Minna Wiik

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
HELSINKI, KALLIO
050 5944 554 | minna.wiik@bo.fiMinna on elämänmyönteinen ja energinen myynnin ammattilainen. Hän on saanut paljon kiitosta asiakkailtaan asiakaslähtöisestä, lämminhenkisestä, aktiivisesta ja tehokkaasta toiminnastaan. Vuosien varrella karttunut kokemus erilaisista rakennus- ja remontointiprojekteista sekä sisustamisesta ja stailauksesta ohjasi Minnan lopulta unelma-ammattiinsa myymään asuntoja. Asiakkaiden aito kohtaaminen ja loistavat neuvottelutaidot ovat johtaneet moniin onnistuneisiin asuntokauppoihin ja tyytyväisiin asiakkaisiin. Jokainen koti ansaitsee tulla nähdyksi omana ainutlaatuisena ja arvokkaana kokonaisuutenaan.

Vapaa-ajallaan Minna nauttii lukemisesta, matkustelusta ja hyvästä ruuasta ystävien ja läheistensä kanssa. Parhaiten Minna rentoutuu hevosten kanssa ratsastaessa.

”Todella positiivinen kokemus, välittäjä osasi asiansa, oli aktiivinen, täsmällinen ja luotettava. Hänellä oli sellainen hyvä ”mä hoidan tämän” -asenne. Iso bonus oli, että kotimme meni kaupaksi muutamassa päivässä ja saimme siitä korkeamman hinnan kuin mitä pyysimme. Välittäjä oli todella palkkionsa arvoinen 🙂 Pidin myös siitä, että vaikka kuvat olivat stailattuja ja upeita, olivat ne silti erittäin realistisia – asunnosta ei esim. yritetty tehdä suuremman näköistä.”

”Iso kiitos Minnalle!
Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien kaikki sujui todella hyvin. Kaikki järjestyi helposti, asunnon valokuvaus ja stailaus teki tehtävänsä. Minnan kanssa kommunikointi on vaivatonta ja hänen iloinen asenne antoi uskoa myynnin onnistumiseen. Ja niin asunto menikin heti ensimmäisen yksityisnäytön jälkeen. Voin lämpimästi suositella Minnaa ja Bo LKV:n palveluita.”

”Bo:n avulla asuntokaupat sujuivat erinomaisesti: asiantuntevan välittäjän kanssa oli ilo asioida. Meistä pidettiin asiakkaina hyvää huolta siitä asti kun ensimmäisen kerran menimme näyttöön katsomaan uutta, tulevaa kotia. Oli luottavainen olo tehdä kaupat Bo:n välityksellä.”

”Minna teki todella upeaa työtä, stailaus, myyntistrategia, yhteydenpito sekä kauppaneuvottelut. Myyntikohde ei ollut helpoin mahdollinen, mutta saimme siitä todella hyvän hinnan. Erittäin ammattimaisesti hoidettu prosessi alusta loppuun!”

”Very smooth communication and professionalism during the whole process. Minna Wiik provided us answers to all the questions presented and the documents we required. Would recommend her services.”

Myytävät kohteet

Pläsinpellonkuja 4

Siltamäki, Helsinki kerrostalo 2017
66 m2 259 000 € 3h+k+khh+parveke

Gräsanportti 11

Olari, Espoo paritalo 1985
70 m2 299 000 € 3h,k,kph,s

Helsinginkatu 8

Kallio, Helsinki kerrostalo 1928
26 m2 209 000 € 1 h+kk

Ahvenkuja 1

Haukilahti, Espoo kerrostalo 1964
53,5 m2 275 000 € 3h,k,kph,las.parveke

Nuottalahdentie 26

Nuottalahti, Nuottaniemi, Espoo paritalo 2002
206 m2 998 000 € 5h+tkh+ask+k+s

Arhotie 19

Vartiokylä, Helsinki kerrostalo 1965
94 m2 259 000 € 4h+k+p+wc