Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Porvoo

Milla Karlsson

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kiat, Partner

0400 153 209 | milla@bo.fi

Milla on kokenut ja monipuolinen kiinteistönvälittäjä, joka lähestyy asiakkaita aktiivisella ja valloittavan positiivisella otteella.

Milla on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja hänellä on myös alan ammattitutkinto. Ammattitaidon merkitystä ei voi liikaa korostaa kun kyseessä on kodin vaihto.

Milla on ajan hermolla ja seuraa aktiivisesti asuntomarkkinoita, joten realistinen näkemys Oulun markkinoista on hyvin hallussa.

Kun asiakkaalle lähdetään hakemaan markkinoiden parasta mahdollista hintaa, on tärkeää että pystyy tarjoamaan oikeat työkalut. Milla on iloinen ja positiivinen, löytää asunnon parhaat puolet ja osaa korostaa niitä. Asiakkaat ovatkin antaneet hänelle kiitosta siitä, että häntä on hyvin helppo lähestyä. Asiakkaat voivat hyvillä mielin antaa arvokkaimman omaisuutensa Millan käsiin, koska hän ei hätkähdä vaativissakaan tilanteissa.

Asunnon välitys on elämäntapa ja tyytyväiset asiakkaat paras käyntikortti!

Yli kymmenen vuoden kokemus välitystyöstä Oulun seudulla.

Henkilöstä sanottua

”Olen myynyt Millan kautta kaksi asuntoa ja liiketilan muutaman vuoden sisällä ja kaikki meni kaupaksi sellaisilla hinnoilla ja myyntiajoilla kun Milla arvioi. Etsimme pitkään omakotitaloa ja löysimme sen, kun kerroimme Millalle mitä etsimme. Aktiivinen yhteydenpito ja tilanteen tasalla pitäminen toi itselle luottavaisen mielen että homma on hoidossa”
Asunnon myyjä ja ostaja, Kempele.

”Voin suositella Millaa lämpimästi välittäjää valitessa. Rivari asunnon myynti sujui nopeasti ja Milla kertoi koko ajan mitä tapahtui” asunnon myyjä.

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Kansankatu 54, Oulu

269 500 € kerrostalo | 2017
48,5 m2 | 2h, kk, s

Ollakantie 5, Kempele

178 000 € rivitalo | 1989
131,7 m2 | 4h,k,s, khh, erill.wc
Senak Peek