatkin huoletta antaa arvokkaimman omaisuutensa eli kotinsa myynnin osaaviin käsiin hoidettavaksi.

Asiakkaistaan aidosti välittäen ammattitaidolla tehty työ on kerryttänyt Karoliinalle laajan tyytyväisen asiakaskunnan. Karoliinan rauhallinen vuorovaikutustyyli sekä diplomaattisuus ovat keränneet paljon kiitosta asiakkailta.

Välitystyön rentouttavana vastapainona toimii hyvin perheen ja koiran kanssa luonnossa liikkuminen. Mielenrauhaa Karoliina käy tankkaamassa kauniissa koskimaisemissa perhokalastaen.

Henkilöstä sanottua

Kävimme katsomassa kohdetta yksityisnäyttönä, olimme juuri käyneet toisessa kohteessa jossa välittäjä ei ollut kiinnostunut niin asunnon myynnistä kuin asiakkaistakaan. Oli ihana saada lämmin vastaanotto kohteessa. Välittäjä soitti heti myyjälle, kun ei tiennyt vastausta kaikkiin kysymyksiimme ja otti selvää seuraavaan yhteydenottoon. Kaikki sujui todella mallikkaasti ja nopealla aikataululla.

Todella asiallinen välittäjä. Kiinnostunut kohteesta ja asiakkaistaan! Ihan Paras =)

Kaikki sujui erittäin hyvin! Välittäjä oli perehtynyt hyvin kohteeseen ja osasi vastata kysymyksiin. Oli myös aktiivinen selvittämään, jos joku asia oli epäselvä. Tämä on mielestäni ihan normaalia välittäjän työtä, mutta valitettavasti näin ei kaikkien kohdalla ole.

Välittäjän kanssa oli tosi helppoa kaikkinainen kanssakäyminen. Stailaus ja valokuvat toivat asunnon parhaat puolet hyvin esiin. Kiitoksia tuli erityisesti läheisiltämme, jota arvostan erityisesti.

Asunnon arvioiminen, sopimuksen tekeminen, asunnon kuvaus, tarjouksien saaminen sekä niiden hyväksyminen, kaikki sujuivat erittäin miellyttävästi ja helposti! Olemme todella tyytyväisiä!

Välittäjää oli helppo lähestyä ja keskustella eri vaiheissa. Pidin hänen tavastaan toimia, uskoin että kaupat syntyy piakkoin. Hienoja esitteitä tuli ja raportteja, hämmentynyt olo tuli kun ensi kertaa näin myyntikuvat kodistamme: onko tämä meidän koti, tuttuja huonekaluja oli kyllä. Välittäjä haistoi mahdolliset todelliset ostajat nopeasti ja osasi toimia oikein kunkin kohdalla. Viime metreillä välittäjä osasi neuvotella niin että tuli sellainen olo, että hyvin meni.

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Sukkakuja 4, Naantali

174 000 € omakotitalo | 1953
220 m2 | 5h, k, kph, kph/wc, s, 2 erill.wc, autotalli, varastotilaa

Pormestarinkatu 6, Turku

68 500 € kerrostalo | 1969
58 m2 | 2 h, k, kph/wc, vh, lasitettu parveke

Torikatu 1 B, Naantali

349 000 € omakotitalo | 1994
130 m2 | 5h, k, kph, s, 2 wc, 2 terassia, autotalli, varastotilaa

Paaluttajantie 5, Turku

239 000 € rivitalo | 1973
108 m2 | 4h, k, kph, s, 2 erill.wc, parveke, terassi, autokatos, varasto

Lahnankaari 11, Turku

389 000 € omakotitalo | 2004
195,5 m2 | 5h, k, rt, aula, kph, erill.wc, kph/wc, 2vh, khh, s
Senak Peek