Lauri Katas

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, partner
ESPOO
040 9522 145 | lauri@bo.fiLauri on luotettava ja reilu kiinteistönvälittäjä, joka pitää sen mitä lupaa. Tyytyväiset myyjät ja ostajat ovat hänelle kaikki kaikessa. Lauri on työskennellyt aikaisemmin kahdessa suuressa kiinteistönvälitysketjussa ja molemmissa ollut ketjun huippumyyjiä. Laurin ja hänen kollegansa Jaakko Haapamäen saumaton yhteistyö Haapamäki & Katas -tiimissä hakee vertaistaan kiinteistönvälitysalalla. Bo Espoon toimiston avaamisesta lähtien Lauri on ollut yhdessä kollegansa Jaakon kanssa myyntitilaston ykkönen joka ainut vuosi. Vuosittain tämä parivaljakko myy asuntoja vakuuttavasti yli 50:llä miljoonalla eurolla, kuuluen samalla PK-seudun parinkymmenen parhaan välittäjän arvostettuun joukkoon.

Vapaa-aika kuluu pitkälti viisihenkisen perheen ja koiran parissa. Lauri myös valmentaa poikansa jalkapallojoukkuetta ja pelailee itsekin jalkapalloa ikämiessarjassa.

Laurin kanssa oli ilo asioida! Hän on rautainen ammattilainen, joka piti meidät (ostajat) koko ajan ajantasalla, vastasi nopeasti viesteihin ja oli valmis antamaan apua, jos sitä tarvitsimme. Lauri on sitoutunut työhönsä 200-prosenttisesti, oikea mies oikealla alalla. Jäi älyttömän hyvä maku suuhun tupakaupoista. Rehellisen oloinen mies, ei mikään lipevä huijari. Varmasti valinta kohdistuisi Lauriin, jos tarvitsisimme välittäjää. 


Alusta alkaen välittäjästä ja yhtiöstä tuli ammattimainen kuva. Välityssopimusta ei ”tyrkytetty” eikä siihen ollut tarvettakaan sillä ammattaitaito ja meille sopiva asenne myyntiin kävi selkeästi ilmi keskusteluiden aikana.

Kokonaisuutena kaikki toimi kuten pitääkin ja asunto tuli myytyä selvästi oletettua nopeammin hyvällä hinnalla. Kaikki myyntiin liittyvä materiaali (ilmoitukset, kuvat ja videot), sekä valmistelu (mm. stailaus) hoidettiin erinomaisesti, eikä näistä aiheutunut asumisen kannalta merkittävää häiriötä.

Koko myyntiprosessi sujui hyvin mutkattomasti ja suurella ammattitaidolla. Asiakkaan toiveet ja aikataulut otettiin hyvin huomioon ja myyntimateriaali oli ensiluokkaista.

Todella loistavasti. 
Asunnon osto oli nopea ja hintojen kilpajuoksutusta/pallottelua ei ollut.
Asunnon myynti, välittäjä uskalsi pyytää kovaa hintaa jas menimme silti sen yli, kaupat tehtiin nopeasti.


Nopeaa ja ammattitaitoista toimintaa. Välittäjä piti koko ajan ajantasalla missä mennään myynnin suhteen. 
Todella tyytyväisiä olemme saamaamme palveluun.

”Välittäjä oli erittäin aktiivinen, ammattimainen ja ystävällinen. Hän myöskin tarjosi yhteystietoja remonttia varten.”

– ostaja

”Kohtelias ja ammattitaitoinen välittäjä. Kaikki sujui hyvin ja hurjalla vauhdilla. Vapautumisen ajankohdasta olisi voitu keskustella tarkemmin, kun meillä ei ollut uutta asuntoa tiedossa.”

– myyjä

”Loistava kokemus, Lauri on paras!”

– myyjä

”Lauri oli todella asiallinen, ammattitaitoinen, rehellinen ja aktiivinen välittäjä. Tuli kokemus, että hän välittää meistä ja haluaa meidän parastamme. Tiesin kohteesta paljon ennakkoon, ja mikään Laurin kertoma ei ollut ristiriidassa tietojeni kanssa. Ei todellakaan mikään lipevä myyntitykki – ehkä paras välittäjä mitä olen nähnyt. Mies oikealla alalla!”

”Kaikki sujui todella mallikkaasti ja vauhdilla, myös kesälomakauden aikana.”

”Kaikki sujui todella hienosti, nopeasti ja vaivattomasti. Esittelykuvat olivat upeat ja myyntiaika varmasti niidenkin ansiosta lyhyt. Olenkin jo suositellut Lauria muutamalle asunnonvaihtoa suunnitteleville tuttavilleni. Erinomaisen hyvää asiakaspalvelua!”

– myyjä

”Pidimme välittäjästä kovasti ja kuulimme, että teidän palveluun kuuluu myytäessä myös asunnon stailaus, joka on todella mahtava palvelu. Lauri oli tosi mukava. Ehdottomasti suosittelemme muillekin ja asioimme itsekin uudestaan teidän kanssa. Kauppojen kunniaksi annettu pullo kuplivaa oli tosi kiva juttu! Kiitos kaikesta.”

”Lauri oli erinomainen välittäjä ostajan näkökulmasta. Hän selvitti aktiivisesti meille asioita yhtiön isännöitsijältä ja säästi meiltä paljon aikaa ja vaivaa. Yhteydenpito oli vaivatonta ja todella ripeää.”

– ostaja

”Huhut olivat jo etukäteen kertoneet, että Haapamäki&Katas on nopea, ja silti myynnin nopeus yllätti positiivisesti. Muutenkin oli kiva, kun mentiin ”avaimet kädestä” -tyylillä, jossa myyjänä minun ei tarvinnut huolehtia mistään, sen kun vain luotti homman osaavampiin käsiin.”

– Suvi Joutsen, Espoo

”Ihan mahtavaa asunnonvälitystä alusta loppuun, sekä myös ennen ja jälkeen muuton. Olimme perheemme kanssa evakossa reilun viikon, joten jouduimme toimittamaan muuttotavaroitamme muutamiin eri paikkoihin säilöön. Kun tila alkoi loppumaan ja mainitsin siitä ohimennen Lauri Katasille, niin Lauri sanoi että ”meidän varastollamme on vapaa kulmaus, voitte viedä loput tavaranne sinne”. En saanut kaikkia kamoja pois edes muuttopäivänä, mutta se ei Haapamäki&Katas -kaksikkoa haitannut ollenkaan. Tyrkkäsivät vielä samppanjapullon käteen, kun haimme vikat rojumme pois reilu viikko muuton jälkeen! Tyylikästä asunnonvälitystä alusta loppuun, joten palataan asiaan, jos joskus vielä muutetaan. Lämmin suositus!”

– Edu Kehäkettunen, Olari, Espoo

”Lupaukset pidettiin ja kaupat syntyivät nopeasti.”

”Välittäjä hoiti hommansa hyvin. Jäi oikein positiivinen ja ammattitaitoinen kuva yrityksestänne.”

”Asuntomme saatiin myytyä ennätysajassa, vaikka aiemmin myyntiajat asunnossa ovat olleet aika pitkiä. Tyyppinä mitä parhain välittäjä Lauri, jonka rehellisyyttä arvostamme.”

– myyjä

”Homma toimi erittäin hyvin: välittäjältä sai tietoa ja hän oli aina valmis vastaamaan kysymyksiin ja esittelemään kohdetta lisää.”

– ostaja

”Helppo valinta kun tietää sen tehneenä, ettei parempaa palvelua tai nopeampaa kauppaa etsimällä löytäisi.”

– Konsta Willberg

”Meille jäi kaikkiaan laadukas ja hyvä kuva Bo:n toiminnasta; välittäjän toiminta oli alusta saakka ammattitaitoinen ja lämminhenkinen. Kaikki sujui kokoajan teemalla kohti kauppoja, jotka sitten tehtiinkin – pitkälti välittäjän sinnikkyydestä johtuen.”

”Tuntui että välittäjät olivat sekä meidän ostajien että myyjän puolella.
Kävimme monessa Bo:n kohteessa etsiessämme unelmakotiamme ja koimme välittäjät joka kohteessa avoimiksi, ammattitaitoiseksi, rehellisiksi ja reiluiksi.”

– ostaja

”Lauri on ammattitaitoinen välittäjä joka pitää lupauksensa ja välittää asiakkaasta. Tekee kovasti töitä! Toki meilläkin oli ns. kädenvääntöä kun hinta laski, mutta kokonaisuus huomioon ottaen oli lopputulos Laurin ja uskomattoman ammattitaitoisen ja sympaattisen Katja Harrin ansiosta elämäntilanteeni huomioon ottaen paras mahdollinen. Kiitos!”

”Huippuosaamista ja intohimoa omalla toimialalla. Asunnonmetsästyksessä tuli nähtyä monia välittäjiä, mutta Bo oli ylivoimaisesti ammattitaitoisin yhteistyökumppani asunnon hankinnassa. Iso peukku – varmasti suosittelen toimintaanne ystävilleni.”

”Kaksikko Haapamäki & Katas yhdessä sisustussuunnittelijan ja valokuvaajan kanssa tekivät todella hyvää työtä talomme myyntiprojektissa. Kuvat, videot ja esittelytekstit olivat erittäin hyviä. Myyntityö oli aktiivista ja miellyttävä yhteistyö johti sopivan ostajan löytymiseen nopeasti.”

– myyjä

”Tehokasta ja ystävällistä palvelua – valitsen Laurin välittäjäkseni uudelleenkin!”

”Välittäjä antoi hyviä neuvoja ja piti yhteyttä säännöllisesti. Kauppakirja tuli luettavaksi hyvissä ajoin ennen kauppaa. Kaupat sujuivat hyvin, kaikki paperit kunnossa. Ammattitaitoinen välittäjä.”

– Susanne Hilbert

”Kaikki meni tosi hyvin – Lauri on ammattimies.”

– Jaakko Tanninen

”Olin niin vähän tekemisissä välittäjän kanssa, mutta sekin vähä oli reipasta ja rehtiä toimintaa. Olen myös poissaolevana saanut asiat sähköpostiini.”

– Merja Ikkelä

”Kaikki sujui todella mallikkaasti. Asunto meni ensimmäisellä yksityisnäytöllä. Uskon, että välitystoimiston maineella, kuvilla ja erittäin hyvän ammattitaidon omaavalla välittäjällä oli suuri merkitys, vaikkakin kohde oli ilmeisesti hyvinkin haluttu. Erityisesti arvostin välityssopimuksen myyntitilannetta; Lauri todella kuunteli asiakasta ja kiireettömästi kävimme prosessin läpi. Koko myyntiajan ja sitä ennen välittäjä piti hyvin minut ajan tasalla mitä tapahtuu ja milloin. Kiitos Lauri ja koko Bo:n tiimi!”

”Tehokasta ja täsmällistä toimintaa, kiitos. Toinen kerta jo Laurin asiakkaana, ja suosittelen.”

”Lauri on erittäin asiantunteva ja rehellinen. Hänellä on erinomaiset ihmissuhdetaidot! Kun prosessin loppuvaiheessa tuli pankista johtuvia hidasteita, niin hän toimi hyvin johdonmukaisesti ja rauhallisesti.”

– Kirsi Polvinen

”Välittäjä antoi aikaansa, otti selvää kysymyksistämme ja paneutui asiaan. Kaikki sujui nopeasti hyvässä, letkeässä ilmapiirissä.”

”Kaikki sujui hyvin. Erityiskiitos Laurin yhteydenpidolle ja aidolle välittämiselle!”

– Juhani Polvinen

”Kaikki toimi täydellisesti. Lauri on alansa ehdoton ykkönen – rauhallinen, mukava, ja antaa rehellisiä ja hyviä neuvoja. Meillä pitkä prosessi ja yksi hankala asiakas, ja Lauri luotsasi meidät ongelmitta tästä tilanteesta eikä hakenut nopeaa, meille huonoa ratkaisua. 10++ koko paketti.”

”Yli 2,5 vuotta myynnissä ja eri välittäjiä tänä aikana yhteensä neljä, joista Lauri Katas hoiti muutamassa kuukaudessa onnistuneet kaupat koronan pahimmillaan vallitessa. Suurenmoiset kiitokset todella hyvästä työstä!”

”Lauri on ammattilainen. Ei lupaa liikoja eikä hötkyile – se on tällaisessa tilanteessa tärkeää.”

”Helposti saatiin sovittua kiinnostuneille ostajille näytöille ajankohdat. Ja nopea kolmen viikon myyntiaika yllätti.”

”Asunnon myynti meni vaivattomasti; välittäjämme Lauri teki työn hyvin ja ammattitaitoisesti.”

”Kaikki sujui todella hyvin, ja vaikka ensimmäinen hyväksytty tarjous ei johtanutkaan kauppaan asunnosta löytyneen kosteusvaurion takia, sai välittäjä pian uuden näytön järjestettyä ja uudet ostajat tilalle. Kuvat asunnosta olivat todella ammattimaisesti otetut ja antoivat hyvän kuvan kohteesta.”

”Kaikki oikein sujuvaa ja ammattitaitoista!”

”Laurilla oli mahtava asiantuntemus ja palvelualttius koko prosessin ajan. Asunnon myynti oli itselle luonnollisesti iso juttu, ja aikataulullisestikin oli kiire. Myyntitiimin osaamisen ja aktiivisen viestinnän ansiosta ei tarvinnut hetkeäkään olla epätiedossa, että missä mennään. Pystyin koko ajan luottamaan siihen, että homma hoituu. Asunnon esittelykuvat oli piste iin päälle. Näin jälkeenpäinkään ajateltuna en edes pysty kuvittelemaan, että joku toinen olisi voinut hoitaa homman paremmin kuin te!”

”Sain välittäjän osalta erittäin hyvät suositukset ja täytyy todeta, että tein oikean valinnan. Kokonaisuus toimi erittäin ammattimaisesti. Kiitos!”

– Tapani Luoma

”Lauri ja Bo LKV Espoo hoiti asuntokaupat erinomaisesti osto- ja myyntitilanteessa. Molemmat kaupat tehtiin ripeästi. Stailaus, kuvat ja esitteet olivat laadukkaat. Laurista huokui ammattitaito, aito asiakaspalveluhenkisyys (ennätys sähköpostiin vastaamiseen taisi olla 4 min.), ja rauhallinen olemus loi luottamusta. Voimme suositella lämpimästi Laurin tiimiä!”

”Kaikki sujui näyttävästi. Ehkä kauppakirjaprosessista olisi voinut kertoa sen, että kaikki tapahtuu sähköisenä ja nopeasti. Vaikka eihän tämä haittaa mitään, mutta varsinkin meille jotka ollaan totuttu kauppakirjan vahvistuksiin kasvokkain. Ei kuitenkaan millään tavalla huononna kokonaisuutta! Mitä sopivampaa vastinetta rahoille. Nopeus asunnon myynnissä yllätti myös myyjät. Iso kiitos ystävällisestä ja loistavasta kaupasta!”

”Kaikki sujui oikein hienosti. DIAS-kaupan statuksen päivittämiseen olisin kaivannut hieman lisätietoja; kun asia selvisi, kauppa etenikin vauhdilla.”

– Malla Rautelin

”Koko prosessi sujui jopa paremmin kuin odotimme.”

Myytäviä kohteita

Lauhatie 38A

Tikkurila, Vantaa paritalo
77,5 m2 394 500 € 3h+k+kph+s+vh+p+terassi

Lauhatie 38C

Tikkurila, Vantaa paritalo
77,5 m2 392 000 € 3h+k+kph+s+vh+p+terassi

Lauhatie 38D

Tikkurila, Vantaa paritalo
77,5 m2 399 000 € 3h+k+kph+s+vh+p+terassi

Kaivomestarinkatu 3

Kirkkojärvi, Espoo kerrostalo 1989
74,5 m2 178 000 € 3h+k+s+lasitettu parveke

Kuusikkotie 51

Kuusikko, Vantaa paritalo 2000
175 m2 685 000 € 6h+k+rt+th+khh+s+ullakko+at (275m2)

Viherlaaksonranta 9

Viherlaakso, Espoo kerrostalo 2013
42,9 m2 225 000 € 2h+kk+kph+lasitettu parveke

Suinonkuja 6

Suvisaaristo, Espoo omakotitalo 2021
220 m2 1 780 000 € 4-5h+k+2xkph+s+wc+khh+vh+2xp+at

Ylätie 2A

Nöykkiö, Espoo omakotitalo 2006
289 m2 1 250 000 € 7h+k+th+3xkph+4xwc+khh+kellari+at+var (564m2)

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 479 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 385 990 € 3h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 415 990 € 3h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 365 990 € 3h+kt+vh

Sysimaa 4

Miilukorpi, Espoo omakotitalo 2001
106 m2 429 000 € 4h+k+khh+kph+s+wc+at+v

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 489 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 405 990 € 3h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 509 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 469 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 395 990 € 3h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 375 990 € 3h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 355 990 € 3h+kt+vh

Lauhatie 38B

Tikkurila, Vantaa paritalo
77,5 m2 394 500 € 3h+k+kph+s+vh+p+terassi

Kruununkuja 4

Mankkaa, Espoo paritalo 1981
113 m2 292 000 € 4-5h+k+kph+s+wc+vh+v+piha

Maininkitie 16

Kivenlahti, Espoo kerrostalo 1972
98 m2 269 000 € 4h+k+kph+wc+p

Piispankallio 4

Olari, Espoo autohallipaikka 2007

15 000 € AP 31

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
26,5 m2 203 990 € 1h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
44,5 m2 289 990 € 3h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
96 m2 584 990 € 4h+kt+s+khh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 534 990 € 4h+kt+vh+terassi

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 449 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
83 m2 412 990 € 4h+kt

Ojalehdonkuja 2

Asola, Vantaa kerrostalo 2021
43,5 m2 189 800 € 2h+kt+kph+p

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 494 990 € 4h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
96 m2 549 990 € 4h+kt+s+khh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
96 m2 536 990 € 4h+kt+s+khh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
36 m2 234 990 € 2h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
68,5 m2 376 990 € 3-4h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
36 m2 229 990 € 2h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
67 m2 425 990 € 3h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
44,5 m2 279 990 € 3h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
37 m2 224 990 € 2h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
96 m2 526 990 € 4h+kt+s+khh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
94,5 m2 559 990 € 4h+kt+s+khh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
86,5 m2 544 990 € 4h+kt+s+terassi

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 474 990 € 4h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 459 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
84 m2 464 990 € 4h+kt+vh

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
27 m2 203 990 € 1h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
83 m2 419 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
82 m2 406 990 € 4h+kt

Kipparinkatu 4

Espoonlahti, Espoo kerrostalo 2021
68,5 m2 363 990 € 3-4h+kt+vh