Kia Kurikka

kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
040 680 7703 | kia@bo.fiSujuvaa asuntokauppaa Kian asiantuntevalla ja freesillä otteella. Kiinteistönvälittäjänä Kia tarjoaa asiakkaalle laadukasta palvelua, jossa ammattitaito, erinomainen asiakaspalvelu ja visuaalisuus kohtaavat. Kia nauttii merestä ja kauniista kodeista, jonka takia hän on erikoistunut kaupunkiasuntoihin ja kiinteistöjen myyntiin meren läheisyydessä.

Som Fastighetsmäklare erbjuder Kia kunden kvalitetstjänster professionellt, med utmärkt kundservice och visuellt öga. Kia njuter av havet och av vackra hem, detta är anledningen till att hon specialiserat sig på försäljning av stadsbostäder och fastigheter vid havet.

”Nopea kauppa hyvällä hinnalla. Mitä muuta asunnon myyntitoimeksiannolta voisi toivoa?”

”Arvostin että sain tehdä yhteistyötä äidinkielelläni ruotsiksi.”

”Kiinnostunut, positiivinen ja osaava välittäjä.”

”Kia är en varm och sympatisk person som är lätt att kommunicera med!”

”Rakastimme niin myynti- kuin ammattitaitoista asuntomme stailaus- sekä valokuvausjälkeä. Ja mielestäni tällä laadukkaalla panostuksella kaikkine kuvineen sekä monipuolisen asunnonmyyntikanavien ansiosta oli myös suuri vaikutus onnistuneeseen kauppahintaan, joka oli yli hintapyynnön loppujen lopuksi. Asunto meni ensinäytössä ja loppu on historiaa.”

”Allting jätte bra! Med er är man i säkra händer. Ni sköter jobbet med både proffessionalitet och hjärta. Tack!”

”Välittäjä oli erittäin ymmärtäväinen ja palveli sekä myyjää että ostajaa rautaisella ammattitaidolla, mutta myös todella ihmisläheisesti ymmärtäen osapuolten henkilökohtaiset tilanteet ja arvot.”

”Kilpailutimme aiemmin useamman eri kiinteistövälitysfirman, ja mikään ei kyllä päässyt lähellekään samaa fiilistä ja hyvää tunnetta siitä, että homma hoituu ammattitaitoisesti. Tutustuimme jo aiemmin Bo LKV:n hyvältä vaikuttavaan välityskonseptiin, joka tuntui juuri meidän tyyliseltä tavalta aloittaa asuntomme myyminen. Koko ”paketti” oli niin mahtava kokonaisuus, että oli aika vaikea harkita edes enää jotain muuta ”perinteisempää” kiinteistövälitysfirmaa.”

”Kia tuntui mukavalta, ystävälliseltä ja asiansa osaavalta jo heti ensimmäisessä puhelussa. Vaikutelma vahvistui kun teimme myyntitoimeksiannon.”

”Ammattitaitoista työtä erikoisen saaristokohteen myynnissä.”

”Sähköpostitse sekä puhelimitse tapahtunut kommunikointi oli ripeää, ja tarvittavat asiat saatiin nopeasti selville vaivattomasti. Kaikki oli stressittömän helppoa.”

”Ammattitaitoinen ja osaava välittäjä!”

”Ihan parasta palvelua – välittäjämme Kia on ihan huippu!”

Myytäviä kohteita

Lisistrand

Inre Krokholmen, Sipoo vapaa-ajan tontti

195 000 €

Lisiskog

Inre Krokholmen, Sipoo vapaa-ajan tontti

185 000 €

Linnankatu 5

Katajanokka, Helsinki kerrostalo 1906
89 m2 695 000 € 3h+k+kph

Munkkiranta 13

Munkkiranta, Espoo omakotitalo 2000
258 m2 2 150 000 € 6-7h, k, khh, saunaosasto, 2kph, 2wc