Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Minna Wiik

Asuntomyyjä, Partner

050 5944 554 | minna.wiik@bo.fi

Minna on elämänmyönteinen ja energinen myynnin ammattilainen, joka tekee työtään suurella sydämellä. Hän on saanut paljon kiitosta asiakkailtaan asiakaslähtöisestä, lämminhenkisestä, aktiivisesta ja tehokkaasta toiminnastaan. Vuosien varrella karttunut kokemus erilaisista rakennus- ja remontointiprojekteista sekä sisustamisesta ja stailauksesta, ohjasi Minnan lopulta unelma ammattiinsa – myymään asuntoja. 

Työssään Minna on ahkera, laadusta tinkimätön ja hänellä on jatkuva kehittymisen halu, jotta voisi palvella asiakkaitaan entistä paremmin. Asiakkaiden aito kohtaaminen ja loistavat neuvottelutaidot ovat johtaneet moniin onnistuneisiin asuntokauppoihin ja tyytyväisiin asiakkaisiin. 

Vapaa-ajallaan Minna nauttii lukemisesta, matkustelusta ja hyvästä ruuasta ystävien ja läheistensä kanssa. Parhaiten Minna rentoutuu hevosten kanssa puuhastellessa ja ratsastaessa. Kahden lapsen äitinä, myös ”autokuskin” ja ”huoltojoukkojen” roolit ovat tulleet tutuiksi lasten harrastusten myötä.

Minna on kunnianhimoinen ja kilpailuhenkinen pyrkien työssään aina huipputuloksiin. Tärkeintä Minnan mielestä omassa työssä on kuitenkin ihmisten aito kohtaaminen, kuunteleminen ja kunnioitus. Jokainen koti ansaitsee tulla nähdyksi omana ainutlaatuisena ja arvokkaana kokonaisuutena. 

Ota yhteyttä Minnaan, kun haluat tehokkaan välittäjän, joka antaa täyden työpanoksensa juuri Sinun asuntosi myytiin.

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Sörnäistenkatu 15, Helsinki

885 000 € kerrostalo | 2009
144 m2 | 4-5h+k+s+kirj.

Nuottalahdentie 26, Espoo

960 000 € paritalo | 2002
206 m2 | 5h+tkh+ask+k+s
Senak Peek