Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Martti Leskinen

Kiinteistöneuvos

martti.leskinen@bo.fi

Kiinteistöneuvos Martti Leskinen on Bo Family Group Oy:n yhteistyöjuristi ja vastaa Bo Familyn lakikoulutuksista, tiedottamisista ja kokonaisvaltaisesti Bo LKV:n juridisista asioista.

Martti ”Masa” Leskinen on yksi Suomen kokeneimmista välitysalan juristeista. Tuhannet välittäjät ympäri Suomea ovat käyneet Martti Leskisen suosituissa LKV-valmennuksissa ja onnistuneet saamaan vaativan LKV-tutkinnon hyväksytysti läpi. Martti Leskisen työhistoriasta riittäisi suitsutettavaa vaikka kirjaksi asti. Martti on toiminut pitkään välitysketjun pääjuristin roolissa sekä ollut mukana mm. oikeusministeriön työryhmissä valmistelemassa lakia. Ensimmäinen hyvän välitystavan ohjekin on kirjoitettu Martin ollessa liiton laki – ja lausuntovaliokunnassa.

Vaativan työnsä lomassa Martti ehtii myös harrastaa golfia sekä laulaa mieskuorossa ja kvartetissa. Martilla on yli viiden vuosikymmenen kokemus välitysalalta ja hän on nähnyt alan nousut ja laskut. Ja mikäs sen mukavampaa kuin tulla kutsutuksi flowhun mukaan. Martti huomasi heti, että Bo:ssa tehdään työtä rakkaudesta lajiin, toisia kunnioittaen ja valtava onnistumisen palo jokaisen silmissä.

Martti järjestää jatkossa koulutuksia myös muillekin kuin vain Bo:n välittäjille. Martti toimii oman yrityksensä, MTL Consulting Oy:n nimissä.

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Bo Match Sneak Peek