Minna Wiik

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
HELSINKI, TööLö
050 5944 554 | minna.wiik@bo.fiMinna on elämänmyönteinen ja energinen myynnin ammattilainen. Hän on saanut paljon kiitosta asiakkailtaan asiakaslähtöisestä, lämminhenkisestä, aktiivisesta ja tehokkaasta toiminnastaan. Vuosien varrella karttunut kokemus erilaisista rakennus- ja remontointiprojekteista sekä sisustamisesta ja stailauksesta ohjasi Minnan lopulta unelma-ammattiinsa myymään asuntoja. Asiakkaiden aito kohtaaminen ja loistavat neuvottelutaidot ovat johtaneet moniin onnistuneisiin asuntokauppoihin ja tyytyväisiin asiakkaisiin. Jokainen koti ansaitsee tulla nähdyksi omana ainutlaatuisena ja arvokkaana kokonaisuutenaan.

Vapaa-ajallaan Minna nauttii lukemisesta, matkustelusta ja hyvästä ruuasta ystävien ja läheistensä kanssa. Parhaiten Minna rentoutuu hevosten kanssa ratsastaessa.
”Todella positiivinen kokemus, välittäjä osasi asiansa, oli aktiivinen, täsmällinen ja luotettava. Hänellä oli sellainen hyvä ”mä hoidan tämän” -asenne. Iso bonus oli, että kotimme meni kaupaksi muutamassa päivässä ja saimme siitä korkeamman hinnan kuin mitä pyysimme. Välittäjä oli todella palkkionsa arvoinen 🙂 Pidin myös siitä, että vaikka kuvat olivat stailattuja ja upeita, olivat ne silti erittäin realistisia – asunnosta ei esim. yritetty tehdä suuremman näköistä.”

”Iso kiitos Minnalle!
Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien kaikki sujui todella hyvin. Kaikki järjestyi helposti, asunnon valokuvaus ja stailaus teki tehtävänsä. Minnan kanssa kommunikointi on vaivatonta ja hänen iloinen asenne antoi uskoa myynnin onnistumiseen. Ja niin asunto menikin heti ensimmäisen yksityisnäytön jälkeen. Voin lämpimästi suositella Minnaa ja Bo LKV:n palveluita.”

”Bo:n avulla asuntokaupat sujuivat erinomaisesti: asiantuntevan välittäjän kanssa oli ilo asioida. Meistä pidettiin asiakkaina hyvää huolta siitä asti kun ensimmäisen kerran menimme näyttöön katsomaan uutta, tulevaa kotia. Oli luottavainen olo tehdä kaupat Bo:n välityksellä.”

”Minna teki todella upeaa työtä, stailaus, myyntistrategia, yhteydenpito sekä kauppaneuvottelut. Myyntikohde ei ollut helpoin mahdollinen, mutta saimme siitä todella hyvän hinnan. Erittäin ammattimaisesti hoidettu prosessi alusta loppuun!”

”Very smooth communication and professionalism during the whole process. Minna Wiik provided us answers to all the questions presented and the documents we required. Would recommend her services.”

”Everything went as smoothly as it could. We don’t speak Finnish, and even then everything went without a hassle. The realtor Minna Wiik made sure that we got all the documents on time so that we could translate them. She showed us the house whenever we wanted to have a viewing. We would recommend Bo LKV and especially Minna Wiik personally to our friends.”

”Kohde oli haastava, mutta päättäväisyydellä ja tunnollisella puurtamisella Minna sai kaupat toteutettua. Hyvät neuvottelutaidot olivat myös ratkaisevassa osassa.”

– Nina Forssell

”Sujui erinomaisesti ja nopeasti. Minulle tuli tunne, että homma oli Minnalla koko ajan todella hyvin hallussa. Aivan upea ammattilainen ja pitää todella huolta asiakkaastaan, ihan huippu tyyppi.”

– Juha Niemelä

”Minna oli erittäin ystävällinen, sympaattinen, lämmin, luotettava ja hänen kanssaan oli helppo keskustella kaikista asioista. Hänellä on erinomainen osaaminen ja ammattitaito.
Hän piti tiiviisti yhteyttä ja hoiti asuntomme myyntiä aktiivisesti.
Oli koko ajan turvallinen ja luotettava olo!”

– Tiina Hyttinen

Myytäviä kohteita

Hakaniemenkuja 6

Hakaniemi, Kallio, Helsinki kerrostalo 1938
64 m2 475 000 € 2h+k
Esittely 17.10.2021 klo 17.00-18.00

Solvikinkatu 13

Aurinkolahti, Vuosaari, Helsinki kerrostalo 2003
99 m2 615 000 € 4h, alkovi,k, kph, wc, s, p ( Yhtiöjärjestyksessä 4h+k+s)


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Töölö, Helsinki

kerrostalo 62,5 m2
MYYTY

Töölö, Helsinki

kerrostalo 32 m2
MYYTY

Etu-Töölö, Helsinki

kerrostalo 45 m2
MYYTY

Kamppi, Hietalahti, Helsinki

kerrostalo 63 m2
MYYTY

Kamppi, Hietalahti, Helsinki

kerrostalo 42 m2
MYYTY

Alppila, Kallio, Helsinki

kerrostalo 22 m2
MYYTY

Heikinlaakso, Puistola, Helsinki

rivitalo 103,5 m2
MYYTY

Hakaniemi, Kallio, Helsinki

kerrostalo 60 m2
MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 53,78 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.