Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Porvoo

Mika Leinonen

Asuntomyyjä, Partner

040 054 7735 | mika.leinonen@bo.fi

Myyntityö ihmisten parissa on Mikalla verissä. Mika päätyi jo nuorena miehenä kiinteistöalalle ensimmäisen kerran vuonna 1993. Myynnin ja markkinoinnin parissa Mika on hionut omaa myyntityötään aina vain paremmaksi ja paremmaksi osaavien mentorien ohjauksessa – unohtamatta lukuisia huippuluokan koulutuksia ja luentoja, joissa Mika on saanut olla mukana.

Tämä matka on ollut Mikalle mieleenpainuva niin ylä- kuin alamäkineen ja matka onkin koulinut Mikasta todellisen asunnonmyynnin ammattilaisen. Mika syttyy liekkeihin päästessään toteuttamaan asiakkaidensa unelmia ja hyvä palaute onnistuneesta työstä pitää hymyn Mikan huulilla. Mika haluaa ottaa asiakkaat mukaan myyntiprosessiin heti alusta alkaen ja rakentaa yhdessä heidän kanssaan suunnitelman heidän kotinsa myynnille.

Mikan asiakkaat arvostavat sitä, että pääsevät halutessaan mukaan myyntiprosessiin. Mikan kanssa asunnonmyynti sujuu toki ilman minkäänlaista osallistumista. Mikan näkemyksellä ja ammattitaidolla asunnon myynti ja markkinointi sujuu tanssien ja myyjä voi huoletta jättää asuntonsa myynnin Mikan osaaviin käsiin. Mikalla ja asiakkailla tavoite on aina kristallin kirkas ja yhteinen: saada asuntokaupat tehtyä parhaassa mahdollisessa ajassa, parhaaseen mahdolliseen hintaan ja vieläpä niin, että ostajankin on mukava tulla uuteen kotiin hyvillä mielin onnistuneiden kauppojen ansiosta.

Asuntokauppa on tiimipeliä, ja Mikan ympärillä on mahtava joukko palkittuja oman alansa ammattilaisia, jotka tekevät kaikkensa, että sinun kotisi vaihtaminen onnistuu niin kuin olemme sen luvanneet.

Mika haluaa olla aina tavoitettavissa kun häntä tarvitaan ja Mika pitää asiakkaat aina ajan tasalla missä mennään ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Mika muistaakin aina entisen kollegansa, hyvän ystävänsä Heidin sanoneen: ”valitse asuntosi arvoinen välittäjä, sillä vaikka joku niin väittääkin, asunnot eivät myy itse itseään!”

Mika toivottaakin kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleeksi palveltaviksi!

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Rantoistenpolku 8, Lempäälä

409 000 € omakotitalo | 2011
139 m2 | 4mh, oh, k, khh, 2x wc, s, at, ak, 2x varasto.

Vihkurintie 3, Akaa

69 000 € kerrostalo | 1979
86 m2 | 4h, k, p (lasit)

Matinpuronkuja 2, Espoo

216 000 € kerrostalo | 2015
33,5 m2 | 1h, kt, p (lasit)

Rubiinikehä 33, Vantaa

176 000 € kerrostalo | 2015
36 m2 | 1h, kk, kph, parveke
Senak Peek