Milla Karlsson

kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, partner
OULU
0400 153 209 | milla@bo.fiMilla on kokenut ja monipuolinen kiinteistönvälittäjä, joka lähestyy asiakkaita aktiivisella ja valloittavan positiivisella otteella. Milla on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja hänellä on myös alan ammattitutkinto. Hän on ajan hermolla ja seuraa aktiivisesti asuntomarkkinoita, joten realistinen näkemys Oulun markkinoista on hyvin hallussa. Milla on iloinen ja positiivinen, löytää asunnon parhaat puolet ja osaa korostaa niitä. Asiakkaat ovatkin antaneet hänelle kiitosta siitä, että häntä on hyvin helppo lähestyä. Asiakkaat voivat hyvillä mielin antaa arvokkaimman omaisuutensa Millan käsiin, koska hän ei hätkähdä vaativissakaan tilanteissa. Asunnon välitys on Millalle elämäntapa ja tyytyväiset asiakkaat paras käyntikortti.

”Olen myynyt Millan kautta kaksi asuntoa ja liiketilan muutaman vuoden sisällä ja kaikki meni kaupaksi sellaisilla hinnoilla ja myyntiajoilla kun Milla arvioi. Etsimme pitkään omakotitaloa ja löysimme sen, kun kerroimme Millalle mitä etsimme. Aktiivinen yhteydenpito ja tilanteen tasalla pitäminen toi itselle luottavaisen mielen että homma on hoidossa”

– myyjä ja ostaja, Kempele

”Voin suositella Millaa lämpimästi välittäjää valitessa. Rivari asunnon myynti sujui nopeasti ja Milla kertoi koko ajan mitä tapahtui”

– myyjä

”Ostimme ensimmäisen yhteisen omakotitalon. Ammattitaitoinen ja todella mukava välittäjä kertoi kaiken tarvittavan tiedon ja enemmänkin. Yhteydenpito nopeaa!”

– ostaja

”Milla oli aivan ihana välittäjä. Juuri meidän oloinen ihminen; kaikkea sai kysyä ja kaikkeen saatiin vastaus. Uuden, ison asian ollessa kyseessä en olisi voinut kuvitella ketään muuta kuin Millaa kenen kanssa olisi asiaa käsitelty. Myös lahjakassi kaupanteon päätteeksi oli ihana yllätys. Ehdottomasti jos joku on välittäjää vailla, niin suosittelemme Bo:ta ja Millaa.”

– Sanna Pätsi, ostaja

”Kuvat ja stailaus olivat todella kauniita! Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja myi asuntomme todella nopeasti!”

– Anna Tammelin, myyjä

”Todella kaunis kuvaus ja stailaus, ja tosi kivasti meni yhteistyö Millan kanssa!”

– Elisa Ricci, myyjä

Myytävät kohteet

Seurakuja 2

Ii, Ii omakotitalo 1925
517,5 m2 425 000 € 10h, k, s

Kanervatie 3

Myllyoja, Oulu kerrostalo 1975
59 m2 69 500 € 2h, k

Ampuhaukantie 6

Kaukovainio, Oulu kerrostalo 1977
55,5 m2 59 000 € 2h, k, kph

Nokelantie 12

Karjasilta, Oulu kerrostalo 1946
45 m2 76 000 € 2h, k