Katriina Ranta

kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, partner
TURKU
040 572 1286 | katriina@bo.fiKatriina on kiinteistönvälitysalan luotettava ammattilainen, joka tekee työtään aidosti asiakasta kuunnellen. Hän pyrkii huomioimaan jokaisen asiakkaansa toiveet ja tarpeet mahdollisimman hyvin, jotta koko asunnonmyyntiprosessi olisi mahdollisimman vaivaton. Erityistä kiitosta Katriina on saanut asiakkailtaan paitsi tehokkaasta työnteostaan, myös rauhallisen jämäkästä suhtautumisesta asiaan kuin asiaan. Kahden lapsen äitinä Katriina ymmärtää hyvin asunnonmyyntiprosessin haasteet lapsiperheen näkökulmasta. Suurin osa Katriinan uusista myyntikohteista tulee aiempien asiakkaiden suosittelujen perusteella. Erinomaisesti tehty työ onkin vuosien varrella jättänyt jälkeensä satoja tyytyväisiä asiakkaita.

Vapaa-ajallaan Katriina vetää lenkkarit jalkaan ja suuntaa luontoon.

”Katriina Ranta on luottovälittäjämme Turun seudulla, yhteistyömme onkin jatkunut jo monta vuotta. Katriina on ammattitaitoinen, innostunut työstään ja pitää meidät hyvin ajan tasalla. Hän on hoitanut haastavammatkin myyntikohteet mutkattomasti ja asiantuntevasti ja osaa antaa myyntikohteille realistisen hinta-arvion ja myyntiajan. Aina myyntisopimuksen allekirjoituksen jälkeen tulee olo, että olemme jättäneet myyntityön osaaviin käsiin. Katriinalle 10 pistettä!”

– A&V Tiensuu

”Asuntokauppojen tekeminen oli helppoa ja nopeaa. Yhteyttä oli helppo pitää ja kaikkeen pohtimaani sain heti vastauksen. Asioista tehtiin selkeitä, joka näin kokemattomalle asuntokauppojen tekijälle oli ilo ja helpotus.”

– ostaja, Turku

”Ammattitaitoinen ja empaattinen välittäjä. Kiitos Katriina!”

– myyjä, Turku

”Vaikka luulin itsekin tietäväni yhtä ja toista asuntokaupoista, välittäjän ammattimaisuus ja ammattitaito yllätti positiivisesti. Hän johdatteli tapahtumien kulkua kohti kauppoja ja tiesin koko ajan missä mennään. Noudatimme hänen laatimaansa suunnitelmaa. Myynti kokonaisuudessaan oli ammattimaista, tehokasta ja läpinäkyvää.”

– myyjä, Turku

”Asunnon myynti sujui nopeasti ja vaivattomasti. Arvostan sitä, että välittäjä hoiti asiat puolestani.”

– myyjä, Lieto

”Katriina Ranta on super-ammattilainen, johon oli helppo luottaa koko myyntiprosessin aikana. Hän on huomioonottava ja empaattinen, ollen koko ajan askeleen edellä asioissa. Kaikki meni hienosti tämän ammattilaisen käsissä ja myyjänä jäi erittäin hyvä ja kiitollinen mieli.”

– S. Saarinen, myyjä

”Välittäjä Katriina Ranta oli todella tehokas, asiantunteva, tarkka ja luotettava. Lisäksi esitteet ja muu myyntimateriaali oli tyylikkäästi toteutettu. Vielä kerran Katriinalle suuret kiitokset ripeästä toiminnasta – ehdottomasti suosittelen häntä välittäjäksi!”

– myyjä, Turku

”Iso kiitos supernopeasta ja ammattitaitoisesta kotimme välittämisestä. Parempaa apua emme olisi voineet toivoa.”

– myyjä, Lieto

”Katriinaa välittäjänä voin todella suositella. Se lämmin fiilis ja empatia yhdistettynä vankkaan ammattitaitoon ja suoruuteen teki lähtemättömän vaikutuksen. Talomme myytiin avioerohaasteiden keskellä kolmessa viikossa; en olisi ikinä uskonut välittäjän laittavan henkilökohtaista tsemppiviestiä, kun tilanne tuntui lohduttomalta.”

– myyjä, Lieto

”Vuosien tuoma kokemus näkyy Katriinan työskentelytavassa. Ensitapaamisesta lähtien yhteistyö sujui hyvin ja myös meidän kaikki toiveet huomioitiin. Meillä oli hyvä ja luottavainen tunne toimia Katriinan kanssa. Hyvän pohjatyön ansiosta kotimme myytiin ensiesittelystä. Kiitos siitä kuuluu Katriinalle.”

– myyjä, Lieto

”Bo myi meidänkin kodin. Täydet tähdet Katriinalle Turun Bo:lta, 6/5. Kiitos!”

– Tuomo Saarni, myyjä

Myytäviä kohteita

Kurkelantie 244

Kurkela, Lieto omakotitalo 1954
81 m2 115 000 € 3h, keittiö, kph, pkh, sauna, wc, tekn.tila, autotalli/varasto

Kraatarinkatu 3

Varissuo, Turku kerrostalo 1977
76,5 m2 79 000 € 3h, keittiö, kph/wc, lasitettu parveke


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Ilmarinen, Lieto

rivitalo 81,5 m2
MYYTY

Liedon Asema, Lieto

rivitalo 96 m2
MYYTY

Kuusisto, Kaarina

mökki tai huvila 46,5 m2
MYYTY

Hirvensalo, Friskala, Turku

omakotitalo 102 m2
MYYTY

Portsa, Turku

puutalo-osake 78 m2
MYYTY

Vierunpuisto, Lieto

omakotitalo 157 m2
MYYTY

Teppala, Piikkiö, Kaarina

omakotitalotontti
MYYTY

Vierunpuisto, Lieto

omakotitalo 172,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.