Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Mira Kampman

Asuntomyyjä, Partner

040 041 1246 | mira.kampman@bo.fi

Miran nähdessään ei voi muuta kuin tulla hyvälle tuulelle. Hän säteilee positiivista energiaa ja hänen kanssaan pääsee juttuun mutkattomasti. Hetken hänen kanssaan juteltuaan tulee tunne kuin olisi tuntenut hänet aina – sen verran vilpittömästä ja avoimesta persoonasta on kyse. Miralla on rento ja positiivinen asenne elämään, töissä asiat hoidetaan täysillä ja kunnianhimoisesti.

Miralla on yli 20 vuoden kokemus asiakaspalvelusta, myynnistä ja markkinoinnista. Kahden vuoden kokemuksesta pankkityöstä ja rahoitusosaamisesta on hyötyä, kun toteutetaan asuntounelmia. Mira on opiskellut kansainvälistä markkinointia ja kehittää itseään jatkuvasti. Yrittäjämäinen ote työhön on tuttua ja Mira onkin parhaimmillaan kiireen keskellä.

Vapaa-ajallaan tämä urheilullinen kahden nuoren äiti viettää aikaa miehensä ja perheensä kanssa. Mira nähdään usein koiran kanssa lenkkeilemässä, tanssisalilla tai lasten harrastusten myötä jäähallilla tai jalkapallokentän laidalla. Liikunta ja hyvinvointi ovatkin Miran sydäntä lähellä.

Mira toteuttaa asuntounelmia suurella sydämellä – jokaisen asiakkaan tarpeisiin huolella paneutuen.

Ota rohkeasti yhteyttä niin viedään yhdessä projektisi maaliin!

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Bo Match Sneak Peek