Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Porvoo

Leena Rotko

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, partner

040 522 7302 | leena@bo.fi

Leenan tavaramerkkinä ovat tyytyväiset asiakkaat. Asunnon myynti hoituu tehokkaasti, mutta miellyttävästi ja tyylikkäästi jokaisen myyntitoimeksiannon kohdalla – olkoon asunto myyjien oma koti, sijoitusasunto, uusi, vanha, suuri tai pieni. ”Jokainen asunto ja sen myynti ovat sen omistajille tärkeä asia. Olen iloinen, että voin hyödyntää Bo:n ainutlaatuista omaa, erottuvaa välityskonseptia, jossa myytäviin asuntoihin ja niiden kohdekuviin panostetaan monin verroin perinteisiä välitysliikkeitä enemmän. Näin asiakkaani voivat luottaa siihen, että saavat asunnostaan parhaimman hinnan, joka siitä on mahdollista saada.”

Asuntokaupan alan kokemusta on Leenalla yli kymmenen vuotta erilaisissa tehtävissä. Lisäksi hänellä on b-to-b–myynnistä pitkä kokemus sekä sen esimies- ja valmennustehtävistä. Näissä kaikissa tehtävissä on ollut mahdollista oppia uusia asioita, mm. myyntitaitoa, vuorovaikutustaitoja sekä neuvottelutaitoja. ”Olen innokas oppimaan uusia asioita ja kouluttaudunkin koko ajan. Tässä tehtävässä erityisesti laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinto (LKV) sekä kauppatieteiden maisterin tutkinto (KTM) tuovat varmuutta”.

Leenalla pysyy hyppysissä suuremmatkin kokonaisuudet ja useamman vuoden kokemus rakennuttajalla on tuonut uustuotantokaupan vahvaa osaamista. Hän on myös mielellään asiakkaiden apuna monimutkaisemmissa tilanteissa, kuten haastavat avioerotilanteet, perikunnat tai erilaiset säätiöt ja järjestöt.

Leena kaipasi kuitenkin modernimpaa ja dynaamisempaa työskentely-ympäristöä ja Bo:ssa Leenaa kiinnosti tämän lisäksi erityisesti myös mm. erottuva konsepti stailauksineen ja panostettuine kuvineen.

Leena lataa vapaa-ajalla akkuja lenkkeilemällä, kuntosalilla ja tenniskentällä. Erityinen suosikki on Nuuksion kansallispuisto ja sen vaellusreitit ja sienimetsät.

Olethan yhteydessä, niin mietitään sinun asuntosi myymiseksi paras mahdollinen suunnitelma!

JUST BO IT – WITH STYLE!

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Merivalkama 12, Espoo

234 000 € kerrostalo | 1987
57 m2 | 2h+k+s

Buusintie 30, Espoo

509 000 € omakotitalo | 2006
170 m2 | 4h, k, aula, khh, ph, s, kph, wc, kuisti
Senak Peek