Marianne Haarakangas

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, partner
VANTAA
0400 759 606 | marianne.haarakangas@bo.fiMarianne on sydämeltään välittäjä. Hänelle on ensiarvoisen tärkeää, että hänen tekemänsä työ on sellaista, johon hän kokee intohimoa ja paloa. Kiinteistönvälitys on tuonut Mariannelle sitä paloa jo lähes kymmenen vuoden ajan. Laaja-alaisen kokemuspohjan ja positiivisen asenteen ansiosta Marianne on monen perheen luottovälittäjä vuodesta ja kodinvaihdosta toiseen. Pitkät asiakassuhteet ja näkyvät tulokset näyttävät toteen sen, että Marianne kunnioittaa jokaista asiakasta ihmisenä. Asiakkaat kiittävät Mariannea erityisesti helposti lähestyttävästä persoonasta sekä aktiivisesta yhteydenpidosta. Parhaaseen lopputulokseen päästään silloin, kun sekä ostaja että myyjä kokevat pystyvänsä etenemään neuvotteluissa luottavaisin mielin välittäjän kanssa. Rehellisyys ja kunnioitus ovat Mariannen mielestä tärkeimpiä asioita silloin, kun asiakas luottaa hänelle yhden elämänsä merkittävimmistä ja arvokkaimmista asioista – oman kotinsa. Asiakkaiden antamat palautteet ovat olleet poikkeuksetta positiivisia, ja uudet asiakkaat löytävätkin Mariannen luokse suositteluiden kautta.

”Positiivinen ja sujuva kokemus. Koko ajan oli selvää missä mennään, ja yhteydenpito oli helppoa ja ystävällistä. Marianne huolehti tiedottamisesta ja kaikista muistakin asioista prosessin ajan esimerkillisesti, ja meillä ostajina oli hyvä ja luottavainen tunne.”

– ostaja, Helsinki

”Olen tuntenut Mariannen useampia vuosia, ja saanut häneltä aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua kiinteistökaupoissa – niin tälläkin kertaa.”

– myyjä, Sipoo

”Mariannelta saa loistavaa, ripeää ja ammattimaista palvelua – oli sitten kyseessä asunnon osto, myynti tai muu asuntoihin liittyvä asia. Iso suositus!”

– ostaja/myyjä, Helsinki