Kimi Tervaniemi

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
OULU
045 651 0714 | kimi@bo.fiKimi on kartoittanut tietämystään ja osaamistaan kiinteistönvälittäjänä jo useamman vuoden. Hänet tunnetaan valoisana persoonana, joka boostaa niin työkavereitaan kuin asiakkaitaan jo pelkällä energisellä olemuksellaan. Tämä asiantunteva herrasmies on vakuuttava argumentoinnissaan, ja osaa vastata myös vaikeisiin kysymyksiin. Kova työmoraali tekee tästä toiminnan ihmisestä arvokkaan osan kasvavaa Bo-perhettämme. Ei kuitenkaan kannata antaa hymyn ja positiivisen otteen hämätä, Kimin päämäärätietoituus ja tavoitteellisuus ovat vertaansa vailla!

Vapaa-ajalla tämän intohimoisen kuntoilijan voi löytää golf-viheriöiltä, kuntosalilta tai nauttimassa ystäviensä seurasta.

”Meidän asuntomme myynti meni erittäin hyvin, ja olemme todella tyytyväisiä Kimin ammattitaitoiseen asiakaspalveluun. Asunto meni heti ensimmäisellä näytöllä kaupaksi, ja juuri niillä ehdoilla, joita toivoimme. Ei olisi siis voinut mennä edes paremmin! Kimi oli heti ensimmäisellä tapaamisella erittäin motivoinut myymään asuntomme, ja hänen ammattitaitonsa teki meihin suuren vaikutuksen. Hänen kanssaan oli helppo asioida ja arvostimme, kuinka hän otti meidän hiukan haastavatkin toiveet hyvin huomioon. Voimme lämpimästi suositella Bo LKV:tä ja Kimiä!”Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Alppila, Oulu

kerrostalo 58 m2
MYYTY

Oulunsalo, Oulu

rivitalo 77 m2
MYYTY

Pyykösjärvi, Oulu

rivitalo 82,5 m2
MYYTY

Iinatti, Oulu

rivitalo 59 m2
MYYTY

Höyhtyä, Oulu

kerrostalo 48 m2
MYYTY

Talvikangas, Oulu

omakotitalo 159,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.