Ludmila Tähtinen

asuntomyyjä, partner
TURKU
044 252 3263 | ludmila.tahtinen@bo.fiElämäsi suurin ja tärkein kauppa – ota mukaan ripaus lämpöä!

Asuntojen myyminen on tämän naisen unelma – se yhdistää hänelle tärkeät asiat: ihmiset, kodit ja myyntityön. Yrittäjätaustainen tehopakkaus tekee välitystyötä intohimolla ja täydestä sydämestä. Karjalaiset juuret näkyvät niin hersyvänä nauruna kuin ennakkoluulottomana asenteena ja rohkeutena tarttua vaativampiinkin myyntikohteisiin. Päämäärätietoisuus ja halu ylittää kaikki odotukset puskevat kohti uudenlaisia ideoita asiakkaiden toiveiden täyttämiseksi. Taideharrastuksen antama visuaalinen silmä sekä omat kokemukset rakentamisesta auttavat löytämään kohteiden parhaat puolet tai ratkaisuehdotukset niiden luomiseksi. Yli 20 vuotta Salon seudulla asuneena Ludmila tuntee Salon ympäristökuntineen ja palvelee tarvittaessa myös venäjäksi. Mikäli haluat kotiasi edustamaan järjestelmällisen ja määrätietoisen tehomyyjän mukanaan tuulahdus aurinkoa, on tämä nainen sinulle oikea valinta. Koti on Ludmilalle sydämen asia, myös sinun kotisi!

”Todella mukava, avoin ja luottamusta herättävä välittäjä. Nopea reagointi kaikkiin kysymyksiin ja selvityspyyntöihin.”

”Olen positiivisesti yllättynyt, koska työ tehtiin nopeasti mutta erinomaisesti. Välittäjän kanssa yhteistyö sujui hyvin helposti ja joustavasti. Ludmila otti minut huomioon ja kuunteli tarkasti toiveitani, ja sen lisäksi hän piti minut ajan tasalla. Välittäjän työ näkyi myös myyntitekstissä, koska siinä otettiin huomioon kaikki asuinalueen ja asunnon plussat. Kokonaisuudessaan olen erittäin tyytyväinen välittäjän ja minun yhteistyöstä.”

– Sveta Efimenkova

”Asuntokauppa tapahtui ulkomaalaisen myyjän ja suomalaisen ostajan välillä. Ostajana minun ei tarvinnut murehtia mistään, sillä välittäjä hoiti kaikki asiat äärimmäisen hyvin. Tämän lisäksi välittäjä oli mukava ja ystävällinen ensimmäisestä esittelystä lähtien. Suuret kiitokset välittäjälle!”

Myytäviä kohteita

Kyntäjänkatu 5

Kuloinen, Raisio rivitalo 2006
130 m2 299 000 € 5h+k+2 kph+s+khh+et+2 wc+vh+tk+parveke+2 lämmin varastoa+2 auton autokatos

Kunnaankatu 5

Vaisaari, Raisio kerrostalo 1981
74,5 m2 114 000 € 3h+k+kph+vh+parveke


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Tupuri, Salo

rivitalo 71,5 m2
MYYTY

Merimasku, Naantali

rivitalo 62,5 m2
MYYTY

Joensuu, Somero

kerrostalo 60 m2
MYYTY

Tupuri, Salo

rivitalo 79,5 m2
MYYTY

Pahkavuori, Salo

kerrostalo 76,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.