Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Kati Ketola

kiinteistönvälittäjä LKV, MBA, partner
TURKU
050 537 6804 | kati.ketola@bo.fiKati pitää kunnia-asiana olla mukana asiakkaiden elämän suuremmissa muutoksissa, kun koti vaihtaa omistajiaan. Asiakkaan kuunteleminen, toiveiden huomioiminen sekä päämäärätietoinen ja tunnollinen ote on Katille luontainen tapa toimia. Katilla on yli kymmenen vuoden kokemus asuntokaupoista ja -rahoituksesta pankkipuolelta, ja välittäjänä kokeekin tärkeänä huolehtia kaikkien osapuolten tyytyväisestä lopputuloksesta. Jokainen asunto ansaitsee mahdollisuuden olla parhaimmillaan: tämä onnistuu Bo:n konseptin mukaisella kodin stailauksella ja ammattivalokuvaajan ottamilla huippulaadukkailla esittelykuvilla.

Kati viettää vapaa-aikaa tyttäriensä kanssa, käy konserteissa, viettää ystävien kanssa mukavia illanviettoja ja matkustelee mahdollisuuksien mukaan. Trendien seuraaminen niin kodin sisustamisen kuin muodin parissa on esteetikolle mieluista puuhaa. Arjen pyörityksen keskellä Kati muistaa ystävänsä moton ”elämä on täsä ja ny!”, ja ottaakin ilon irti arjesta positiivisella huumoriasenteella.

”Välittäjämme Kati Ketola piti meidät erittäin hyvin ajan tasalla kaikista asuntokauppaan liittyvistä asioista ja oli hengessä mukana koko myyntiprojektin ajan. Kati on huolellinen, ihana, lämmin, ystävällinen sekä ammattitaitoinen välittäjä. Voin suositella mielelläni tuttavilleni. Asiat etenivät erinomaisesti, nopeasti ja hyvin ammattitaitoisesti! Kohteemme myyntikuvat ja kirjallinen kuvaus oli laadittu huolella ja tukivat myyntiä mielestämme huomattavasti.”

– Kati Mantere, myyjä

”Sain erittäin hyvän kuvan välittäjästä. Asunto tosin oli ensiasuntoni, mutta useita asuntoja katsoin ennen tätä ja heti ensimmäisestä näytöstä tuli välittäjästä hyvä fiilis. Katista tulee sellainen kuva, että hän oikeasti välittää asiakkaista, eikä vain välitä asuntoja.”

– Olli Sarainmaa, ostaja

”Välittäjämme teki positiivisen vaikutuksen heti ensitapaamisella ja erottui edukseen kilpailijoista. Ratkaisevat tekijät valita Bo LKV oli välittäjän ystävällinen ja huomioiva käytös, nopea kirjallinen välitystarjous (saatiin muutamassa tunnissa arviokäynnin jälkeen) ja ammattimaisuus. Myyntiprosessi sujui myyjän näkökulmasta ongelmitta, välittäjän toiminta oli aktiivista ja luotettavaa. Välittäjä kuvasti hyvin Bo:n arvoja. Emme voi muuta kuin kiittää!”

– myyjä

”Välittäjä teki selväksi, että häneen voi olla yhteydessä koska vain jos tulee mitä tahansa kysyttävää. Ihan super välittäjä! Ja vastauksen sai aina nopeasti ja selkeästi. Oli mahtavaa varsinkin näin ensiasunnon ostajalle kun kaikki oli uutta.”

– Helmiina Troberg, ostaja

”Pysyimme tilanteen tasalla koko myyntiprosessin ajan. Meitä informoitiin todella hyvin, eikä itse prosessia tarvinnut ajatella lainkaan, vaan oli levollinen olo siitä, että kaikki järjestyy meille parhain päin. Erittäin hyvää yhteistyötä tehtiin ensi käynnistä alkaen. Meille ei jäänyt kuin siivoamisen ja kotoa näyttöjen ajaksi lähtemisen vaiva. Joka sekin oli minimoitu näyttöjen lapsiystävällisen aikataulutuksen avulla.”

– myyjä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Myytävät kohteet

Kaitaistentie 2

Ruohonpää/Suikkila, Turku kerrostalo 1974
77 m2 128 000 € 3h, k, kph, wc

Kohmontie 20

Kohmo, Turku kerrostalo 1992
83 m2 155 000 € 3h, k, erill.wc, kph, s, lasitettu parveke

Tanhutie 4

Hyvättylä, Lieto omakotitalo 1981
120 m2 248 000 € 4h, oh, tkh, k, vh, erill. wc, khh/kph/wc, at/pannuhuone, erill. autokatos/kylmävarasto

Laahamäentie 14

Piikkiö/Koroisi, Kaarina omakotitalo 1974
360 m2 328 000 € 5mh, oh, th, rt, k, työtila, uima-allasosasto, s, kph, 2wc, khh, 2 parveketta, autokatos/varasto, tekn.tila

Betaniankatu 12

Martti, Turku kerrostalo 1907
43,5 m2 179 000 € 1h,k,alkovi+kph

Urhatinkatu 3

Haarla, Turku omakotitalo 2009
118,9 m2 334 000 € 4mh+oh+avok+vh+khh+kh+s+autokatos/varasto

Tuureporinkatu 14

Keskusta, Turku autohallipaikka 1967

18 000 € autohallipaikka

Tuureporinkatu 14

Keskusta, Turku autokatos 1967

13 500 € autokatospaikka

Ansakatu 7

Littoinen, Kaarina omakotitalo 1989
230 m2 369 000 € 4h+oh+rh+th+k+aula+khh+vh+3 x erill.wc+kph/s+varasto+autotalli