Kiia-Maria Mielityinen

kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
HELSINKI, KALLIO
045 631 0482 | kiiamaria@bo.fiKiia-Marian tärkein päämäärä työssään on tyytyväinen asiakas. Tähän tavoitteeseen pääsemisessä hänen positiivinen asenteensa, laadukas työnjälkensä ja sinnikkyytensä ovat näkyneet niinkin tyytyväisinä asiakkaina, että asuntokaupoilla on kirjaimellisesti hypitty riemusta. Yrittäjähenkisyys on tullut Kiia-Marialle syntymälahjana, ja periksiantamaton asenne työntekoa kohtaan sen mukana. Näiden luonteenpiirteiden ansiosta kiinteistönvälitys ei ole vain työ, vaan elämäntapa. Työssä ihmiskohtaamiset tarinoineen sekä kotien historiat kiehtovat ja inspiroivat häntä. Kiia-Marialle on tärkeää kehittää ammattitaitoaan jatkuvasti, joten hän on jo varhain työn ohessa kouluttautunut laillistetuksi kiinteistönvälittäjäksi sekä laajentanut osaamistaan esimerkiksi uudisasuntokauppaan.

Hyvinvointi ja luonto ovat Kiia-Marialle tärkeitä asioita, joten vapaa-ajallaan hänet voi löytää kävelemästä luonnossa metsässä tai meren ääreltä. Vastapainona luonnon rauhalle hän purkaa energiaa thainyrkkeilysalilla.

”Olen todella kiitollinen kokemuksestani Bo:n kanssa. Kaikki sujui mielestäni moitteettomasti. Välittäjä Kiia-Maria oli ammattitaitoinen ja aina valmiina vastaamaan kaikkiin niihin moniin kysymyksiin, mitä meillä riitti. Olin myös todella tyytyväinen asunnon kuviin ja ylipäätään asunnon markkinointiin. Kiitos oikein paljon!”

”Välittäjän kanssa oli miellyttävä asioida ja hänet tavoitti tarvittaessa nopeasti.”

”Kaikki sujui hyvin ja sujuvasti!”

”Asunnon osto sujui hyvin! Kiia-Maria on asiallinen, ystävällinen ja helposti lähestyttävä.”

”Täydellistä palvelua, kiitos!”

”Mukavaa ja asiantuntevaa palvelua!”

”Erittäin aktiivinen ja toimeentarttuva välittäjä, joka saa myös asiat päätökseen. Etsii aktiivisesti ja omatoimisesti ostajalle sopivia kohteita.”

”Kiitos! Teitte mahdottomasta mahdollisen – kaupat tuli.”

”Asunnon esittely oli erinomainen ja välittäjään sai todella hyvin yhteyden. Välittäjä oli myös todella asiakaspalveluhenkinen ja mukava. Kokonaisuus erittäin hyvin hoidettu.”Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Lintuvaara, Espoo

paritalo 72,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.