Mia Lehtonen

myyntipäällikkö, YKV, LKV, kaupanvahvistaja, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
0400 369 666 | mia@bo.fiVaraa arviokäynti kalenteristani

Mia on iloinen ja tehokas asuntokaupan ammattilainen. Hänen hersyvä mutta rauhallinen persoonallisuutensa yhdistettynä ahkeruuteen ja tehokkuuteen tekevät hänestä huippuvälittäjän. Halu kehittyä ja kouluttautua, omistautuminen asiakkailleen sekä syvä intohimo pyrkiä aina parempaan takaavat loistavan lopputuloksen. Mia elää unelmaansa päästessään tekemään välitystyötä yrittäjämäisesti mahtavassa tiimissä. Mia on kotonaan tilanteessa kuin tilanteessa ja häntä on myös kiitelty rehellisestä ja lämminhenkisestä asenteesta sekä helposti lähestyttävästä luonteestaan. Paras mahdollinen kiitos työstä Mialle on tyytyväinen ja onnellinen asiakas.

”Yksityisnäyttö järjestyi pikaisella aikataululla ja vaikka esittelijällä oli kiire ja puhelin soi koko ajan, hän ehti kuitenkin vastata kysymyksiin ja esitellä taloa. Hän hoiti kaikki asiapaperit nopeasti ja joustavasti sekä vastaili sähköpostikysymyksiin ilman viivytyksiä. Ystävällistä ja hyvää palvelua!”
Ostaja

”I dealt with Mia at least 3 house deals and on 100% satisfied, especially now. Thank you, Mia!!!”
Myyjä

”Mia oli todella tehokas ja myi talomme heti ensimmäisestä näytöstä järkevään hintaan! Emme tunteneet Miaa aiemmin vaan valitsimme hänet näiden palautteiden perusteella, ja todellakin valitsisimme uudelleen. Tutustumisessa käytiin ensin läpi naapuruston toteutuneita myyntihintoja ja nykyistä markkinatilannetta. Selväksi tuli, että myyntiajat ovat pitkiä ja on syytä varautua kuukausien ruljanssiin. Samaa toki kerrotaan tällä hetkellä kaikissa medioissa, mutta oli hienoa että Mia kalibroi odotukset järkeviksi ja halusi lähteä myymään realistisella hinnalla. Yhteydenpito oli jämptiä ja palkkiostakin voitiin neuvotella. Tietysti meillä kävi erittäin hyvä säkä, kun nopeisiin päätöksiin kykenevä ostaja käveli heti ensimmäiseen näyttöön, mutta eiköhän tässä Miallakin rooli ollut. Ehdimme nimittäin itse hoitaa muutamia näyttöjä ennen välittäjän palkkausta, ja opetus oli lähinnä se että esitellä voi kuka vaan, potentiaalisia ostajiakin löytyy, mutta nimen saaminen paperiin on lopulta aika vaikeaa.”
Myyjä

”Mia hoiti välityksen todella AMMATTIMAISESTI, itselläni on useita asuntoja ja olen nähnyt monta viheltäjää ” välittämässä” asuntoja….
Kävin Mian näytöllä katsomassa miten hoitaa asiakkaat ja totesin että, tässä on ammattilainen joka ei välitä vaan MYY.
Ja annoin Mialle asunnon myyntiin.
Kiitos Mia!”
Myyjä/sijoittaja

”Loistavasti. Kilpailukykyinen hinta, todella aktiivinen ja ammattitaitoinen välittäjä. Asunto meni kaupaksi 3kk:ssa tilanteessa, jossa myyntiajat markkinoilla ovat pääsääntöisesti pitkiä.”
Jenny Oksanen, Tuusula

”Mia, sinä teit tiukkoina aikoina ihmeen, kun sait asuntomme myytyä lähes sovittuun hintaan ja mahdollistit meidän tulevat asuntokaupat. Enpä usko monen muun välittäjän pystyneen samaan. Oli meidän onni, että päädyimme sinuun.
Kiitos vielä tuhannesti!”
myyjä

”Mian kanssa oli mukava asioida ja hän oli erittäin nopea toiminnassaan. Ensivaikutelmana välittäjän tuodessa niin hyvät kuin myös huonotkin puolet asunnosta, jotenka mitään ei salattu, joka on mielestäni tärkeää asunnon ostajalle. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus välittäjästä :)”
ostaja

”Myyntitoimeksiannot (2 kpl) hoituneet nopeasti ja ammattitaitoisesti. Tarmoa ja karismaa löytyy.” myyjä

”Asiat hoituivat todella nopeasti ja ammattitaitoisesti. Mia ilmoitti kaikesta aina hyvissä ajoin ja piti aktiivisesti kohdetta esillä. Kaupat syntyivät odotettua nopeammin. Suosittelemme lämpimästi.”
Jenna Laurila, Vantaa

”Asiantunteva. Mia asuu itsekin lähellä niin tuntee nää paikat. Oikeestaan täydellinen. Seuraavan kerran kun tarvitsen välittäjää, otan varmasti Mian uudestaan.”
Asiakas, Tuusula

”Miahan oli meille tuttu jo etukäteen. Hän on myynyt yhden meidän asunnon aikaisemmin ja ollaan ostettukin häneltä. Hänhän on tosi tehokas myymään, mutta siinä on omat puolensa, jotka asiakasta voivat joko huvittaa tai ihmetyttää. Meillä kokemusta Mian työskentelystä aiemmin, niin luotettiin häneen. Jatkamme vielä yhteistyötä hänen kanssaan, jos tulee ajankohtaiseksi; onhan hän saanut kaupat aina hyvin hoidettua!”
Asiakas, myyjä/ostaja

”Tosi mukava ja pätevä välittäjä. Ostettiin häneltä tämäkin koti. Varmaan jatkossakin käytetään Miaa, kun tulee se aika.”
Saana Pyökkilehto/ostaja/myyjä

”Tosi mukava ja pätevä välittäjä. Ostettiin häneltä tämäkin koti. Varmaan jatkossakin käytetään Miaa, kun tulee se aika.”
Saana Pyökkilehto/ostaja/myyjä

”Mia oli hehkuva ja luotettava agentti, joka teki kaikki työnsä hymyillen ja ilomielellä. Minun ei tarvinnut muuta kuin allekirjoittaa paperit, kun hän löysi luotettavat asukkaat alle kahdessa viikossa. Suosittelen häntä lämpimästi.”
Jon McGill, myyjä/ostaja/vuokranantaja

”Mia on tosi kärsivällinen ja hyvä kuuntelija. Ei painosta ja otti minun tarpeet huomioon.” Sara, myyjä/ostajaMyytäviä kohteita

Rantaniitynkuja 19

Anttilanranta / Paijala, Tuusula omakotitalo 2019
151 m2 679 000 € 4h + k + kph/s + työhuone + autosuoja

Rajamäentie 5

Sompio, Kerava omakotitalo 1957
171,5 m2 450 000 € 7h, k, kph/s + okt-tontti

Hämeentie 38

Kallio, Helsinki kerrostalo 1935
44 m2 299 000 € 1h + k + alkovi + kph (YJ 1h+k)

Viipurinkatu 9 A

Alppila, Helsinki kerrostalo 1936
28,5 m2 179 000 € 1h + alkovi + kph

Uudenmaankatu 13

Punavuori / Kamppi, Helsinki kerrostalo 1914
70,62 m2 704 000 € 2h + k + työtila + vh
Esittely 24.10.2021 klo 16.15-16.45

Pakkastie 7

Malmi / Sepänmäki, Helsinki omakotitalo 1983
113 m2 369 000 € 3mh, oh, k, apuk, takkah, kph/s

Heinolankatu 6

Alppila, Helsinki kerrostalo 1942
48,5 m2 339 000 € 2h + kk + kph
Esittely 24.10.2021 klo 15.00-15.30

Salpatie 7 d

Laurila, Järvenpää rivitalo 2018
120 m2 389 000 € 4h, avokeittiö, kph/s, khh, vh

Poutalantie 25

Kellokoski, Mäntsälä rivitalo 1989
72 m2 169 000 € 3h + k + kph/s

Hästbackantie 17

Box, Sipoo omakotitalo 2006
203 m2 595 000 € 6h + k + kph/s + ak


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Westend, Espoo

rivitalo 113 m2
MYYTY

Roihuvuori, Helsinki

kerrostalo 61 m2
MYYTY

Kallio / Alppiharju, Helsinki

kerrostalo 69 m2
MYYTY

Etu-Töölö, Helsinki

kerrostalo 73,93 m2
MYYTY

Vallila, Helsinki

kerrostalo 35 m2
MYYTY

Viikki, Helsinki

kerrostalo 87,5 m2
MYYTY

Lauttasaari, Helsinki

kerrostalo 37 m2
MYYTY

Arabianranta, Helsinki

kerrostalo 63,5 m2
MYYTY

Vuosaari / Rastila, Helsinki

paritalo 74,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.