Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Porvoo

Liisa Kulmala

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, Partner

040 968 3531 | liisa.kulmala@bo.fi

Liisa astui Bo:n remmiin pankkialalta, tarkemmin asuntorahoituksen maailmasta. Aivan ihmemaahan ei kuitenkaan astuttu, sillä Liisa on aikaisemmin toiminut kiinteistönvälittäjänä noin kahdeksan vuotta. Ajatus takaisin paluusta kotien maailmaan välittämisen vinkkelistä oli houkuttanut jo jonkin aikaa, ja Bo:n rantautuminen Jyväskylään sinetöi lopullisen päätöksen.

”Uskon, että välittäjänä vahvuuteni on se, että välitän isosti. Olen aidosti kiinnostunut ihmisistä ja koen suurta iloa voidakseni olla mahdollistamassa unelmien toteutumista kotien muodossa. Olen valmis tekemään kovasti töitä, ja tunnen syntyperäisenä jyväskyläläisenä kaupungin hyvin. Ammattitaito on rakentunut kohta kahdenkymmenen vuoden ajalta kiinteistönvälitys- ja rahoitussektorilta”, Liisa kertoo.

Työn vastapainoksi vapaa-ajalla Liisa pyrkii liikkumaan mahdollisimman monipuolisesti. Hiihto, pyöräily, salitreeni, lumikenkäily – kaikki käy. Kotona tärkeän taustajoukon muodostavat puoliso, lukioikäinen poika ja lemmikit koira ja kissa. Ja jos kaikista tärkeintä paikkaa miettii Liisalle, on se jo lapsuudenajalta asti ollut mökki Päijänteen rantamaisemissa, jossa sykkeet laskevat ja energiavarannot täyttyvät.

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Senak Peek