Maarit Niemelä

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, partner
HELSINKI, TööLö
040 166 0248 | maarit@bo.fiPositiivisen ja empaattisen luonteen omaava Maarit on helposti lähestyttävä välittäjä, jolla on aito halu auttaa jokaista asiakasta yksilöllisesti. Kokemus ja varmuus välittyy ihmisille, sillä takana on yli 20 vuotta yrittäjänä ja töitä myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Vahvan suosituksen antavat uskolliset asiakkaat kuvaavat Maaritin olevan ammattitaitoinen, luotettava ja rehellinen välittäjä, joka aidosti kuuntelee ja huomioi asiakkaan toiveet ja tarpeet. Maarit rakastaa haasteita ja hän on aina valmis oppimaan uutta. Määrätietoisuus ja tarkkuus ovat Maaritin eteenpäin ohjaavia piirteitä.

Työn ulkopuolella Maarit viettää aikaa kuntosalilla, lenkkipoluilla ja jalkapallokenttien laidalla futisäidin roolissa. Tilaisuuden tullen lähdetään läheisten kanssa Lapin maisemiin rentoutumaan.

”Välittäjä selvitti huolellisesti mitä toimeksiannossa haluamme. Hän kuunteli ja teki muistiinpanoja. Hänen avullaan myyntikohteen hinnan asettaminen osui nappiin ja kohteesta saatiin useita yhteydenottoja ja näyttöihin katsojia. Kaupat syntyivätkin alle viikossa. Toimeksiannon kestäessä välittäjä piti meidät ajan tasalla kaikista tapahtumista. Ammattitaito ilmeni aivan kaikessa Maaritin toiminnassa.”

– myyjä, Leppävaara, Espoo

”Hyvä myyntisuunnitelma, esiteteksti ja realistinen hinta-arvio. Asunnon somistaminen myyntikuvia varten oli juuri sopiv;: pienillä yksityiskohdilla luotiin asunnon henkeen sopiva tunnelma. Myyntikuvat olivat ensiluokkaiset ja antoivat oikean kuvan asunnosta.”

– myyjä, Meilahti, Helsinki

”Koko prosessi meni tosi sujuvasti ja mukavasti. Meille oli selvää, että olemme yhteydessä Maaritiin, jos tarvitsemme apua asuntomme myynnissä. Ja kun se hetki koitti, hommat saatiin nopeasti käyntiin ja asuntokin meni kaupaksi oikeastaan saman tien. Maarit piti meitä koko ajan ajan tasalla tapahtumista ja prosessin seuraavista vaiheista. Saimme itse keskittyä lomailuun ja uuden kodin remonttiin ihan rauhassa. Paremmin ei olisi voinut mennä.”

– myyjä, Taka-Töölö, Helsinki

”Olin vaikuttunut miten paljon Maarit toi tietoa sekä lisäarvoa alueesta; hän oli hyvin perehtynyt siihen. Kiire ei ollut, kaikki nurkat käytiin huolellisesti ja rehellisesti läpi. Hän oli aidon kiinnostunut palvelemaan ihan viimeisen päälle, vaikka kyseessä ei euroissa mitattuna ollut mikään jättikauppa. Aivan 10+ – hän ei olisi voinut tehdä mitään paremmin. Maarit oli koko ajan tilanteen tasalla tai jopa askeleen edellä.”

– ostaja, Puotila, Helsinki

”Saimme ystävällistä ja asiantuntevaa apua asuntokaupoilla. Tämä oli ensimmäinen asuntokauppani ja koin saavani tarvittavan tuen välittäjältä. Maarit piti huolen siitä, että pysyimme ajan tasalla tarjousten ja kauppojen edetessä.”

– ostaja, Taka-Töölö, Helsinki

”Olin ensiasunnon ostaja. Välittäjä oli avulias ja kaikki toimi tehokkaasti.”

– ostaja, Vantaa

”Välittäjämme Maarit oli hyvin avulias ja vastasi kysymyksiimme hyvin ja selkeästi. Myös tiedotus tarjouksen hyväksymisestä ja asunnon kauppoihin liittyvistä asioista sujui helposti ja nopeasti.”

– ostaja, Vantaa

Myytäviä kohteita

Välskärinkatu 33

Pajala, Järvenpää kerrostalo 2020
83,5 m2 298 000 € 4h, avok., kph, s, 2 wc ja lasitettu parveke


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Peltola, Järvenpää

rivitalo 80 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.